вторник, 10 август 2021 г.

За илюзорната природа на абсолютната власт

 Паразитната система, поробила човечеството в миналото, използва отдавна установената система „морков и тояга“, за да манипулира поведението на хора с неразвито съзнание. И сред такива „моркови“, с помощта на които деградиралите души са привлечени в лоното на сатанинския егрегор, е почитането на култа към парите и материалните удоволствия, както и желанието за абсолютна власт над другите. На тези принципи е изградена пирамидата на планетарната власт на паразитната система. Всъщност обаче всички тези „примамки“, поставени върху „куките“ на ловците на човешки души, са само илюзии, които не правят хората щастливи.

Мнозина вярват, че изкачвайки се по кариерната стълбица, те придобиват все повече власт над другите. Но всъщност това мнение е погрешно и няма нищо в основата си, освен поробването на тези неразумни, които попадат на тази „кука“. Колкото повече човек се придвижва нагоре по стълбата на Пирамидата на властта в рамките на съществуващата глобална паразитна система, толкова повече той е ограничен в свободата на действие и възможността да получава прости човешки радости. И целият му живот става все повече да принадлежи не на себе си, а да служи на Системата или Антисистемата на глобалното паразитно консуматорство и сатанински (либерални, трансхуманистични, глобалистични и т.н.) „ценности“.

А и нивото на реалната му власт над другите е силно преувеличено. Ето например какъв диалог с пазителите на древните знания дава руският писател, пътешественик, изследовател на тайните на древните цивилизации Г. Сидоров в книгата си „Система и общи единни закони на Вселената“:


„- Защо каза, че властта е илюзия? - попитах магьосника.

- Защото никога няма абсолютна власт. Колкото и странно да ти се струва, но колкото по-високо човек се изкачва по йерархичната стълба, толкова по-малко власт има. Когато управляваш един човек, това е власт. Но ако имаш десет подчинени? Можеш ли да следиш всички? Всеки от тях има много свободи. А ако имаш сто или хиляда подчинени? Твоята власт над един човек се разпределя над хиляда. Ще проследиш ли всички? Ще се заблуждаваш, че управляваш хиляда, но в действителност? Ето я, самата илюзия, за която споменах.

- Оказва се, че и кралете, и императорите никога не са притежавали абсолютна власт?

- Като всички президенти без изключение - измърмори Чердинцев, - Пример за това е Йосиф Висарионович Сталин. Сега всички негови кучета и котки са обвинени. Всъщност той дори не подозираше за много неща, които се случват в страната. Не можеш да видиш всичко от Кремъл, а докладите са чиста лъжа. Защо е лъжа, никога ли не си мислил за това? Защото формулата за власт е следната: ти управляваш и теб те управляват ... Сега разбираш, че абсолютната власт не е нищо повече от илюзия.

- Сталин през 1938 г. предлага на пленума на Централния комитет идеята, че е време да се въведат алтернативни избори в страната. Така че във Върховния съвет народът да избират не само пламенни и непреклонни лидери, но и водачи измежду своята среда. И номенклатурата на Йосиф Висарионович като Хрушчов и Ейхе веднага се намеси. Един вид, кого могат да изберат хората? Децата на бившата буржоазия, свещеници и спекуланти? Всъщност до 1935 г., благодарение на усилията на Сталин, в страната се оформя първият висш клас труженици. Но за това знаеха само Йосиф Висарионович и Сергей Миронович Киров, който почувства у Сталин огромен потенциал на познание, непознат на никого и затова се довери напълно на лидера. И какво? Сталин беше принуден да отмени решението си. Разбра, че ако настоява, ще го елиминират скоро. Разбираш ли какво се случи?

- Не точно.

- Не осъзнавате ли кого могат да номинират за управление хората от първата висша класа?

- Ясно е, че най -достойните.

- Мащабни хора, чиито граници на съзнанието включват не само цялата страна, но и цялата планета. Такива избори биха могли да доведат до втора висша класа в СССР. Ето защо бившите революционери от 1936 г., запретвайки ръкави и изостряйки брадвите, с нова сила предприемат репресии. Този път те започнаха да ловуват лидерите на народа. Тези хора, които обикновените хора, в случай на алтернативни избори, биха могли да номинират за власт. Колко са застреляни по инициатива на Хрушчов - само Бог знае. Но Сталин успя да неутрализира яростния Никита Сергеевич, макар и с мъка. Не можеше да спре други канибали като Ейхе, Косиор и много други. Имаше и достатъчно от тях, такива представители на най-висшите власти. Всички те направиха едно и също: унищожаването на неформалните лидери на хората. Сергей Миронович Киров също попада под разпределението.

Ето защо Йосиф Висарионович Сталин през 1937 г. нанася удар по партийната номенклатура. Хрушчов беше спасен от факта, че се правеше на неграмотен простак пред Йосиф Висарионович. Други са се провалили. С удар по ленинската гвардия Сталин се опита да спаси най-ярките, свестни, честни патриоти на народа от репресии. Тези, които бяха преследвани. Вероятно знаеш, че Хенрих Ягода се опита да организира заговор срещу Сталин. Но Йосиф Висарионович имаше късмет. Той научи за заговора и по този начин спаси себе си и хиляди други свестни граждани на Русия. След Ягода НКВД се оглавява от Николай Ежов. Именно той беше замесен основно в арестите на врагове на народа, но с времето глупавият Ежов се превърна във втори Ягода. Той пое това, което Ейхе и други като него нямаха време да доведат до логичния край. Освен това Ежов се опитал да организира заговор срещу Сталин. Едва тогава справедливостта настъпи, когато репресивните органи бяха оглавени от Лаврентий Берия. Съвременните либерали се опитват да направят демонична личност от Берия. Всъщност Лаврентий Павлович Берия освободи от лагерите двадесет и пет процента от поставените там от Ежов. Берия направи всичко възможно и невъзможно да задържи престъпниците в лагерите, но не и невинните. Сега помисли дали Йосиф Висарионович Сталин е имал абсолютна власт? Разбира се, че не. Това е законът: колкото по-висока е властта, толкова по-тъмен е лабиринтът на илюзията ... "


Тук виждаме типичен пример за това как глобалната паразитна сатанинска система работи чрез своите слуги - деградиралите нечовеци, които са завзели властта, която в по-голямата си част е била така наречената „ленинистка гвардия“, почти изцяло състояща се от представители на „избраният от Бога" народ. И всички тези еврейски революционери (започвайки от апологетите на марксизма - Маркс и Енгелс) бяха финансирани от клана Ротшилд. Именно с техните пари терористичните атентатори действаха в Руската империя, а след това и „пламенните“ еврейски революционери, които след въоръжения преврат от 1917 г. контролираха изцяло първото съветско правителство и ЧК. Следователно организирането на „Червения терор“, а след това и братоубийствената гражданска война и репресиите срещу обикновените хора, не бяха голяма работа за тях. Освен това те раздадоха куп руски земи за създадените от тях национални републики, които съвременните юдеохазарски банкови кланове на Лондонското Сити и Уол Стрийт използват като тъпоглави русофобски „пушечни меса“ срещу Русия и нейните народи.

И така, „червеният проект“ първоначално е един от проектите на Ротшилдови и едва към 1937-1938 г. Сталин успява да го изтръгне от лапите на Ротшилд, побеждавайки номенклатурата на троцкистко-ционистката партия, макар и не напълно. Някои представители на този зъл дух за момента са се спотайвали. А когато Ротшилдови обърнаха другия си проект срещу сталинисткия СССР, който беше изтръгнат изпод тяхната власт, хитлеристкия райх, тези деграданти от „петата колона“ се оказаха водещи в „конспирацията на генералите“, която позволи на нацистите да спечелят колосално предимство в основната посока на настъплението - централната. Надявам се, че сега за мнозина става ясно защо приятелските отношения с Германия през 30 -те години на миналия век изведнъж доведоха до военно нападение срещу СССР и защо Германия не нападна Англия, където се намира банковата империя на Ротшилд, а СССР.

Но дори и след поражението на „нацисткия проект“ на Ротшилдови, троцкистко-ционистката измет от партокрацията не се успокои и веднага след като Сталин стартира процесите на прехвърляне на властта от елитарния партиен елит към съветите на народните депутати, той е убит и властта преминава към тази антинародна банда, стремяща се само към лично благосъстояние и комунизъм за себе си и близките си, в което са живели до разпадането на СССР. Но процесите на неговия колапс бяха стартирани от Пермутер-Хрушчов и продължени от неговите последователи, макар и не с толкова бързи темпове.

И разбира се, служителите на юдеохазарските банкови кланове не можеха да не изпълнят заповедта на своите господари да унищожат целия положителен опит на сталинисткия СССР (1937-1953 г.), когато страната направи мощен технологичен пробив, победи инвазията на ордите на обединена Европа (войските на 27 европейски държави участваха в нашествието), първа премахна картите за хранителни дажби, възстанови страната от следвоенното опустошение, положи основите на космическата програма. Знаете ли какво направиха първо ционистките приемници, за пореден път завземайки властта? Премахнаха преподаването на логика в училищата, защото глупавото стадо е много по-лесно да се управлява и манипулира.

По същата причина в демократична Русия те отидоха още по-далеч, като насадиха в образователната система фалшивите учебници на основата на юдеохазарския олигарх-глобалист Сорос, написани за роби на паразитната система. И именно тези учебници дадоха начало на цяло поколение безмозъчни майдауни-соросоиди, галопиращи с глупави скандирания „против корупцията“ на митинги, организирани от крадци и корумпирани чиновници под прикритието на нови еврейски революционери, за парите на същите юдеохазарски банкови кланове.

Е, след убийството на Сталин и ционистко-партократичния военен преврат през 1953 г. започна фалшива кампания на хвърляне на кал срещу Сталин, върху когото този зъл дух хвърли всички свои престъпления срещу народа, обвинявайки го, че е виновник на репресиите от 1937-1938 г., когато бяха разстреляни представители на престъпната партокрация от Централния комитет и затворени в лагерите, създадени от тях - тези, които са организирали геноцида над народите на Русия през предходните години. И новите еврейски революционери (Навални, Ходорковски и др.), финансирани от същите банкови кланове, няма да донесат на страната нищо друго, ако се върнат на власт. Всичко отдавна е написано от техните господари от Лондонското Сити и Уол Стрийт: кървав терор, гражданска война, репресии срещу коренното население ...

И по време на перестройката, инициирана от друг предател - М. Горбачов, именно потомците на тази ционистка измет започнаха нов етап от фалшивата кампания срещу Сталин, отивайки още по-далеч в лъжите си - многократно преувеличавайки реалния брой на репресираните, а дори приписват на техния брой всички престъпници и реални агенти на чуждестранни специални служби, отработвайки "30-те шекела" на своите господари. И сега тези техни господари, използвайки цялата сила на световните медии, контролирани от юдеохазарските банкови кланове, продължават да водят фалшива информационна война срещу страната ни за отказа да следва до край техния „Харвардски проект“, последния етап от който така и не е реализиран.

И вижте - кой стана мнозинството от „новите руски“ олигарси след разпадането на СССР? Отново същите „богоизбрани“, бързо „преработени“ от партийната номенклатура в „бизнесмени“ или в либерални демократи, които през 90-те години проведоха антипопулярни икономически „реформи“, за да ограбят собствеността на хората и да ограбят народите на Русия. И това не е изненадващо, тъй като използването на „лихвения процент“ срещу „гоите“ е описано в една от свещените книги на юдаизма - Талмуда. Именно този "лихвен процент" лежи в икономическата основа на цялата глобална паразитна система, създадена от юдеохазарските банкови кланове на глобалистичните сатанисти по заповед на техните собствени господари.

И можем ясно да видим от историческия опит как дори такава необикновена личност като И. Сталин, който притежаваше много сакрални знания след посвещението, получено от сибирските магове по време на сибирското изгнание, не успя особено много поради активното противопоставяне на слугите на паразитната система. Следователно всяка власт във всяка държава в рамките на глобалната паразитна сатанинска система е истинска илюзия. И докато тази система не бъде унищожена, не може да има истинска свобода на личността, която глобалистите-сатанисти усърдно вкарват в наше време в „тотален електронен концентрационен лагер“ според техния античовешки план за „нов световен ред“. Само че времето на тяхната тотална власт е приключило и следователно всички техни по-нататъшни опити да намалят човечеството и да го превърнат в „цифрови роби“ само ще засилят неизбежната им отговорност пред Висшите сили за всичките им престъпления срещу човечеството.



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.