събота, 7 август 2021 г.

В. Радов за възможността за получаване на информация от фините светове

 Много изследователи на световете на осъзнатите сънища отбелязват факта, че използвайки състоянието на осъзнатост, можете да получите интересна информация за заобикалящата действителност. Но колко надеждна е тази информация? Това зависи от нивото на осъзнатост и постепенния преход от осъзнатите сънища - пътуване до световете на вашата вътрешна вселена, към истински извънтелесни пътувания в световете на външната вселена.

Ето например какъв интересен подобен опит описва руският изследовател В. Радов в книгата си „Извън тялото“: „Когато се занимавах с извънтелесни практики, често мислех за възможността по някакъв начин да свържа случващите се събития с познатия материален свят. Светът на фантазията, в който се потопих, беше, разбира се, много интересен и вълнуващ. Преживяванията, които той даде, бяха доста дълбоки и достатъчни, за да се занимавам с това през целия ми живот, внасяйки нови и богати цветове и усещания. Но да се получат реални ползи, изразени например в получаването на информация, полезна за живота в материалния свят, би било не по-малко интригуващо. Разбира се, не съм претендирал например да получа номера на банковата сметка на някой олигарх по този начин. Напълно би ме удовлетворила информация, касаеща собствения ми живот.

Опитът, който имах, беше напълно достатъчен, за да разбера, че отделянето от тялото и проникването в фините светове отваря повече възможности, отколкото например ясновидството. Освен това е много по-лесно. Ако способността за ясновидство се възприема само като дар за определен човек, то почти всеки има възможност да открие за себе си ИТП или OС. А установената връзка и в двата случая отива в финия свят. Не е изненадващо, че истински талантливите ясновидци са рядкост. В крайна сметка те трябва да „виждат“, без да изключват сетивата на физическото тяло. Но защо да минаваме през такива трудности, ако има по-лесен и достъпен, а в някои случаи дори по-качествен метод.

Дойде моментът, когато на всяка цена исках да потвърдя за себе си възможността за пресичане на финия и плътния свят. Или напълно да опровергая такава възможност. За опит реших да си купя списание и без да отварям, да си спомня корицата. Което и направих. След това трябваше да намеря това списание във финия свят и отваряйки първата страница, да запомня какво виждам на втората. Връщайки се към материалния свят и отваряйки списанието в реалния живот, да сравня това, което съм видял „там“, с това, което съм видял тук. Ако това, което видя, съвпадне, това би означавало, че се отварят изключително интригуващи перспективи. Ще стане ясно, че мога да получа надеждна информация, без да напускам спалнята си. Ако по този начин все още би било възможно да се докаже възможността да се влияе на материалния свят, като се намирате в финия, то това очевидно би надхвърлило исканията, които представих на увлечението си ...

По това време вибрациите не ми идваха много често. Поради това, напускането на тялото, придружено от появата им, добави адреналин. Освен това излизането от тялото с вибрации беше мощно движение. Веднъж излязъл извън тялото, веднага се сетих за задачата да намеря списанието. От опит знаех, че намерението за намиране в същото време е начин за търсене. Но основните характеристики бяха толкова ниски, че трябваше да отхвърля това начинание и просто да погледна ръцете си, а след това на попаднали ми предмети. Знаейки, че съм близо до връщането към тялото, започнах да забавям всичките си движения. За мен най-добрият начин за подобряване на качеството на осъзнаване и наблюдаваната картина във времето беше фиксирането в определена точка от пространството. Липсата на движение, както и гледането на ръце, предмети и след това стени или дървета, които стоят близо, се превърна в начин за задълбочаване на своята позиция във финия свят. Всяка суета бързо се връщаше в тялото. Най-доброто поведение там беше действие без суета.

Затова стоях там, опитвайки се да подобря основните характеристики. Докато правех това, по някаква причина забравих за настоящата си цел. Вечерта преди лягане гледах програма за Никола Тесла. Изведнъж си спомних това в финия свят и веднага реших да го видя. Беше интересно, особено след като по това време нямах срещи с мъртви хора. Представих си негова снимка. След това вече познатият полет в тръба, завършващ с попадане в пустинен район. Видях пясъчни хълмове, от време на време някакви пресъхнали бледи стволове на дървета без клони. Ранен здрач. Хълмовете са достатъчно високи, за да закрият околната гледка, ако стоите отдолу. Чувствах се напълно безжизнен. Осъзнавайки, че съм пристигнал някъде на грешното място, реших да разузная околността. Започнах да се изкачвам по хълма. Веднага разбрах, че мога да летя. Полетях. Но почти веднага се натъкнах на стена, състояща се от запас от дебели трупи, заострени отгоре. „Може би Тесла е зад тази ограда“, помислих си. Но не беше съдено да проверя това. Отнякъде изскочи чудовище с височина около пет метра. Беше изключително агресивно и бързо се движеше в моята посока. Не бях готов за битка и затова просто изключих зрението си. Веднага се озовах във физическо тяло.

Реших отново да се опитам да изляза от тялото. Получи се и осъзнатостта и яркостта на изображенията бяха забележимо по-високи от първия път. Почти веднага започнах да търся списанието, премествайки се от стая в стая в някакво помещение. Отново настъпи суета. Знаейки, че суетата е предвестник на провала, спрях и започнах да се фиксирам по обичайния начин. След като приключих с този процес, се огледах и почти веднага видях желаното списание на някаква бяла маса. Корицата му се различаваше малко от оригинала. Но по-късно отдадох това на недостатъчен процент от основните показатели. В крайна сметка реалността се определяше като сто процента показатели за яснотата на мисленето и образите. Независимо от това, тези показатели бяха достатъчно високи, поради което при отваряне на първата страница видях не размазани и променящи се изображения, а напълно стабилна картина. Започнах да я запомням. Хванах се да си мисля, че мога да прочета текста. За първи път текстът беше четим. Реших да запомня нещо от текста, снимка на къща и графична рисунка. Заданието беше изпълнено и просто излязох от тази стая. Липсата на цел бързо угаси осъзнаването в финия свят. За секунди осъзнаването беше възстановено, но вече във физическото тяло. Не се опитах отново да се отделя от тялото, но веднага хукнах към списанието.

Почти всичко беше потвърдено! Само текстът, въпреки че съдържаше много от същите думи, се различаваше по значение. Но това не помрачи настроението ми. Това беше успех, резултатът от който беше, че за доста дълго време въпросът за получаване на информация за материалния свят, използвайки финия, стана основен в моята практика".

И така, виждаме, че по време на истинско извънтелесно пътуване четливият текст не се размазва и има смисъл. Интерес представлява и техниката „без суета“, която увеличава не само осъзнаването, но и фиксирането на съзнанието (сборната точка на възприятието) върху световете на паралелните реалности. Между другото, по същия начин, с помощта на ИТП, можете да пътувате из нашия свят.

Можете ли да си представите какви възможности се откриват с това? Никой никога няма да може да ви измами и да манипулира съзнанието ви за свои цели. Ето защо всички тези техники са обявени за „забранено знание“ за обикновените хора и са премълчавани на официално ниво и усърдно дискредитирани от наети бърборковци на паразитната система. Е, а вие съответно си правете правилните заключения.



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.