четвъртък, 5 август 2021 г.

Г. Сидоров за „теорията на конспирацията“

 С помощта на наетите слуги на паразитната система, помагайки на своите господари да манипулират съзнанието на обикновените хора, повечето от тях са развили изкривен поглед върху реалността около нас и на първо място за онези скрити процеси на управление на световните събития , което тези бърборковци наричат ​​„теория на конспирацията“.

От една страна, повечето обикновени хора, лишени от способността да анализират самостоятелно информация, са научени, че „теорията на конспирацията“ е сбор от всички измислици на маргинализирани хора или фантазиите на психично болни хора. От друга страна, други хора бяха научени, че всичките им неприятности идват само от конспирацията на някаква външна сила и нищо не зависи от тях. Истината, както винаги, е в средата. Но самият факт на скриване на истинската наука и истинското минало от нас е без съмнение.

Ето например това, което руският пътешественик, биолог, антрополог Г. Сидоров разказа за „теорията на конспирацията" в една от последните си речи: „От една страна, има теория на конспирацията. От друга страна, няма „теория на конспирацията" като такава. Тук протича автоматичен процес на гибелта на човечеството. Но за да разберем това, трябва да изоставим две научни "религии".

Първата „религия“ е еволюционната религия на Дарвин, която разказва как от едноклетъчен организъм е станало преобразуване в многоклетъчен организъм и в човек. Другата е теорията на относителността на А. Айнщайн, която казва, че в космоса няма етерни полета и че телепортацията е метод за мигновено придвижване в космоса. И че максималната скорост е скоростта на светлината и няма нищо по-високо в природата от тази скорост ...

Цялата ни наука се оказа притисната от тези две „религии“ - в областта на физиката и биологията. Невъзможно е да се избяга от това положение и затова е много трудно да се разбере какво се случва на Земята. Е, как можем да обясним например на един обикновен човек, че някои извънземни идват на Земята от далечни светове с гигантски разстояния, със скоростта на мисълта за миг, които се появяват в нашата атмосфера на различни места. Ние ги виждаме. Всички тези НЛО са сериозни. Те имат бази на дъното на океаните и военните от различни страни знаят за това.

Но обикновеният човек не може да разбере как преодоляват такива разстояния. Теорията на Айнщайн незабавно ограничава нашето възприятие до невъзможността за такива премествания. От друга страна, в главите ни е забито, че човекът произхожда от общ прародител с маймуните ... Оказва се, че еволюционният път на човека е земният път, това доказва теорията на Дарвин. Но това изобщо не е земен път. Нашите предци са дошли от космоса. Според нашите Веди предците на бялата раса са дошли от планетата Ор на съзвездието Орион. Тази звезда сега се нарича „Стожари“. Това е огромно синьо "слънце" и оттам нашите далечни предци са дошли на Земята от деветата планета.

Но черната раса - догоните твърдят, че техните предци са дошли от Сириус ... Оказва се, че черната раса, дошла в Африка и Лемурия, е дошла от звездата Сириус. Американската червена раса - предците на индианците, те все още твърдят в своите традиции и легенди, че някъде в съзвездието Лъв е загинала някаква звезда, загинали са и няколко планети и от там техните предци са дошли на Земята преди около 2 милиона години.

Какво е „теория на конспирацията“? Ето, дошла е една космическа цивилизация, а Земята вече била някак си свободна. Тук вече някаква раса се е разградила до нивото на животните. И расата, която идва на Земята, се заселва тук. Говоря само за нашите преки предци. Това са стари хора, синеоки, стройни, високи. Казват, че те са „нордическата“ северна раса. Някои уфолози ги сравняват със скандинавците, въпреки че има повече руснаци, отколкото шведи и норвежци.

Тази раса дойде на Земята и започна да изследва тази планета преди около 38 милиона години. Но основната миграция се е състояла, според Ведите, преди 18 милиона години. А последната "вълна" на миграция беше преди 2 милиона години ... Но Земята е "апетитен къс". Наблизо няма такива планети. Има ги, но на голямо разстояние от нас. Има истинска „опашка“ от кандидати за тази планета. Ние се установихме тук, но някаква космическа цивилизация ни чака или да напуснем, или да деградираме и да освободим място за нея. И естествено, тази цивилизация се намесва в нашето "разглобяване", в нашите дела тук на Земята.

Има легенди за рептилоидите ... Те изобщо не са рептилоиди. Те също са бозайници, защото техните фигурки са намерени в Ирак. Там е била цивилизацията на Убайдите. На фигурките те хранят бебетата си с мляко. но лицата им наподобяват гущери и те са покрити с люспи. Тази цивилизация е очевидно космическа. Те имали своите бази на повърхността на Земята, затова тези статуетки останаха ... Имало и хибриди ... затова на Земята бяха открити огромен брой удължени черепи. Лицата изглеждат човешки, а черепите са удължени. Да вземем Ехнатон например или Нефертити ...

И така, какво се случва? Нашата цивилизация тук на Земята процъфтява, а някой ни наблюдава и ни пречи да създадем дългосрочна, мощна, духовна цивилизация тук. Бяхме прехвърлени на технократичния път, на пътя на технологичното развитие. В ущърб на духовността. А това е смъртта. Това е смъртта на цивилизацията. Кой направи това? Ясно е, че влиянието е външно, влиянието е космическо. Как е могло да се случи? Това е отделна сериозна тема.

Защо съм убеден, че се случва точно това? Защото същите банкери, същите транснационалисти, ако бяха образовани хора, те биха разбрали, че това, което правят сега на Земята, се прави, за да угоди на тези, които са над тях. Кой наблюдава и кой ги тласка към тези зверства. В крайна сметка каква е чипизацията на населението? Първо унищожават 4/5 от населението, а след това чипират остатъците. Това е удар преди всичко срещу тях. Целта на това е да се спре еволюцията на хората на Земята с помощта на чипове, да се създадат роби, да се унищожат хора от бялата раса, които са добри в генерирането на идеи ... А спирането на еволюцията е смърт. Създателят не се нуждае от тези, чиято еволюция е спряла.

А те умишлено спират тази еволюция, след като са получили много пари, световна власт, създавайки тайно „световно правителство“, което сега се нарича „Кабала“, защото всичко излезе от юдаизма. Те не разбират, че спирането на еволюционния духовен процес е не само унищожаване на всички живи същества около тях, хората, като носители на съзнанието, но и на самите тях. Еволюцията може да бъде само, когато има единство и борба на противоположностите. Така че тези извънземни създания, които идват при нас, се въртят около Земята и чакат да се унищожим окончателно. Те създават тези условия за нас, за да се борим с тях и да се развиваме. Наистина ли е непонятно за нашите управляващи, нашите философи, нашите учени, нашите политици, че трябва да им благодарят, че ни пречат?

Но ако транснационалните банкери въпреки това реализират идеята си, ако успеят да унищожат 4/5 от населението на планетата и превърнат останалите в биороботи, да унищожат представителите на бялата раса, които могат да генерират нови идеи, като правят това, те всъщност „нулират" цялата цивилизация. Напразно смятат, че те ще живеят комфортно и ще се чувстват страхотно, ще живеят в празник. Няма да има празник! Защото Законите на Космоса са нарушени ... И това означава, че Създателят не се нуждае от такава цивилизация, която е нарушила Неговите Закони ... И ако нарушите естествения ход на нещата, общите Закони на Вселената, тогава полудявате... А полудявайки, вие се унищожавате ... А тези нечовешки транснационалисти не разбират това.

Следователно, "теорията на конспирацията", като такава е реална. Не можете да се измъкнете от нея. Това е космически процес. И дори ако сега се изправим и премахнем тази „Кабала“, трябва да разберем добре този процес, да го познаваме и управляваме, защото винаги ще бъдем обезпокоявани. Посетителите от дълбокия космос постоянно ще идват при нас ... Те непрекъснато ще идват при нас със своите идеи и непрекъснато ще действат информационни оръжия. Но трябва да се научим да се справяме с това. Сега трябва да се научим да се борим с "Кабала". Когато победим „Кабала“, ще спрем процеса на унищожение на нашата планета, но в бъдеще ще бъде още по-лошо. Но ако успеем във всичко това, тогава ще се превърнем в раса от бели богове и ще благодарим на онези, които ни пречат в момента".

И така, от една страна има враждебни на човечеството сили, стремящи се към неговото унищожение. От друга страна, за по-нататъшната ни еволюция трябва да се научим как да преодолеем тези сили. Какво правят повечето хора? Повечето, след като се поддадоха на информационната пропаганда на слугите на световната паразитна система, изобщо не виждат очевидните неща и считат съществуването на тези сили за измислица и фантазия. Друга част, уплашена от наети бърборковци на езотерично ниво крещи, че всичко вече е пропаднало и нищо не може да се направи, от типа на „точката на безвъзвратност“ вече е преминала и остава само да повдигнете лапите си, да се увиете в бял чаршаф и да пълзите към гробището.

И в двата случая изгодата не е за самото човечество или дори за хибридните нечовеци от „световното правителство“, а е за външна сила, която се опитва да се добере до тази планета. Но хората, благодарение на правото на свободна воля, предоставено от Създателя на Вселената, имат избор. И те имат право да не се съгласят със съдбата на „жертвените кочове“ или чипираните биороботи, а да изберат хармонично бъдеще без паразити. Само че за това трябва да се научите да забелязвате съвсем очевидни неща и да не повдигате лапите си при първите признаци на опасност, а да ги преодолявате. Това е истинската същност на „теорията на конспирацията“, за която разказа Г. Сидоров.



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.