четвъртък, 12 август 2021 г.

Г. Сидоров за властта на парите

 Култът към „златния телец“ дойде у нас през 90 -те години заедно с други паразитни и сатанински „ценности“ на западната цивилизация. По учебниците на еврейския олигарх Сорос израства цяло поколение безсмозъчни майдауни - роби на „златния телец“, които са в състояние да продадат майка си, а не само родината си. Именно те скачат по площадите за вонящата плячка на еврейските кланове на Лондонското Сити и Уол Стрийт, които, както и преди векове, финансират „революционери“ и „опозиция“ в различни части на Земята.

Култът към почитането на „златния телец“ и силата на парите е характерна черта на всяко робско съзнание и деградирала дребна душа. Именно този култ, заедно с други потребителско-паразитни „ценности“, вкараха западния свят в период на деградация. И особено напоследък това се забелязва в овехтелия световен хегемон, който по отношение на прогресивни разрушителни процеси все повече започва да прилича на СССР през последните години преди разпадането му.

Ето защо изграждането на нов хармоничен свят без паразити и социално справедливо общество е невъзможно без предстоящото премахване на парите. Независимият руски пътешественик и писател Г. Сидоров се изразява доста ясно в това отношение в книгата си „Тайният проект на лидера“. Ето например това, което пише там:

"Има мнение, че парите правят човека свободен. Това е утопия. Само този, който ги отпечатва, е свободен. Тук той наистина е напълно свободен. Той може да си позволи всичко. Докато, разбира се, има търсене за неговите фалшиви книжа. Но ако парите станат ненужни, за него ще остане само да си сложи въжето на врата. За такива загубата на пари и власт е равносилна на смърт.

Затова е необходимо да направим така, че целият им екип, воден от Ротшилдови, Рокфелерови, Опенхаймерови и други, да си отиде във вечността. Но засега ще говорим само за Русия. По очевидни причини, нека се върнем отново към Йосиф Висарионович. Бих искал да отговоря на въпроса: защо правителството му имаше нужда след възстановяването на опустошената от войната национална икономика всяка година, обикновено през пролетта, да прави отстъпки за стоки от първа необходимост? В крайна сметка, държавата понесла сериозни загуби заради това. Да, понасяла е. Но Сталин прави оценка: как тези загуби ще повлияят на икономиката като цяло? Оказва се, че социалистическата икономика се справя лесно с отстъпките. Тя не беше в треска.

Тогава от Кремъл беше дадена команда: да се хранят безплатно съветските деца в детските ясли и училищата. Сталинската икономика се справи лесно. След това в цялата страна започнаха да се появяват първите безплатни студентски столове. Вярно, първоначално те бяха малко, но с течение на времето ставаха все повече и повече. До смъртта на Сталин. Въпрос: защо Йосиф Висарионович се нуждаеше от всичко това?

Според спомените на В. Молотов, Сталин укрепва съветската икономика и селското стопанство, за да премине към снабдяването на съветските хора с основни стоки ... безплатно. Той също така искаше да направи обществения транспорт безплатен. Включително железопътния. Комуналните услуги и горивото за частния сектор трябваше да станат безплатни ... Това, което досега съветската индустрия не можеше да произвежда в големи размери, по -точно в необходимото количество. Какво е това, ако не отказ от парите? Оказва се, че са се отървали от Сталин точно когато той е започнал да учи своя народ да се справя без „сатанинското изобретение“.

Сталин беше едновременно жрец и управител. В спортната терминология той може спокойно да бъде наречен играещ треньор. Той беше едновременно теоретик и практик. И ние трябва да се учим не от Маркс и Ленин, а от Йосиф Висарионович ... и от великия Платон. Защото и единият, и другият притежаваха едни и същи знания. Единият знаеше как е организирано обществото на Златния век, а другият също. Но произведенията на Платон все още са класифицирани като "тайни". Поне можете да намерите произведенията на Сталин.

Ако отхвърлим марксистката терминология, ще стане ясно как да продължим по-нататък. Какво трябва да се направи и как да се решат сложните проблеми. При прехода към комунистическо общество трябва да следваме най-добрите практики, които този колос направи за нас. Трябва да разберем основното: по време на прехода към комунистическите отношения Йосиф Висарионович не поставя основния си залог върху научно-техническия прогрес, както се опитват да ни докажат марксистите, а върху високото съзнание на масите. Гигантският духовен потенциал на нашия народ. На първо място - руския.

Сталин знаеше стойността на руснаците, знаеше, че по раса или генетично ние сме един от най-чистите народи в Европа. Той също така разбра дълбочината на руската душа. И в бъдещите си реформи той заложи на това. Тъй като беше само наполовина руснак, той все пак прочете тост за годишнината от победата - реч в чест на руския народ ... Йосиф Висарионович не правеше нещо просто така. Неговият тост е надеждата, че ние, руснаците, ще го подкрепим в бъдеще. И ние ще поведем други народи в царството на Златния век.

За да освободи съветското общество от паричната зависимост и да го прехвърли на различно качество, Йосиф Висарионович направи две, свързани помежду си, големи дела. Той повиши образованието, морала и културата, като същевременно увеличи силата на съветската индустрия. Но той не го направи спонтанно. Нарастването на нивото на образование и духовност на съветското общество значително изпреварва растежа на научно-техническия прогрес. Следователно съветската сталинистка епоха може да се нарече само като време на съветската модерност. Тя е свързана с европейския модернизъм само чрез притока на руското селячество в градовете. Всичко останало е много далеч от западната модерност.

Защо Сталин се нуждаеше от изпреварваща съветска духовност? Отговорът е прост: преди всичко лесно да се откажете от парите. Йосиф Висарионович разсъждава по следния начин: щом съветската индустрия преодолее дефицита, ще бъде възможно да се премине към снабдяването на населението с всичко необходимо без пари. Духовните и разбиращи хора няма да трупат излишъци и ако е така, тогава ще има достатъчно за всички и ще има още. И той мечтаеше да направи това с работен ден от 5-6 часа! За да имат гражданите достатъчно време за по-нататъшно самообразование ...

В бъдеще ще трябва само да осъществим идеята на великия човек. Той вече ни показа пътя, остава да тръгнем ... "

И така, опит за изграждане на социално справедливо общество вече е имало през миналия век. И той беше спрян в резултат на дейността на троцкистко-ционисткия партиен „елит“, който първо уби И. Сталин, а след това спря всички преобразувания, които беше започнал. Освен това, вече при Перлмутeр-Хрушчов, започнаха реформите, които в крайна сметка доведоха до разпадането на СССР. Въпреки че „запасът на безопасност“ от сталинисткия период продължи още няколко десетилетия. Но този негативен опит също трябва да се вземе предвид, така че паразитните сатанински зли духове да не могат отново да попречат на завръщането на нашата цивилизация в „златния век“.



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.