понеделник, 2 август 2021 г.

Забранени технологии през 18 век

 Въпреки факта, че фалшификаторите на историята в продължение на няколко поколения по същество са „почистили“ много реални исторически източници, все пак има насоки, които тяхната вездесъща „ръка“ не е докоснала. Следователно, внимателно изучавайки такива източници, можем да видим трохи от реалните знания за нашето минало и за тези технологии. притежавани от допотопните цивилизации. И особено, най-близката цивилизация от периода на наводненията, която е съществувала след смъртта на древната цивилизация, според хипотезите на различни алтернативни изследователи, приблизително от 16 век до средата на 19 век.



Попаднах на един такъв исторически източник съвсем случайно. Оказа се доста любопитен по отношение на интересна информация, колекция от гравюри, посветени на организацията на осветление и фойерверки в столиците на Руската империя през 18 век. И трябва да кажа, че веднага бях привлечен от една гравюра от тази колекция, посветена на организирането на фойерверки и осветление в Санкт Петербург за честването на новата 1759 година.

Обърнете внимание на интересните устройства, разположени в горната част на сводестите конструкции и на покрива на конструкцията, наподобяваща "беседка" на далечен план. Това очевидно не са православни или дори християнски изображения, които дори не са кръстове. Но те много напомнят на „приемни устройства“ за събиране на атмосферно електричество или дори ефирна енергия, които, както предполагам, са били използвани за осигуряване на осветление на празника.



А две интересни устройства на пиедестали на преден план под формата на онези много известни на алтернативните изследователи „вази“ с плотове, най-вероятно може да са нещо като „генератори на ефирна енергия“. И както установиха изследователите на реалното минало и скритите от нас „забранени“ технологии на цивилизациите от „златния век“, в подобни купи, разположени на покривите на исторически сгради, има вещество, много подобно на живака, което осигурява етерна енергия или атмосферно електричество.

Тъй като тази гравюра е малко известна по очевидни причини, нейният образ ще бъде много интересен за онези изследователи, които изучават високите технологии на цивилизациите от миналото и които, както виждаме, действително са съществували в нашето минало. Ето защо те бяха използвани за осигуряване на осветление на празниците в Санкт Петербург, Москва и европейските столици.

Ще добавя, че тази гравюра съдържа още два изненадващи признака на фалшифициране на миналата ни история. Първо, в горната част на гравюрата отново виждаме изображения на древни богове и богини и в никакъв случай християнска тема. Което изглежда доста странно, като се има предвид официалната версия на историята относно кръщението на Русия много векове преди това време. Или очевидно историците не ни казват нещо.

На второ място, забелязах две явно южни широколистни дървета отстрани на гравюрата, които са разположени зад устройствата, наречени условно от мен „генератори на ефирна енергия“. Можете ли да си представите, че в Санкт Петербург за новата година не само няма сняг, но по това време очевидно южните растения биха били облечени в зеленина? Това е невъзможно в съвременния град на Нева. Но какво означава това? Означава, че климатът в онези дни е бил съвсем различен. Ето защо в историческите източници има препратки към факта, че ананасите са били отглеждани в централна Русия само преди няколко века. По същата причина във всички исторически сгради е ясно видимо, че входните вестибюли, камини и отопление с печки са резултат от по-късна и очевидно принудителна реконструкция след промяна на климата.

Но какво би могло да причини такова изменение на климата? И така, отново стигаме до извода за наличието в нашето минало на една или дори няколко катастрофи от глобален характер, последната от които се случила в средата на 19 век. Разбира се, ние не знаем точно годините и истинските причини за тези бедствия, въпреки че различни алтернативни изследователи излагат своите хипотези по този въпрос, някои от които изглеждат съвсем логични и разумни. Но всички истински алтернативни изследователи са съгласни, че поради редица причини, за които можем само да гадаем, те крият от нас истината за мъртвите цивилизации от миналото и техните уникални технологии, които бяха обявени за „забранени“ за човечеството от някои враждебни сили. И за да можем да се освободим от паразитната власт на тези сили и да се върнем към тези технологии, използвани от далечните ни предци, ще е необходимо всички ние да разкрием заедно истината за нашето истинско минало.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.