неделя, 1 август 2021 г.

Петата хипотеза на Ажажа

 Продължаваме да запознаваме нашите читатели с интересни хипотези на известния руски уфолог В. Ажажа относно извънземната дейност на Луната. Ето какво пише той за поредната си хипотеза относно аномална активност върху съседното небесно тяло:

„Въпреки факта, че обитателите на Луната са независими в много отношения, те паразитират до известна степен на Земята.

Луната е напълно безплодна и въпреки че можете да отглеждате нещо хидропонно и да се занимавате с подземно животновъдство там, но такива важни компоненти като торове и вода се вземат от нас. Регистрирани са случаи на кражба на добитък. Тегленето на вода от езера в Канада и други слабо населени райони е твърде добре документирано, за да се спори.

Миньори и рибари видяха малки хуманоиди да оставят дисковете си и да спускат маркучите във водата. Според теорията на Франк Едуард извънземните пускат и замразяват вода, вероятно на височина от няколко мили, и така я транспортират по-нататък. Това би могло да обясни многобройните случаи на падане на лед на Земята.

Виждали ли сте как жителите на НЛО са изследвали тютюн и други насаждения на Земята? Нищо в селското стопанство не избягва вниманието им. Ядат ли ТЕ същата храна като нас? И ядат ли ТЕ изобщо? Може би това не е приложимо за всички обитатели на Луната, но има фрагментарна информация, която ни позволява да предположим, че ТЕ ядат или поне ядат някои същества, работещи за тях".

Следователно многобройните случаи, които регистрират кражби от нашата планета не само на минерали, но дори и на вода, не са халюцинации и не са измислици на хора, жадни за сензация. И изглежда, че нашият световен „елит“ ще трябва да отговори на неудобни въпроси за това с кого са сключили извънземни цивилизации споразумения за разработките на недрата на нашата планета и с чие съгласие те вземат вода от нашата планета? И ако извънземните цивилизации плащат за това с нови технологии, тогава защо тези технологии не се въвеждат в ежедневието на земляните?

Има още много въпроси, които ще запазим за в бъдеще. Но рано или късно нашият „елит“ ще трябва да им отговори.



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.