събота, 21 август 2021 г.

"Енергийната ферма" на демиурга

 В продължение на хилядолетия човешката уникалност стана предмет на употребяване от други. Нашите мисли, емоции, преживявания и страхове станаха своеобразен наркотик, храна за поне два отбора. За едните са интересни нашите положителни емоции, а другите се хранят с негативните ни емоции. Между тези отбори върви постоянно противопоставяне за човечеството. Ние с нашата емоционалност сме станали храна за тези същества, а Земята се е превърнала в "краварник" с постоянен режим на "доене".  

Да приемем, че логистиката за предаване на получения урожай от светла енергия е съвсем очевидна - това са всичките култови и религиозни съоръжения по планетата, където хората отиват доброволно и като донори в молитвите си отдават своя "дял". Но пътят за предаването на гавах е по-усложнен. Гавах е ефирно-материално излъчване, отделяно при страданието на живите същества. Страх, ненавист, злоба, гняв, обида и други отрицателни емоции. Най-силното отделяне на гавах става при кръвоизтичане и смърт. Именно поради това съществата, на които това излъчване е нужно, са заинтересовани от убийствата на други същества, и по възможност в кръвопролития, макар че те самите не могат да свършат тази мръсна работа. На масоните, сатанистите и сектантите, различни маниаци и други хора, творящи зло - тези същности, посредством биотехнологии (обърнете внимание на кода МИК-РОБ - това е микро-робот) им впръскват ендорфини, морфиноподобни вещества, поощрявайки своите земни слуги с крепко здраве, власт, богатство. Колкото повече се доставя гавах, толкова по-силна е тяхната власт, иначе без нея техните батерии ще издъхнат и тогава цялото хорско стадо, останало без контрол, ще избяга. Ето защо им е нужна цялата тази планетарна истерия с Ковид-19, а и всички СМИ са отдавна под контрола на тези сили. Сега те работят с една цел - масови психози и истерии. Върви голяма жътва на гавах. Сега вече знаете защо не ни убиват веднага, а бавно се хранят, надсмиват се, гледайки ни в очите, говорейки за законите и извънредните положения. 

Мерилото за добро и зло съществува само в нашия плътен свят. В глобалния, космически смисъл няма такива рамки. Поради това тези, които източват от нас енергия от плюсовата клема, мога да нарека условно "бели", но това не означава, че  те са "добри". Това е тяхното предназначение. Също така, както и на тези, които ще нарека "тъмни" и които източват гавах чрез отрицателната клема на човешкия акумулатор. Тези две сили са в противоборство, но не воюват помежду си. Границите на тяхното влияние върху нас се променят постоянно. Победа на едните над другите никога няма да има, защото това е движение в кръг - и концепцията за Ин и Ян придобива друг смисъл - порочен кръг. А всички тези процеси се управляват от този, който е истинския звяр - демиургът. Неговият главен алгоритъм е равновесието.  

Превръщат ни в батерии, от които източват жизнената сила. И както показват редица изследвания, източванията стават по целия диапазон - от положителното до негативното. Наистина, най-големите изхвърляния на гавах се наблюдават при емоциите на скръбта, тъгата, ненавистта и страха, болки и болести, страдания и смърт. Детската пси-енергия е особено чиста и мощна, а еманацията на насилствена смърт е най-продължителната във времето. Ето защо се е правила цялата тази бесовщина с реконструкцията на стари и строителството на нови пирамиди, както и със строителството в близост до древни некрополи на религиозни обекти, детски площадки, медицински или спортни съоръжения. Паяжината на такива комплекси е оплела цялата Земя, събирайки, концентрирайки и усилвайки, а накрая и предавайки на адресата много мощно презареждане за тези, които контролират нашия плътен свят.  

Защо е нужно на адептите на демиурга такова точно обвързване по изгрева на Слънцето в определени дати? Предаването на енергия се осъществява непостоянно, а чак след нейното натрупване, усилване и концентрация става енергийно изхвърляне на мощен сноп в строго определени промеждутъци от време. Време - това измерение е свойствено на нашия плътен свят, докато в това място, където отива гавах, понятието "време" в привичния за нас смисъл не съществува. Поради което, за да има стиковане на два паралелни свята - предаващ и приемащ, се използва астрономически фар, работещ във всички измерения - Слънцето. А защо на изгрев? След нощта атмосферата е максимално чиста и прозрачна. А колкото до предпочитаните дати - те са очевидни: Рождество, Пасха, Денят на победата - тогава енергийния потенциал на хората се пренастройва. Човечеството вече е програмирано за тези събития. Така сработват всичките дати, обвързани към този комплекс - датите на празници, победи, сражения. Хората, без дори да подозират, изпълняват ролята на детонатор в системата за предаване на гавах. 
За разкриване на механизмите и способите за източване на гавах, адептите на демиурга прилагат прилагат много разнообразни способи за маскировка. Такива, които дори след евентуалното им разкритие повечето хора просто не могат да осъзнаят цялата чудовищност на замисъла. И дори повече - няма да възникне желанието да вдигнат ръка, за да разрушат затворения кръг. Това е капан, който е невъзможно да бъде разрушен. Или поне те така смятат, почти на 100%... 

Адептите на демиурга и до ден-днешен конструират системата за събиране на гавах направо пред очите ни, при това го правят системно, твърдо съблюдавайки необходимите закони и правила. Споменаванията за слънчевия култ и астрономическите явления в предни публикации споделих не просто така. Тези знания са тясно вплетени в създаваната система. Затова ще го кажа и днес: слънчев - не означава светъл или добър. Източникът за нашия биологичен живот, светлина и топлина бива използван от тези твари като непрекъснат елемент за зареждане за своите технически проекти. А тези места, които е прието да се считат за място на упокой на заминалите си, всъщност са превърнати в мощни помпени станции за нуждите на тези конструкции.  



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.