петък, 6 август 2021 г.

Има ли клика от сатанисти във Ватикана?

 Ватиканът е не само център на католицизма, но и резиденция на първожреците на тъмния сатанински егрегор, които почитат Луцифер. В полза на извършването на тайни сатанински ритуали, както в католическите църкви, така и в самия Ватикан, говорят не само свидетелствата на участници в подобни събития, представени във филма на Г. Царева „Октопод“, но и свидетелствата, произтичащи от самия Ватикан.

По-специално за това неведнъж е писал ирландският йезуит Малахий Мартин, на когото кандидатът по исторически науки, доцент по МГИМО О. Четверикова, която от много години изучава истинската същност на Ватикана, се позовава в своята книга „Върколаци или кой стои зад Ватикана“. И ето какво пише тя там:


"... Конкретната причина за отказа на кардинал Сири беше разказана от прекия участник в това събитие, ирландският йезуит Малахий Мартин (1921-1999). През 1958 г. той стана професор в Папския библейски институт в Рим, а в 1958-1964 г. работи като асистент и помощник на кардинал Беа. Добре образован човек, специалист в областта на семитските езици, присъства като преводач на II Ватикански събор и в конклавите, където са избрани папите, съветва Йоан XXIII и Павел VI относно юдаизма и изпълняваше деликатни мисии от тяхно име. По този начин той имаше достъп до поверителна информация и беше много осведомен за случващото се в най-висшите ешелони на църковната власт.

През 1965 г. той напуска йезуитския орден и спира да служи, защото не приема решенията на Събора и остава верен на католическата традиция. Всичко, което е знаел, той описва в своите книги, разглеждайки подробно процеса на проникване на масонството във Ватикана и установяването на контрол върху църковното ръководство, което води до разлагане на християнската доктрина, извращение на морала и етиката. Общо той публикува 16 книги, 3 от които са написани под формата на изкуство, но 85% от споменатите герои и 95% от фактите, посочени в тях, са реални. Както обясни Мартин, „формата на изкуството беше единственият начин да се предостави тази информация. Във Ватикана има клика от сатанисти ... Те се стремят да подкопаят Църквата, за да привлекат вярващите в проекта за нов световен ред".

В интервю от 1996 г. с публициста Луис Хюбърт Реми Мартин твърди, че има всички доказателства, че Йоан XXIII принадлежи към масонството и че те се съхраняват в архивите на Ватикана, за което тогава отговаря кардинал Содано, който вижда снимки, направени от неговия шофьор и изобразяващ понтифика по време на посещението му в парижките ложи. Мартин каза, че става дума за Специална ложа, която включва само кардинали, тясно свързани с Великия Изток и великия господар на Италия. Монтини също беше включен, което беше потвърдено от мексиканския масон Хайме Аяла Понсе.

В друго интервю, посветено на романа си Windswept House, по-специално Мартин каза следното: „Кризата на Църквата трябва да има източник. Какъв е той? Както знаете, когато някой говори за конспирация, той бива обявен за психично болен човек. Но имаме доказателства, че преди II Ватикански събор е имало план, който някой ден ще публикуваме изцяло. Сега знаем, че имаше план, под влиянието на който Йоан XXIII свика Събора. И когато Съборът беше свикан ... кардинали като Сюненс от Белгия, Кьониг от Виена направиха заговор, за да превърнат този католически събор в това, в което се превърна. Той се превърна в нещо, което разкъса традицията на Църквата и създаде документите, които станаха основа за всеобщото отстъпничество на Римокатолическата църква. Това беше план, внимателно подготвен и имащ в крайна сметка некатолически корени ... "

„Защо тези некатолици са се насочили към католическата църква? Помислете за ситуацията преди Събора, каквато им се е сторила. През 50-те години Римокатолическата църква беше най-мощната институция в международната сфера ... Това е голяма пречка за осъществяването на вашите планове. Какво ще направите? Ще я унищожите отвътре. Ще проникнете в нея, като включите множество кардинали в масонството. Тези кардинали ще станат уважавани членове на ложата. Освен това ще приемете епископи и свещеници в Ложата. После ще превърнете хомосексуалността в начин на живот, приемлив за всички, включително свещениците. Ще направите това много внимателно. Точно това се случи".

Кардинал Сири беше избран за папа, но веднага след това получи бележка от архиепископ Вийо (заместник-секретар на Втория ватикански събор - виж по-долу) със следното съдържание (преведено от самия Мартин): „Ако се съгласите с понтификата, ние ще се разправим със семейството ви"... Тази заплаха идваше от споменатата вече Специална ложа на кардинали, свързана с Големия Изток. Сири отново изостави тиарата, вече в полза на Монтини. Самият той в разговор с Л. Ш. Реми каза следното: „Обвързан съм с тайна. Тази тайна е ужасна. Бих могъл да напиша цели книги за различни конклави. Случиха се много сериозни неща. Но не мога да кажа нищо". Абат Бил каза още, че враговете на Сири заплашват да го убият и да унищожат цялото му семейство.

За тези факти Мартин разказа в книгата си „Ключове от тази кръв“. А в романа „Къща, отворена за всички ветрове“ той описва две събития, които са особено важни за този период.

Първата е интронизацията на „падналия ангел, Луцифер“, тайно организирана във Ватикана в параклиса Св. Петър на 29 юни 1963 г., тоест една седмица след избора на Павел VI, от група кардинали с най-висока степен на посвещение. Тя се провежда паралелно (по телефона) със сатанински обред, провеждан в един от манастирите в американския щат Южна Каролина, и е инициирана от самата Чарлстънска ложа, която някога е била оглавявана от Албърт Пайк. Невъзможно беше да се извърши това ритуално изпълнение в пълна тайна и Мартин настоя, че това събитие наистина се е случило. А целта му била да подчини психологически новия папа на указаната ложа, поставяйки го в пълна зависимост. Второто събитие е заседание на Съвета на тринадесетте (наричан още Съвет на висшите неизвестни, или Комитет X), проведено в Ню Йорк, което включва 12 луцифериански свещеници - тринадесетото празно пространство е за дявола.

Оценявайки случилото се, Мартин пише: „Католическата църква като институция избледнява ... Институцията на Свещената римска църква скоро ще бъде невидима. Институтът вече няма да съществува. В началото на 60-те се състоя събитие, което бележи началото на самоунищожението на Църквата. На 29 юни се състоя интронирането на Луцифер във Ватикана ... В известен смисъл Луцифер вече има известна власт в Рим. Той все още не притежава напълно Рим, но съм сигурен, че чака деня, когато ще има свой собствен викарий в лицето на папата - когато той ще бъде единственият господар в Дома ... Това интрониране на дявола обяснява неефективността на усилията, положени от традиционалистите за преодоляване на силите на злото".


Както можете да видите, в самото начало на 60-те години Ватиканът попада под управлението на сатанистите и именно с това е свързана неговата активна икуменистка дейност през последните десетилетия, резултатът от което трябва да бъде обединяването на всички религии в една единна глобалистка църква на Сатана, което е посочено в плановете на глобалистите за установяване на „нов световен ред“. И точно това ни отваря погледа да гледаме на Ватикана също като на религиозен и идеологически център на т.нар. „световно правителство“, което в миналото също е извършило проект за тотална фалшификация на световната история и прикриване на истински исторически документи и артефакти на древни цивилизации в многокилометровите и многостепенни подземни хранилища на гигантската си библиотека.



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.