понеделник, 9 август 2021 г.

Продажното „пушечно месо“ на ционизма

 Малко хора се замислят каква сила стои зад кървавите революции и „майдани“ по света в продължение на много векове. И за прикриване на дейността на тази паразитна сатанинска сила се използва не само пропагандната сила на всички водещи световни медии, кино, интернет ресурси, но и фалшифицираната „официална история“ и „официална наука“, които се контролират именно от тази сила.

След Наполеоновите войни тази сила завладява Великобритания, всъщност купувайки тази страна чрез измамни сделки на фондовата борса и дезинформация. Тя също застана зад активната експанзия на Британската империя, за да преразпредели света и да завземе някои от неговите територии, които бяха най-силно засегнати от опустошителната катастрофа в средата на 19 век. Самият факт на това бедствие е внимателно скрит от наетите слуги на паразитите. Но много съвременни независими изследователи вече са доказали съществуването на тази катастрофа.

Те също така разкриха механизмите за преразпределение на света от новите „световни елити“ през втората половина на 19-ти и началото на 20-ти век, представени от семитизирания управляващ „елит“ на Великобритания, зависим от еврейските банкови кланове на Лондонското Сити. Именно към последните се простира „нишката“, или по-скоро цяла „финансова тръба“, осигуряваща материална подкрепа за професионални „революционери“ и майдани, започвайки от Херцен и Гарибалди и завършвайки с много модерни „революционери“.

Такива независими изследователи от нашето време като А. Кадикчански и О. Павлюченко във своите филми и книги логично обосновават интереса на тази паразитна сатанинска сила на Британската империя към разпадането на всички други империи от следкатастрофичния свят. Ето как германската, астро-унгарската и руската империя се сринаха, провокирайки местни, регионални войни и конфликти, а след това и Първата световна война и финансирайки професионални „революционери“.

Между другото, по-голямата част от същите тези "революционери" бяха представители на "избрания от Бога" народ. Това, например, се вижда много ясно на примера с руските терористични бомбардировачи, а след това и първото съветско правителство и ЧК, които организираха кървав „червен терор“ на нашата земя след завземането им на властта и след това братоубийствена гражданска война . И неслучайно заедно с Л. Бронщайн-Троцки от САЩ дойдоха няколкостотин „богоизбрани“ терористи, за да извършат всичко това.

Цялата тази паразитна сатанинска измет продължи своята кървава дейност след гражданската война, организирайки вълна от масови репресии и създавайки концентрационни лагери. И едва през 1937 г. Сталин успява да ги победи, да ги свали от ръководни постове и изпраща бандата на троцкистите-ционисти, финансирана от Ротшилдови, в създадените от тях лагери. Но за справедливост е необходимо да се отбележи, че първите концентрационни лагери на територията на страната ни са създадени не от тях, а от британските окупационни войски по време на интервенцията в руския север през 1918-1919 г. А приоритетът в „изобретението“ на концентрационните лагери принадлежи на семитизирания британски „елит“, който ги използва още по време на англо-бурската война от 1899-1902 г. Самата тази война беше само малък епизод от пост-катастрофалното преразпределение на света от британския управляващ елит.

Е, след създаването на ФРС през 1913 г. и след това провокиране на „големите депресии“ в САЩ с масивен глад и смърт на милиони американци, същата паразитна сила завладя и все още запазва финансовия, икономическия и политически контрол над Съединените щати. Ето защо 43% от „избрания от Бога“ народ продължава да живее в тази държава, дори въпреки наличието на собствена национална държава.

Това е самата сила, която стои зад разгърнатите от Съединените щати много войни и конфликти по целия свят и финансирането, заедно с Великобритания, на различни революции, бунтове, метежи, преврати, социални и икономически катастрофи, защото зад всичко това стоят еврейските кланове на лондонското Сити и Уол-стрийт, които контролират Великобритания и САЩ. И ако Великобритания благоразумно се крие „в сянка“ и има надмощие при организирането на диверсионни специални операции на територията на Евразия, то САЩ се използват от тях като „пушечно месо“ - военна сила за насърчаване на „западната демокрация“ и заробване, а и окупират различни страни и народи. ...

Същата сила стои зад мощната антируска пропагандна машина още от дните на царска Русия, а не само през Студената война, както мнозина мислят. Независими изследователи разкриха удивителния факт, че всички водещи световни медии, всички холивудски филмови компании принадлежат на ционистките еврейски кланове. И това е основният източник на истерична пропаганда русофобия в света. Всичко това идва от клановете на Ротшилд, Барух, Морган, Рокфелер, Кун, Шиф, Опенхаймер, Сорос, Буш, Клинтън и други паразитни сатанински хибридни нечовеци от световния „елит“.

Неслучайно сега на територията на Русия дейностите на „богоизбраните“ революционери Навални, Ходорковски и някои други се финансират от същата сила. Тя е тази, която се обслужва от всички майдаунци, галопирайки за смрадливата плячка на еврейските банкови кланове, използвани като поредното „оръдие“ и „небесни стотици“ - задължителен сатанински ритуал за хранене на адските същности на всяка еврейска „революция“ като кърваво масово човешко жертвоприношение. Но това е само началото. Какво се случва след подобни „революции“ е добре известно. Кървав терор и репресии, гражданска война, глад и разруха, икономически колапс и финансова криза, неистови престъпления, бандитизъм и тероризъм, пълно обедняване на обикновените хора и обогатяване за тяхна сметка на еврейските банкови кланове и „върхушката“ на „богоизбраните" революционери.

Така беше в Руската империя след еврейския болшевишки преврат от 1917 г. В началото всичко вървеше по подобен сценарий след разпадането на СССР в Русия през 90-те. Вярно е, че гражданската война беше до голяма степен избегната. Тя се ограничи до разстрела на законно избрания парламент от управляващия „демократичен“ режим през 1993 г. с убийството на няколкостотин души. И в края на краищата досега никой от либероидните демократични слуги на еврейските банкови кланове не е бил подведен под отговорност за това кърваво военно престъпление. Е, цял мемориален комплекс е дори посветен на лъжливия негодник и пиян клоун, изпълнил заповедта на своите „богоизбрани“ господари - „музеят на предателството“ в Екатеринбург, който заедно с американското консулство е основният източник на русофобия в Урал.

Въпреки факта, че в съвременна Русия плановете на световните паразити през 90-те години никога не са били реализирани напълно, те успяват да провокират и финансират две чеченски войни и вълна от тероризъм. И все пак не беше възможно да се раздели страната ни на отделни и напълно зависими от семитизирания Запад (представен от неговия управляващ „елит“) специфични княжества. Те вярваха, че страната ни е обречена и ще се срине под влиянието на центробежни тенденции, зададени от кървавия „демократичен“ режим. Според техния план това трябвало да стане не по-късно от 2010 г.

Вместо това обаче от 2007-2008 г. Русия тръгна по курс на възстановяване на суверенитета и национализиране на депозитите и предприятията, конфискувани от транснационалните корпорации през 90-те години, както и на независима външна политика. Ето защо с помощта на същите „избрани от Бога“ професионални революционери и техните корумпирани майдаунци те се опитаха да ни уредят Майдан още през 2011 година. Но слугите на еврейските банкови кланове не успяха да потопят страната ни по пътя на срив и пълно унищожение.

Но през 2014 г. еврейският Майдан беше успешно приложен в Украйна, на „плодородната почва“ на 20-годишната русофобска пропаганда, която превърна по-голямата част от населението на тази страна в идеални роби за своите „богоизбрани“ господари. И така, ако анализираме генетиката на всички водещи „революционери“ на Майдана, отново ще открием, че те имат същите еврейски корени като нашите Навални и Ходорковски. И дори такъв привидно „украински националист“ като Ярош също е свързан със същата ционистка банда. Е, какво мислите: как би могло да бъде иначе, ако неговият „Десен сектор“ - тази много терористична организация, забранена на територията на Русия, не само се финансира от Израел, но гръбнакът му също са бивши военнослужещи от ИД. Същите бивши военнослужещи от ИД участват в провокирането на геноцида в Одеса над рускоезичното население и в разпалването на войната в Донбас.

Е, какви резултати са получили за себе си обикновените граждани на Украйна след еврейската „революция на гидностите“? Oтново същото: жестокият терор над дисидентите, гражданската война в Донбас, сривът на индустрията и икономиката, изземването на депозити и земя от транснационални корпорации, нарастването на престъпността, бандитизма и тероризма, обедняването на обикновените хора на фона на обогатяването на еврейските кланове, дошли на власт и техните чуждестранни спонсори и собственици в лицето на банкови кланове от Ситито в Лондон и Уол Стрийт. А териториалната цялост на тази държава, създадена от болшевиките, се пръсва по всички шевове. И все пак майдаунците не осъзнават, че официално отказали се от „съветското наследство“, те автоматично губят правото на собственост върху всички територии, които са станали част от Украинската ССР през съветския период.

Както можете да видите, обикновеният народ на Украйна не получи нищо добро от този майдан, за разлика от паразитната сатанинска сила, която го спонсорира и организира. Единственият и доста съмнителен „бонус“ е възможността да бъдат наети като нископлатени роби в страните от ЕС. 

А сега професионалните „богоизбрани“ революционери и корумпираните майдауни, които им служат, се опитват да направят същото с Русия и Беларус. Разбира се, някои от тези майстори, след като бяха зомбирани с глупости от учебниците на еврейския олигарх Сорос, искрено вярват, че участието в еврейските майдани ще направи живота на хората по-добър. Но някои от тях се интересуват само от лично обогатяване. В крайна сметка не е тайна, че много протестиращи получават за своите дейности почасово заплащане за услугите си в лицето на своите „30 сребърника“ от еврейските банкови олигархични кланове от Лондонското Сити и Уол Стрийт.

Но те са с достатъчно оскъдни и покварени мозъци, за да разберат, че щом изпълнят мисията си, господарите им вече няма да имат нужда от тях. И следователно те ще загубят финансирането си. Точно това се случи с много украински майдауни. Вярно е, че някои от тях продължиха дейността си на териториите на Русия и Беларус. Но печалбата на тези корумпирани деградирали не-хора е краткотрайна и само малцина успяват да изкарат пари в тази област за комфортна старост и най-важното - да доживеят, за да я видят.

Е, а за онези зомбирани от учебниците Сорос, които искрено вярват в „идеалите на западната демокрация“, силно ви съветвам да се опитате да се насладите на нейните „ценности“ директно в страните от тази „западна демокрация“. По някаква причина много от тях вярват, че е достатъчно да имат прозападни либероидни възгледи и да научат езика на своите господари, след което те с удоволствие ще приемат новооткритите си доброволни роби и ще им осигурят комфортни условия за живот.

Мога да ви разочаровам, безмозъчни соросоиди. Ако не сте някакъв изключителен учен или талантлив програмист, тогава животът за вас няма да е розов. И дори да имате някои наистина популярни професии, бъдете готови за факта, че представителят на национални или сексуални малцинства, работещ до вас, ще работи по-малко от вас, но в същото време получава повече за работата си и има приоритет в кариерното израстване. Е, ако изразите някаква форма на недоволство в такава робска позиция, тогава ще бъдете глобени с голяма сума за "липса на толерантност" или дори ще влезете в затвора. Дори не говоря за участие в някои антиправителствени акции. Само при „тоталитарен режим“ те ви лигавят като бебета и избърсват сополите ви, вместо да ви принуждават да отработите своята безмозъчност и продажност чрез обществено полезен труд. А при западната „демокрация“ много бързо ще ви научат да „обичате родината си“. Евтиният труд в затвора е силно търсен от транснационалните корпорации.

Като цяло, ако имате желание да живеете в такава "глупост", тогава сторете поколон на собствениците си, за да им оближете задниците, без да напускате касата. Вие сами ще можете да видите колко популярни роби ще бъдете там, когато дори местните граждани със стабилни работни места и средни доходи са в състояние да плащат заеми за собствените си домове само до 70-годишна възраст, т.е. точно навреме за пенсия. И в същото време ще разберете на каква възраст хората се пенсионират с вашата „глупост“. Но това се отнася за живота на територията на самата ционистка англо-саксонска империя. Но животът в нейните колонии може да бъде добре оценен от съвременна Украйна, която е изяла съветското наследство и е унищожила последните си мозъци.

Беларусите, разбира се, трябва сами да решат дали се нуждаят от всичко, което страната и хората ще получат след такава еврейска революция. Е, а ние със сигурност нямаме нужда от това. Вече сме стъпвали на това гребло два пъти през 1917 и 1991 година. И за разлика от безмозъчните и корумпирани майдауни, ние вече живеехме съзнателен възрастен живот през „скапаните 90-те“, когато у нас се появи и социално неравенство, и олигарси, и тотална корупция с тотална престъпност и тероризъм, и всички други „ценности“, предоставени ни от семитизирания Запад. Вече опитахме нашийника на роби на еврейските банкови кланове от Уол Стрийт и лондонското Сити и той не ни устройваше. Е, ако се оказа, че е чудесен за някого, то нека отива веднага при господарите си.

Истинските опозиционери няма да служат на чужди структури, нито за пари, нито за идея, защото желаят на своята държава и своя народ просперитет и благополучие. И трябва да разберете, че всякакви чуждестранни структури, които финансират "опозиционни движения", преследват свои егоистични цели и интереси, а не интересите на други народи и дори на самите корумпирани "опозиционери". Последните по своята същност са предатели, обслужващи интересите на еврейските кланове от световния „елит“, които контролират ционско-англосаксонската империя и други страни от „западната демокрация“. Следователно отношението на обществото и държавата към такива фалшиви опозиционери трябва да бъде подходящо.

И всичко това важи за всички, които имат двойно гражданство, сметки в чуждестранни банки и недвижими имоти в чужди държави, независимо от принадлежността им към "опозиционни" или "правителствени" партии. Всички те служат на едни и същи паразитни и сатанински господари и лобират за техните интереси на територията на нашата страна. Основната цел на тази дейност е унищожаването на Русия като държава, а след това и на руския и другите му народи, така че недрата и територията на страната ни да могат да се използват неконтролируемо от техните „избрани“ господари.

Само че по отношение на нашата страна, всички тези усилия на паразитите и техните корумпирани слуги са напълно безполезни. Не напразно великите пророци от миналото, от Нострадамус до Кейси и Ванга, недвусмислено посочиха безполезността на всички опити за предотвратяване на възраждането на Русия, която трябва да се превърне в световен духовен център на ново човечество и нововъзникващ хармоничен свят - без паразити и техните слуги.



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.