петък, 20 август 2021 г.

Система за контрол на знанията

 Вече много независими изследователи се досещат, че съвременната официална наука, изкуствено разпокъсана на тесни специализации от едно-единствено познание, не само лишава настоящите учени от разбирането за цялостната картина на света, която са имали енциклопедичните учени от миналото, но по своята същност не е инструмент за разбиране на света, а инструмент за контрол на нивото на знания, достъпни за човечеството.

Най-вече това се отнася до историческата наука, която през последните векове се е превърнала от наука в изкуството да прави каша в интерес на управляващите „елити“ с усилията на повече от едно поколение фалшификатори на истинското минало, които им служат. Но този процес в никакъв случай не е спонтанен, а напълно контролиран от враждебна към човечеството сила, която контролира т.нар. „официална наука“ и „официална история.

Ето какво можете да прочетете за това в книгата на руския пътешественик, писател, изследовател на тайните на древните цивилизации Г. Сидоров под заглавие „Система и общи единни закони на Вселената“, в която той описва диалога си със сибирските отшелници - пазители на древни знания по отношение на един от централните псевдоисторически митове на фалшификаторите на историята - за митичните „татаро-монголи“:


"- Това имам предвид: как официалната наука успя да внуши на човечеството, че не държавата на сибирските скити през страшния XIII век победи Килан, златната империя на джурченците, държавата Тангути - Ся, тибетците, държавата на Хорезмшахите, превзеха Афганистан, арабските кралства в Западна Азия, а племената рагамуфините на Ойратите и Хълк?

- Които на практика не са живяли на територията на съвременна Монголия през XIII век. Те се приковаха там след напускането на местното арийско население поради началото на суша - добави ми Велемир - и дори тогава с разрешението на собствениците.

- Точно. Не мога да разбера как е възможно да стане това?

- Хартията ще понесе всичко, младежо - въздъхна Чердинцев.

- Но в крайна сметка археологически находки ... Прочетох дневниците на Иван Ефремов, където е написано черно на бяло, че преди монголоидите в Гоби и прилежащите територии: на север, изток, юг, запад са живели само кавказци . Ако палеонтологът и писател Ефремов пише това, то означава ...

- Това не означава нищо - прекъсна ме Велемир. - Всичко това е записано в дневниците му, но не и в официални научни доклади. Ще ти кажа нещо. Системата е разработила свои собствени методи за контрол на истината. Те се свеждат до следното: ако научните факти и открития я удовлетворяват, те по правило се популяризират, признават за официални и е строго забранено алтернативните учени да ги отричат. Можеш да загубиш всичките си регалии, да излетиш не само от науката, фактически да останеш без средства за съществуване, но и без глава. Какво виждаме? Ако официалната наука не го признава, то това не съществува и не може да бъде и няма значение, че истината е напълно различна. Никой не се интересува от нея. Има такава басня, че веднъж някой хвърлил бележка на опашката на лъва, с която казва, че той е магаре. И колкото и да се опитваше лъвът да докаже, че не е магаре, а лъв, всичките му усилия бяха сведени до нула. Той беше официално признат за магаре. Признат от авторитетите от комисията. Как ти харесва това?

- Впечатляващо.

- Що се отнася до неофициалната наука, тази, която Системата не признава, то колкото и да прави зашеметяващи открития, това не дава нищо. И като цяло всички големи научни открития бяха направени не благодарение на официалния курс на науката, а въпреки него ... "


Тук съвсем ясно е обяснено, че определена паразитна сатанинска „Система“ контролира съвременната наука и я използва за изпълнение на собствените си планове в ущърб на цялото човечество. А продажните „говорещи глави“, представени ни като „авторитети“, служат не на интересите на човечеството, а на интересите на самата тази „Система“. И затова т.нар. "официална наука" няма нищо общо с истинското знание, а "официалната история" няма нищо общо с истинското минало.



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.