четвъртък, 26 август 2021 г.

Парадът на мумиите в Кайро - пореден окултен ритуал?

 По цялата грандиозност на некротичната мистерия с пренасянето на мумиите в Кайро можем да очакваме много сериозни последствия. В това събитие също можем добре да видим кодовете на системата. Златният парад на фараоните завърши доста след полунощ на 4-04-2021 г. Да, може би скептици ще кажат - в парада на царете и цариците имаше 22 мумии. Но не - те са 23! 22 бяха в позлатени саркофази и на скъпи катафалки с техните имена, а 23-тият е съвременния "цар" на Египет, който лично приветства балсамираните трупове на своите предшественици. А при него цифровият демиургичен код е направо изумителен - 6-ти поред президент приветства парада точно по време на своята 66-годишнина! Код - три 6-ци. И това не е всичко - Националният музей на египетската цивилизация, където бяха преместени мумиите има изложбена площ 23, 235 m2 (2 пъти 23). А наличието на пирамида като част от оформлението на покривната конструкция допълва идеално цялостната картинка... 


Цялата спецоперация на демиургичните адепти всъщност е започнала още в края на м. март. Аварията на контейнеровоза Евър Гивън и последвалата блокада на Суецкия канал стана на 23-03-2021 г. Това предизвика многодневен колапс на световното транспортиране на стоки, който струваше на световната търговия от порядъка на 400 милиона долара в час. Първият сигнален звънец с цифрата 23 от системата прозвуча. А на 26-ти март, в резултат на стълкновение на два пътнически влака в южен Египет, по данни от министерството на здравеопазването на страната са загинали не по-малко от 32 души, а пострадалите са не по-малко от 66. Числовите кодове на системата са налице. Това е бил втори тревожен звънец. Третият е зазвънял след по-малко от ден. В ранното утро на 27-03-2021 г. в центъра на Кайро се срутило 9-етажно здание, в резултат на което са загинали 3-ма души и 23-ма са пострадали. И отново виждаме кодовете на бездушната система. Необходимата медийна увертюра се е състояла, тези новини са били по всички централни телеканали, а много ползватели на интернет ресурси са видяли подробности по различни платформи. Целта на системата е била проста - таговете и хаштаговете с тема "Египет" са вдигнали многократно своя рейтинг. Всичко се е правело за това, за да може събитието, за което се водела старателна и сложна подготовка, да изскочи в лентата с новините колкото се може по-бързо.

На кадрите с илюминациите на обърнатите една срещу друга пирамиди в Кайро се забелязва портал (за източване на гавах?). Погледнете - лъчите на прожекторите се съединяват в една точка, на върха на обелиска, образувайки своеобразна светлинна завеса. Но даже през нея пробива загадъчен лъч, минаващ направо през върха на обелиска. А точно там няма никакви прожектори. Всеки източник на светлина, разположен в подножието, не може да осигури такъв ефект, щеше да бъде видно неговото отклонение от вертикала. 


Да разгледаме и други важни обекти, които бяха включени в парада на мумиите. Дейр ел-Бахри в Луксор, по същество представляващ комплекс от заупокойни храмове и гробници на западния бряг на Нил. Гиза - мястото на некропола на 4-та династия Гиза, който включва пирамидите на Хеопс, Хефрен и Микерин, а също и Сфинкса и няколко гроба на строители на пирамидите. Най-много в това място предизвикват удивление танцуващите египтянки с метални конструкции на главите, които в определен момент от своите движения образуват шестолъчна звезда. Стъпаловидната пирамида на Джосер. Тук танцувачките бяха облечени в плътно прилепнали костюми, напомнящи змийска или крокодилска кожа.




Наистина парадът на мумиите ненапразно бе наречен "златен". Цитат: "Тази величествена сцена е ново свидетелство за величието на народа, който е хранител на тази уникална цивилизация, имаща корени, отиващи в дълбините на историята". Така 6-тият поред президент на Египет Абдел Фатах Саид Хусайн Халил Сиси изкоментира в Туитър златния парад на мумиите. "Аз призовавам всички египтяни и целия свят да проследят това непринудено събитие, пробуждащо духа на великите предци, които са съхранили родината си и са създали цивилизация, с която се гордее цялото човечество. За да продължим нашия път, който започнахме - пътят на строителство и хуманност". Отлична реч за свободните зидари!
Логично възниква един въпрос: нима никой не е опитал да събори тази система, в крайна сметка всички мумии са изучени добре, фотографирани? Може би е време да бъдат погребани отново или поне да бъдат настанени в някакво по-скрито хранилище, а не да бъдат излагани пред погледите на всякакви любопитни? Оказва се, че е имало такъв опит. През 1980 г. тогавашният египетски президент Ануар Садат наредил да се закрие царската стая на мумиите в Кайро на основание, че тя осквернява мъртвите. Но желанието на Садат не се изпълнило. След по-малко от година - през 1981 г. той бил убит в резултат на терористичен акт. Самото убийство съдържа отново демиургичните кодове. Датата е 6-10-1981 г., часът на убийството на Садат е 13:11, в престрелката загиват 11 души... Както добре се разбира - демиургът и неговите слуги не прощават за такива волности!


Илюзиите, създадени от слугите на демиурга бавно се рушат. Култът на древен Египет (и точно колко е древен - нужно е да се разбере), който така привличаше милиони туристи със своята изкуствено създадена и ярка картина, изведнъж "лъсна" като техномагична, некротична технология, използвана от "силните на света" и до ден-днешен. А на човечеството, с цел отвличане на вниманието, подхърлят "куклички и парцалки", като на недоразвито детенце, във вид на много синтетични религиозни култове, с една цел - да забрави своите знания!


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.