понеделник, 16 август 2021 г.

Човечеството отново беше разделено. Но все още не всичко е загубено

 Не мислите ли, че всички отново бяхме „разбутани като овце“? Виждате ли какво направи тази пандемия, изкуствено провокирана от враждебни към човечеството сили, с хората? И въпросът дори не е в това, че убива както привържениците на ваксинацията, така и нейните противници. Помните ли прочутия принцип на паразитната сатанинска сила - „Разделяй и владей“?

Точно това направиха с нас, като за пореден път ги разделиха на „ковидисти“ и „антиковидисти“, „ваксъри“ и „антиваксъри“, а след това ни насъскаха един срещу друг. И докато ние изясняваме нещата помежду си, сатанинските кланове на глобалистите продължават „лукаво“ да ни налагат своя античовешки „нов световен ред“. И в същото време е необходимо ясно да се разбере, че те няма да спрат, докато не сведат човечеството до 500 милиона души, както са декларирали. Или докато не ги спрем.

Умишлено ни разсейват, настройвайки ни един срещу друг, от истинската причина за случващото се. Мисля, че останаха малцина тези, които не осъзнават, че нито един естествен вирус или коронавирус не може да мутира толкова бързо. Това означава, че те са специално създадени в биологичните лаборатории на глобалистите и пуснати за унищожаване на хората. Световни и местни войни, кървави революции и тероризъм, финансови и икономически кризи и епидемии - това и много други, са инструменти за намаляване на броя на човечеството от арсенала на сатанинските кланове на световния "елит".

Бог знае какви други боклуци могат да използват срещу нас, за да изпълнят плановете си. А разделението на човечеството е само в техните ръце. Трябва да спрем да се борим и да запазим правото на свобода на избор, дадено ни от Създателя. Нека всеки направи своя избор относно ваксинацията съзнателно и доброволно, без да принуждава другите да я следват. И е време да се обединим срещу общия враг на цялото човечество, вместо да изясняваме отношенията помежду си.

Невъзможно е да се победи цялата тази зараза, без да се работи изпреварващо. Необходимо е да се поиска идентифицирането и наказанието на извършителите, които започнаха биологична война срещу човечеството. Необходимо е да се унищожат всички тези биологични лаборатории, в които глобалистите и техните слуги създават все повече смъртоносни вируси, които провокират всички нови етапи на ваксинация. Това е единственият начин да се сложи край на този порочен кръг. Създайте заедно ярък колективен образ за това как тези биологични лаборатории изгарят в пречистващия космически Огън заедно с всички онези зли духове и хибридни нечовеци, които организираха всичко това срещу нас. След това направете образа на коронавируса и го изгорете в пречистващия космически огън.

Но дори и след като тези биологични лаборатории са унищожени, няма гаранция, че паразитната сатанинска система няма да измисли някакъв друг мръсен трик за нас, отново разделящ и насъскващ. Затова вземете образа на нашата Земя и я „изчистете“ със светлинната енергия на Създателя от всички адски „гнилочи“ и „мръсотии“. Все още не знаете колко изключително мощни са тези колективни образи. Вашите „пастири“ са се опитали да скрият това знание от вас, за да могат да ви управляват по-ефективно. Но сега е моментът за неговото разкриване.

Много негативизъм и различни „ужасни истории“ се изсипват върху вас чрез медиите, за да създадете „Овертонов прозорец", който позволява на античовешките планове на глобалните сатанисти, които притежават всички водещи медии в света, да се проявят в нашата реалност. Вие сами подхранвате тези наложени ви образи със своя страх и омраза, като им помагате да се проявят в нашата реалност.

Откажете се от тази порочна практика. Освен това те се опитват да потиснат волята ви да се противопоставите на техния сатанински „нов световен ред“, налагайки ви идеята, че няма алтернатива. Но това не е вярно и вие имате право да изберете алтернативно хармонично бъдеще за себе си без паразити.

Биологичното оръжие на паразитите се активира, когато човек е уплашен и депресиран, ядосан или излъчва омраза. Затова избягвайте негативното и се научете да го трансформирате в положително. А работата с положителни образи на бъдещето ще привлече съответните събития и обстоятелства във вашето поле на съдбата. И ако не искате да бъдете сред „съкратените“ от сатанистите по-голяма част от човечеството (независимо дали сте били ваксинирани или не), тогава продължете да работите с колективните светлинни изображения на унищожаването на пандемиите и техните източници, както и прочистване на Земята от всяка адска "мръсотия" и "гнилоч" ... И помнете, че най-тъмното време е преди разсъмване. В същото време, привличайки към себе си образите на Светлината, ние помагаме за по-скорошното й проявление в нашата реалност.



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.