неделя, 8 август 2021 г.

Кой стои зад проблемите на човечеството?

 Постовете ми, посветени на информация за глобалната хазарска мафия и нейната намеса в историята на човечеството, предизвикаха болезнена реакция от наетите бърборковци на тези сатанински кланове. И това е първият знак, че информацията, съдържаща се за тяхната дейност в книгата на американските изследователи Престън Джеймс и Майкъл Харис, озаглавена „Скритата история на невероятно злата хазарска мафия“, е вярна.

Тази книга разказва за множеството престъпления срещу човечеството, извършени от банковите кланове на сатанистите юдеохазари и най-вече от Ротшилдови. На тяхната съвест тежат развихрените световни и местни войни, провокираните революции и бунтове, икономически кризи, подкрепените терористични движения и откровен геноцид над народите на Земята. И основната им задача е унищожаването на Русия и САЩ и установяването на „нов световен ред“.

Омразата на тези кланове към Русия се обяснява с поражението, нанесено от княз Светослав на тяхната родина - бандитската държава Хазария, както и помощта на САЩ във войната за независимост срещу Великобритания, която по това време вече беше напълно контролирана от Ротшилдови. Омразата срещу Съединените щати се обяснява именно с тази война срещу управлението на Ротшилд и Великобритания. Следователно една от задачите на глобалистките кланове на юдеохазарите е да сблъскат САЩ и Русия във взаимно разрушителна война. Ето как се опитват да „убият два заека с един куршум“. Но ако някой не харесва американския източник на информация, мога да предложа руски, който пише почти същото за тези кланове.

Това е книгата на Татяна Грачева, озаглавена "Свещена Русия срещу Хазария", в която тя пише: "Ротшилдови са разклонен клан от банкери, чиято история датира от векове, разпространявайки влиянието си по целия свят. Ротшилдови произхождат от хазарите, които са избягали в Европа.

След падането на Хазария хазарите не могат да избягат на юг и Близкия изток. Те са били гонени от персите, от арменците, от аланите. Те са били гонени от много народи, с които хазарите исторически са водили войни и са ги смятали за свои врагове. Затова те се преместиха в Европа и Европа беше тази, която ги прие. Кланът Ротшилд произхожда от хазарите, които се озовават в Европа и завладяват ключовите икономически лостове на управлението там.

Това, разбира се, се отнасяше за финансите. В края на краищата техният идол беше златния телец, който те почитаха религиозно. Чрез пари и подкупи те поставиха много правителства под контрол и по този начин завзеха политическата власт. Тази технология на подчинение на правителствата и държавите беше добре описана от Натан Ротшилд:

"Който контролира емисията пари, контролира правителството." „Няма значение коя марионетка седи на трона в Британската империя. Човекът, който контролира емисията на пари във Великобритания, контролира Британската империя, а аз правя точно това във Великобритания ... "

Следователно неслучайно Декларацията на Балфур е адресирана до барон Уолтър Ротшилд през 1917 г., която изразява подкрепа от британските правителствени кръгове за идеята за създаване на ционистка държава в Палестина. Ротшилдови изиграха ключова роля за формирането и укрепването на ционисткото движение и създаването на Държавата Израел. Именно те през 1897 г. са сред основните организатори на Първия конгрес на ционистите. Влиянието на Ротшилдови беше толкова голямо, че един френски коментатор през 19 век заяви: „В Европа има само една сила, а това са Ротшилдови“.

Ротшилдови са един от най-големите хазарски династични кланове, свързани с масонството (илюминатите), и имащи цел създаване на нов световен ред. За тази цел те отидоха и отиват на всякакви престъпления, включително организирането на най-кървавите революции и световните войни, където Русия неизменно беше основната цел. Веднага след революцията в Русия, която беше финансирана от хазарски банкери, Chase Bank  Ротшилд / Рокфелер завзе властта над централизирания капитал и руската държава.

Кръстьо Раковски (Хаим Рейковер), бивш кървав диктатор на Съветска Украйна, личен приятел на Троцки, един от основателите на комунистическия интернационал, член на ложата на илюминатите и бивш съветски посланик в Париж, по време на разпит през 1938 г. направи шокиращ изявления за революцията и плановете на Ротшилдови. Впоследствие материалите за разпита на Раковски са публикувани в книгата "Червена симфония".

Той потвърди, че илюминатите от Ротшилд планират да използват комунизма, за да установят световна диктатура на свръхбогатите. През 1937 г. в САЩ е написана и публикувана малка книга "Троцки и евреите зад руската революция" ("Троцки и евреите зад руската революция", препечатана през 1980 г., САЩ, Християнска отбранителна лига. Прев. Джон Галепено. М. , 2003). Нейният автор, руснак, емигрант от Русия, бивш комисар по гражданската война, пише: „Империята на Ротшилд, която включва Англия и Франция, отдавна мечтае да анексира безбройните природни ресурси на Русия. Демократичното правителство на Керенски, подкрепено от Ротшилд, създаде благоприятни условия за преобладаване на ционистите ... Именно групата на Ротшилдовите ционисти свали царя през 1917 г. ...

Ако гражданската война беше резултат от борбата на политическите партии, тя бързо щеше да приключи. Както белите, така и червените бързо щяха да изчезнат. Това, което всъщност се случваше, беше война между мафията на Ротшилд и мафията на Шиф, които постоянно стимулираха тази война с финанси. Това обяснява защо гражданската война продължи толкова дълго. Това обяснява защо гражданската война беше много по-жестока от току-що приключилата световна война.

Това беше така, защото всъщност това не беше война, а умишлено унищожаване на народите с цел максимално обезлюдяване, обезлюдяване на Русия. Максималното обезлюдяване отвори пътя на финансовите крале да използват природните ресурси на Русия в своя полза ... "

Между другото, хазарите през цялото време хулеха Сталин за репресиите. Но ето какво казва Раковски:

„Така след смъртта на Ленин, когато Троцки остана сам със Сталин, който започна трескавата си дейност, ние вече предвидихме поражението си в Централния комитет. Трябваше да мислим бързо в тази ситуация и решихме да се представим за съюзници на Сталин, да станем сталинисти, дори по-големи от него самия, да започнем да прекаляваме и по този начин да саботираме неговата политика. Останалото сами знаете ... "

И каква „трескава дейност“ започна Сталин, за която говори Раковски? Първото нещо, което Сталин направи, беше, че той призова всички трудещи се в страната да изпратят честни хора в партията. Това осигури приток на нови млади сили, не заразени с троцкизма. От общия брой комунисти - 735 хиляди през 1924 г. - 241,5 хиляди са представители на този призив. И Сталин също изтъкна лозунга - „Ние сме руски революционери“. Той се обърна към хората: „Ние изоставаме на 50-100 години от напредналите страни. Трябва да изминем това разстояние за десет години. Или ще го направим, или ще ни смачкат".

Финансираната от Ротшилд война, наречена „Световна революция“ на Троцки, продължи и в световната война на Хитлер. Хитлер също е финансиран от Ротшилдови. Те извършиха престъпления срещу своя народ, жертваха живота на много евреи, за да използват това като претекст за формирането на държавата Израел.

Много исторически факти сочат, че всички преврати и войни още от края на 18-ти век са вдъхновени от Ротшилдови. Световното правителство на невидима Хазария се оглавява от тях - династията Ротшилд. Те носят хазарската доминираща черта - жаждата за борба и убиване ... Първата световна война, организирана от Ротшилдови и световното правителство, доведе до 10 милиона убити и 20 милиона ранени. Революцията в Русия струва живота на още 30 милиона. Това е само по време на петгодишния план на Троцки-Ленин на власт, тоест до 1924 година.

Първата световна война донесе на Едуард Ротшилд и хазарското световно правителство над 100 милиарда долара. И тогава те искаха да го повторят и те доведоха Хитлер на власт и започнаха Втората световна война, която струва още десетки милиони убити. И едната, и другата световни войни са били насочени главно към постигане на религиозни цели.

В резултат на Първата световна война бяха унищожени православната монархическа държавност и руският цар, който беше против създаването на ционистка държава в Палестина. В резултат на Втората световна война тази държава, създадена въз основа на не етническа, а религиозна идентичност на хазарите и техния духовен водач, племето Дан, все пак е създадена.

Сега Ротшилдови и други банкери организираха финансова криза и поставиха на дневен ред Третата световна война, която би трябвало да унищожи традиционната национална държавност, в резултат на някаква провокация за унищожаване на джамията Ал Акса, изграждане на Третия храм и след като изчерпат напълно човечеството с войната, да създадат Глобален каганат, да доведат Антихриста на власт, представяйки го за „главен миротворец“ и цар на всички нации.

Най-висшите чинове на армията на антихриста, на първо място, включват финансовите магнати от Ротшилд със седалище в Лондон - основателите и вдъхновителите на световната организация на хазарските ционисти, обсебени от страст за глобално господство и богатство и способни на всякакви престъпления за тази цел".

В момента сатанинските юдеохазарски кланове на глобалистите („глобален каганат“, „дълбока държава“) контролират напълно не само Великобритания, Израел и САЩ, но и всички държави от т.нар. „Западна цивилизация“ и техните сателити от бившите съветски републики с изключение на Русия и Беларус. Ето защо на територията на тези страни слугите на глобалната юдеохазарска мафия упорито се опитват да организират държавни преврати и да доведат на власт нов „Троцки“, който да продължи политиката на геноцид и унищожаване на коренното население.

В Русия подобни процеси стартираха от слугите на глобокрацията - либероидите, през 90-те години по време на управлението на ционистката "шестица" - кървавият пияница Борис Елцин, който все още се смята за "добър демократичен лидер" на Запад. Но веднага щом новите руски власти отказаха да участват в последния етап от „проекта на Харвард“, разработен от глобалистките кланове за унищожаването на Русия и нейните народи, започна масирана икономическа и информационна война срещу страната и агресивното НАТО премина към откровени провокации.

И сега тези кланове започнаха биологична война срещу цялото човечество, включително населението на страните, които те контролират. Ето защо на всеки няколко месеца те освобождават всички нови бойни вируси, създадени в биологични лаборатории, в доказателствата за изкуственото им създаване вече не се съмнява почти никой. Тези вируси атакуват Русия, Беларус и други страни, които не приемат сатанинския „нов световен ред“ на глобалния каганат. И те, както и техните слуги, дори не крият целта си да намалят броя на човечеството до 500 милиона души.

Междувременно причината за тежкото положение на планетата е именно дейността на тези сатанински кланове (Ротшилд-Рокфелер-Морган-Барух-Дюпон-Сорос-Шиф и др.) И техните наети слуги, наложили на човечеството задънена улица с технократичен път на развитие, основан на паразитна идеология и потребителски ценности на „златния телец“, както и на използването на вредни за околната среда технологии и индустрии, които унищожават биосферата на планетата. Следователно е възможно много по-ефективно да се решават проблемите на човечеството не чрез унищожаване на милиарди хора, измамени от фалшивата пропаганда на световните медии на юдеохазарите, а чрез "съкращаване" на т.нар. „световно правителство“ на Юдохазар, всички негови структури и доброволни слуги, водещи човечеството до бездната на самоунищожението.

Но ако уредите поредното „кърваво клане“, то няма да се различава от дейността на самите паразити и техните слуги. Освен това няма гаранция, че някои от тях няма да избягат отново (както някога са го направили от опустошената Хазария) и няма да възобновят дейността си с нова стратегия за поробване на човечеството. Много по-ефективно е да създадем такива условия на нашата планета, при които върху нея просто не могат да съществуват форми на адски и социален паразитизъм. Какво е необходимо за това? Помогнете на Земята да увеличи вибрационните характеристики на нашия свят! За целта всеки трябва да работи върху развитието на собственото си съзнание и прехода към своята светеща същност с висока вибрация. Тогава цялата тази тъмна нискочестотна измет и нейните слуги ще трябва да отидат в адските светове на своите господари.



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.