понеделник, 30 август 2021 г.

Дали аварията в Чернобил беше саботаж на масони-предатели?

 За никого не е тайна, че аварията в атомната електроцентрала в Чернобил е изиграла важна роля в разпадането на СССР, заедно с много други причини, които подкопават доверието не само в цялата съветска ядрена енергетика, но и авторитета на цялата съветска наука. Но освен чисто идеологически цели, този саботаж преследваше и окултни, насочени към унищожаване на цялата славянска цивилизация. И този саботаж е извършен от високопоставени масони-предатели от партийната и КГБ „върхушка“. Точно това твърди руският пътешественик, биолог, антрополог Г. Сидоров в книгата си „Тайният проект на вожда“.

И ето какво пише там за това: „... Но за да разберем как М. С. Горбачов е подтикнат към разрушителни действия, трябва да си припомним Чернобилската катастрофа.

На хората е набито в главите, че това се е случило случайно, поради небрежност на обслужващия персонал. Но е време да разберем, че такива неща не се случват случайно. Как да го докажа? Изобщо не е трудно. Първо, град Припят се намира на кръстопътя на три републики: Русия, Украйна и Беларус. Много удобно място за ядрена авария. Кого ще обвинят съюзните републики? Разбира се, Русия. Кой друг? Това ги подтикна да напуснат опасния съсед. Логиката във всичко това е желязна. Но има още една подробност. Тя се разбира само от посветените.

Факт е, че западните историци са поставили прародината на всички славяни в припятските блата. Това е известно от един от езотеричните закони: ако отнемете от един етнос неговия родов дом, отсечете корените му, той няма да продължи още дълго време. Всъщност такъв етнос е обречен. Оттук можем да направим един прост извод: експлозията в атомната електроцентрала в Чернобил е организирана от масоните и политиците с най-ниско посвещение. Всичко това беше направено с очакването да се включи подсъзнанието на славяните за самоунищожение. Донякъде това се случи, но не за всички, а само за част от нашето население. Тази, в дълбините на чиято психика е записано мястото на припятските блата.

В биологията има подобен закон: ако унищожите центъра на популацията на даден вид, тогава видът много скоро умира. Ако масоните от 33-та степен или илюминатите бяха ангажирани със саботаж в атомната електроцентрала в Чернобил, те щяха да организират сериозен саботаж. Не на Припят, а някъде на Дон, в Черноморския регион. А още по-добре - в Южен Урал и в безкрайните сибирски степи. Защото именно там, след като индийците заминаха на юг, се формира нашият славянски етнос.

От гореизложеното става ясно, че е извършен саботаж. Няма друго обяснение. Авторът се срещна с хора, които са работили в атомната електроцентрала в Чернобил преди аварията. Те не разбират как това може да се случи? Според тях в електроцентралата са работили хора с най-висока квалификация. Защо са изключили три нива на защита и всъщност са убили себе си и ... града? Това биха могли да направят само луди или зомбита ... Последната версия изглежда най-правдоподобна.

Веднага след експлозията, на шефа на градския отдел в Припят на КГБ В. Клочко някой се обадил и му наредил да не разработва версията, свързана с организиран саботаж. Това казва всичко. Кой се е обадил? Човек може само да гадае. Скоро от архива на КГБ е намерена бележка от ЦК на КПСС, подписана от Ю. Андропов от 21 февруари 1979 г. „За недостатъците при изграждането на атомната електроцентрала в Чернобил“ с гриф „секретно“. Това трябваше да се очаква. Но защо такава бележка не е стигнала до Централния комитет, а е намерена в архива на КГБ на СССР, по някаква причина никой не пита".

Както можете да видите, най-вероятната версия е точно целенасочен саботаж. И е много вероятно освен предателите-масони от ЦК на КПСС и „върха“ на КГБ да участват и западни специални служби. Някои свидетели отбелязват, че малко преди инцидента са наблюдавани странни светлинни явления, а след това и странни трусове. Възможно ли е това да е било използването на геофизични оръжия, подобни на HAARP, или е било просто трагично съвпадение? Бъдещето рано или късно ще разкрие много тайни, които все още са скрити за нас.



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.