сряда, 18 август 2021 г.

ГЕНЪТ НА ЛУЦИФЕР. СКОРО ЩЕ ИМА ОСВЕТЕНИ

 Бил Гейтс създава система за имплантиране на ваксина с квантови точки и се тя състои от няколко неща. В светлината на прожекторите:


- ваксината срещу коронавирус, която иска да даде на всеки човек на земята.

- квантова татуировка

- цифров идентификационен етикет от проект ID2020

- човешко имплантируемо устройство за покупко-продажба на криптовалута с патентен номер # 060606.


Освен това е планирана и цифрова карта за самоличност под формата на паспорт за имунитет, всичко това се финансира от един човек, Бил Гейтс, но днес искам да ви обърна внимание на още един компонент. Основният биохимичен компонент на ваксината с квантови точки е ензимът луцифераза. Именно този ензим ще направи квантовата татуировка четлива с помощта на специално приложение за мобилни устройства. Генът на луцифераза ще ви накара да заблестите, тоест да бъде видим за тази животинска система. Мисля, че не случайно Бил Гейтс избра този ензим за татуиране на хора.
Ето как изглежда луциферазната светлина:

Виждаме светлина близо до инфрачервената биолуминесценция, но в една статия прочетох, че е възможно да се създаде зелено сияние. Нека да видим как всичко това ще работи във вас. Ние приемаме абсолютно същата технология, използвана в медицината за оцветяване на хепатом.
Квантовите точки, капсулирани с хитозан (CS-Qdots), показват невероятни оптични свойства и могат ефективно да доставят гени в клетките, за да визуализират процеса. (Тук виждаме, че в тази статия се разкрива, че основната функция на квантовите точки е доставката на гени, тоест в допълнение към гена на луциферазата, всеки друг ген може да бъде вмъкнат във вас, например на крокодил или, подобно на някои ваксинации, генът на човешки ембрион с признаци на дегенерация. Като цяло, тази технология ви позволява действително да модифицирате хората като ГМО продукти). 
А след това информацията е още по-фантастична. Наскоро в интернет се разпространи новината, че чрез ваксини е възможно да се убие духовното начало в човека. Един учен, ние не знаем името му, това не е Бил Гейтс, както беше посочено в някои видеоклипове, е разработил ваксина, която убива Божия ген в човека. Така учените нарекоха гена, отговорен за религиозното възприятие. Нека първо изгледаме цялото видео по тази тема, а след това да я проучим по-подробно.

Мисля, че вече сте направили аналогия между луциферазата и ваксината срещу религиозния фундаментализъм. Всичко се вижда, само зрящите и тези, които са посветени в тази тема, могат да видят.


Накратко за това какво е генът на Бог, от английската Уикипедия

Хипотезата за гена на Бог предполага, че човешката духовност е повлияна от наследствеността и че специфичен ген, наречен везикуларен моноаминен транспортер 2 (VMAT2), предразполага хората към духовни или мистични преживявания. Идеята е предложена от генетика Дийн Хаймър в неговата книга от 2004 г. „Божият ген: как вярата се вписва в нашите гени“. Според хипотезата за божествения ген, духовността има генетичен компонент, от който (VMAT2) се състои от един компонент, който насърчава усещанията, свързани с мистични преживявания, включително присъствието на Бог и чувството за връзка с по-голямата вселена. Има критика към тази теория и тя е много разумна, и аз също вярвам, че духовността не може да се обясни с генетични предпоставки, достатъчно е да си припомним мъчениците, които имат езически или атеистични родители. Но че има някаква връзка между способността да се вярва и структурите на мозъка, това е сигурно. Например, по аналогия, мога да мисля и по това време могат да се наблюдават някои промени на енцефалограмата, но това не означава, че енцефалограмата определя как мисля. Но можете да повлияете на мислите ми, като създадете електрически поток към определени области на мозъка, тогава в съзнанието ми, против моята воля, ще се появят различни образи. Тук е същата схема, използва се само вирус, който уврежда гена. Един вид духовна лоботомия. Тоест, те искат да направят духовни изроди от хората. Представете си, че тези дегенерати на земята ще станат 7,5 милиарда, ще дойде същият Зомби Апокалипсис, за който са заснети толкова много различни и ужасни филми. Хората ще загубят както вярата, така и съвестта, тоест всичко, което е свързано с най -високите морални стандарти.

Фактът, че това не са приказки, се доказва от този документ, който се нарича Правителствен доклад за фундаменталистката ваксина:

Тримесечен преглед на FunVax, 1 юни 2007 г. вижте оригинала

Тримесечен преглед на FunVax, 1 юни 2007 г. вижте превода на руски

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.