вторник, 24 август 2021 г.

Защо не вярвам на Илон Мъск

 За мен Илон Мъск е много противоречив човек. Чудя се защо всички му се възхищават и го въвеждат в ранга на гений и изобретател на нашето време.

Според мен той е просто обикновен "израстнал", взет под патронажа на холивудската PR машина. С други думи, Илон Мъск е холивудски проект на американското правителство.

Какви са целите на хората, управляващи Илон Мъск? Преди всичко, набиране на най-добрите умове в света. Да, именно! Той обикаля света в търсене на велики умове с цел да ги въведе и наеме уж в компанията си, защото американците далеч не са глупави хора, както покойният Задорнов (известен руски хуморист) ни увери в това.

Американците отдавна са разбрали, че основното предимство не са нефта и газа, и дори не Путин, а човешките сили, мозъците, а мозъците са тези, които създават и изграждат бъдещето. Поради тази причина най-обещаващите и напреднали хора избират Силиконовата долина и Space X.

Но това не е основната „цел“ на Илон Мъск. Може да не вярвате във версията, че ние, обикновените смъртни, сме водени от владетели, които са далеч от Бога (просто гледайте видеото от САТАНИНСКАТА ЦЕРЕМОНИЯ ПО СЛУЧАЙ ОТКРИВАНЕТО НА НАЙ-ДЪЛГИЯТ ТУНЕЛ В СВЕТА "ГОТАРД") и може да не знаете всички цели, които искат да реализират, но е очевидно, че искат да превърнат цялото човечество в кротки биороботи ...

И точно тук Илон Мъск е полезен! Преценете сами: чипиране на хора, безплатен сателитен интернет (от една страна, той произвежда скъпи автомобили Tesla, а от друга страна, осигурява безплатен интернет ... някак странно, прилича на политика на двойни стандарти) и като резултат, представянето на чипирано прасе.

Кой е той, за да поеме отговорност и да проведе такива опасни експерименти върху човечеството? Има ли право да се намесва в Божия план? Може би, но само ако "земният княз" го е надарил с тази власт.

Нека обобщим. Илон Мъск е марионетка, управлявана от тъмни сили с цел да превърне човечеството в безропотни роби.



А вие какво мислите за Мъск?

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.