петък, 12 март 2021 г.

Как да противодействаме на сатанинските технологии за въздействие върху подсъзнанието?

 Въпреки факта, че на официално ниво присъствието на технологии за въздействие върху подсъзнанието и особено тяхното масово използване срещу населението на Земята по всякакъв начин се отрича и осмива, трябва да разберете, че точно това се прави, така че доверчивите хора да не знаят какво се случва в действителност. В историята на различните народи забелязваме, че в определени моменти те сякаш „полудяват“ - организират бунтове, революции, масови битки и драки и в същото време хората напълно не могат да обяснят: защо са се поддали на влиянието на тълпата и като че ли са били под „пълно затъмнение“. Всичко е така, имало е програмиране на тяхното поведение чрез подсъзнанието с помощта на технологии, които се пазят в тайна от обикновените хора.

За тези технологии и методи за защита срещу тях разказва руският пътешественик, биолог и антрополог Г. Сидоров под формата на следния диалог със сибирските отшелници: „Сиянието на върховните богове и самозванците“:


„Ставайки от мястото си, информаторът, загрявайки се, обиколи няколко пъти хижата и като ме погледна, каза:

- Мисля, че трябва да знаеш, че нашето подсъзнание има незабавни фотографски свойства. То лесно чете всяка информация за части от секундата. Не само на родния ти език, но и на всеки друг.

Отворих уста от изненада. Виждайки недоумението ми, брадатият се усмихна с очи и кимвайки с глава, продължи:

- Не се изненадвай, подсъзнанието ни не се нуждае от лексика. И освен това - знанията по всички езици на планетата се съхраняват в неговата информационна банка.

След малко мълчание Светозар добави:

- Не само на нашата майка Земя, но и на други планети. Знаеш, че животът е вечен. И нашето дълбочинно "Аз" се формира не само на Земята. Сега разбираш ли защо подсъзнанието не трябва да знае езици?

Думите на Светозар за пореден път ме накараха да се убедя в тесногръдието си. Жрецът ми каза общи истини като на малко дете. Откъде има такова търпение? Междувременно Светозар продължи:

- Ако подсъзнанието е почти незабавно способно да прочете каквато и да е информация и на който и да е език, какъв извод може да се направи от това?

Вдигнах рамене.

- Правилно! - гледайки в очите ми, разказвачът се усмихна. - Рано е да се правят изводи. Има още една подробност: освен това дълбоките слоеве на психиката са способни да четат информация, без да прибягват до помощта на основните сетива.

Отново бях смаян. Като видя объркания ми поглед, Светозар попита:

- Ти, разбирам, не знаеше и това?

Аз кимнах.

- Нищо, поправимо е. Няма да говорим за слух, допир и вкус, нека поговорим за зрението. Не е необходимо за подсъзнанието. Последното, по отношение на четенето на информационни полета, честно казано, има колосални възможности.

- Ти каза за полето? - прекъснах лектора. - Не ми ли се счу?

- Не, не ти се е счуло, дълбоките слоеве на психиката моментално четат не само текстове, но и всяко невидимо информационно влияние върху хартията. Разбираш ли какво става?

- Още не, - признах си честно.

- Виж - Светозар взе празен лист хартия от масата. - Виждаш ли, той е чист отдолу. На него не е написано нищо. Но всъщност той, този лист, може да бъде написан „от и до“. Само буквените отпечатъци могат да се нанасят с бяла боя. Естествено, очите няма да видят нищо, но подсъзнанието ще прочете всичко и ще го пренесе в своите складове. 

От това, което чух, ме затресе, а Светозар продължи:

- Това не е всичко.

- Какво друго?! - излезе от мен.

- Фактът, че на една страница може да се отпечатат пет различни текста с невидими бои. И дори повече. А отгоре да се постави обичайното печатарско мастило. Ето го, готов пакет за подсъзнателно програмиране. Съзнанието ще се разсейва от изображенията на видимия текст, а подсъзнанието по това време поглъща като гъба всичко, което е отпечатано с бяло мастило под линиите на черната типография. Малко хора знаят, че по този начин масонските кръгове са програмирали масите на фанатиците по време на Великата френска революция. Съвременните историци и социолози не могат по никакъв начин да разберат как шепа конспиративни масони са успели да вдигнат милиони доста проспериращи французи в революционна суматоха. Факт е, че по това време във Франция не е имало икономическа криза. Всичко това са истории на съвременните историци. Те се опитват да разберат каква сила е взривила Франция ...

Спряхме се на факта, че по този начин масоните вкарват революционната идея в съзнанието на нещастните французи. Те правеха същото и преди Първата световна война. Известно е, че нито един съвременен историк от най-висок ранг не е в състояние ясно да обясни причината за възникването й. Грачат, че Германия е виновна за всичко. Да речем, тя била лишена от колонии и решила да ги отвоюва от Британската империя. Всичко това са глупости. Глупости. Германия е имала малко колонии, това е вярно, но те са съществували. Следователно изобщо не става въпрос за тях. Русия също нямаше задгранични колонии. Подобен фактор би трябвало да я обедини с Германия, но се случи обратното. Колкото и да се опитваше кайзерът да убеди братовчед си цар Николай II да не воюва с него, последният не го послуша, Русия влезе в световното клане на страната на Великобритания. Турция беше за Германия, също така не е ясно защо? Твърди се, че тя е имала териториални претенции срещу Русия. Накратко, всеки се бореше срещу всеки, не е ясно защо. Как може да се случи това? Какво накара тогавашните елити да вземат оръжие и да хвърлят своите народи в кървава месомелачка? Повтарям, нито една от страните нямаше сериозни причини. Какво стана тогава?

Всичко е просто: чрез периодичен печат, предимно вестници и много популярни списания, цялото четящо население в Европа е програмирано за световния конфликт. Тези, които не можеха да четат, бяха нормални. Те не разбраха какво се случва. Според тях всички наоколо са полудели. Както интелектуалци, така и грамотни работници. Освен това е еднакво във всички страни. Под въздействието на програми, влияещи на подсъзнанието, много милиони хора се превърнаха в истинско стадо, което „собствениците“ с помощта на същите измамени елити докараха до самоунищожение. Но това беше само началото, приятелю. Технологията за пакетно програмиране, започвайки от началото на века и завършвайки със седемнадесетата година, работи добре и в Русия. Сега разбираш ли причините за лудостта, която обхвана нашите хора, особено интелигенцията и всички, които можеха да четат в най-малка степен в началото на миналия век?

Тук е сработил един внушен фактор: след като е написан, той трябва непременно да е верен. Защо отпечатаното не може да бъде лъжа, по някаква причина не притеснява никого. Защо? Защото такава установка по метода на пакетното програмиране беше забита в подсъзнанието на масите. Виждаш ли как работи тази дяволска машина за зомбита? Основният текст може да бъде всичко. Дори и молитвата "Отче наш ...", но под нея има твърда установка на отношение към революционните идеи. Както виждаш, европейците настъпиха четири пъти едно и също гребло. Първият път - по време на Великата френска революция, втори път преди Първата световна война, трети път - по време на нашите „Велики“ руски суматохи от 1917 година. И четвъртият път - в Германия, когато беше необходимо да се доведе фюрерът на власт. Ето защо свободните зидари и „богоизбраните“, които са в единна система от масонски ложи, традиционно контролират всички медии: вестници, списания, книги и т.н.

- Смяташ ли, че този вид програмиране се провежда в наше време? - попитах разказвача.

- Разбира се, но в по-малка степен, защото се появиха други, по-напреднали начини за програмиране. Като радио, телевизия и компютърна мрежова система. Сега ще се спрем на тях. Но пакетният тип влияние върху подсъзнанието се оказа един от най-добрите по отношение на влиянието върху генетиката. Поради което не се отказват от него. Факт е, че написаните думи лесно се усвояват от подсъзнанието, защото са образ. Няма значение, че това изображение очевидно не се вижда. Основното е, че се възприема от подсъзнанието. Дълбочинната психическа същност в човека кристализира вярата, съзнанието, както знаете, не му пречи. Тя е хиляда пъти по-силна от последното. Останалото го знаеш без мен. Ако човек започне да вярва в нещо, тогава вълновите куратори на ДНК, тези, които са заети да го предпазват от ненужна информация, започват да пренареждат генетичния код. Има естествена адаптация на генетичния апарат към информационния код, приет от човешкото подсъзнание. Това е цялата математика. А сега да преминем към звуковия ефект върху психиката. Става дума за публични лекции и за влиянието върху дълбините на подсъзнанието откъм радиопредаванията.

- Използвана ли е многослойна торта и на звуковия фронт? - неволно прекъснах новия си учител.

- Защо не? По принцип това се правеше и се прави на фона на излъчването на музикални програми. Тук участва още едно свойство на нашето подсъзнание - да чува звукови вибрации, които човешкото ухо не улавя - както знаеш, честотният спектър на нашия слухов апарат е малък. Не улавя инфразвуци и ултразвук. И, разбира се, звуците са много тихи, но подсъзнанието улавя всичко: ниски честоти, високи честоти и почти тишина ... Показвам ти формите на въздействие върху нашето съзнание чрез въздействието върху подсъзнанието, за да намериш начин да обясниш на хората тяхното ненормално поведение.

Закачи си го на носа, дяволът е ужасен само, когато никой не знае за него. Ето защо той е толкова успешен. Основното му оръжие е правдоподобна лъжа в медиите и тайно влияние върху нашето подсъзнание чрез специални технологии. Не споря: и двете са оръжия с гигантска разрушителна сила. Но работи само, защото на планетата работи отсичащ екран и малко хора знаят за сатанинските технологии за въздействие върху подсъзнанието. Ако хората знаят за информационния високочестотен капан и за отровата, която се излива в дълбините на несъзнаваното, те със сигурност ще намерят начин да избегнат последното. За целта всичко, което трябва да направите, е да си поставите отношение на тотално невъзприемане на предложеното.

- Не разбирам?

- Това е обратна технология, приятелю. Това е много просто. Ако знаеш, че имаш в ръцете си пакет, кодиращ твоето подсъзнание, ти даваш на подсъзнанието си установката - да не вярва в нищо. Всичко е свързано с вярата. С нея и само с нея. Същото е и с радиото. Всичко, което е изтъкнато в ефира, трябва да бъде подложено на строг анализ - веднъж! И, второ, трябва да дадеш инструкция на подсъзнанието си да не реагира на „шепота“. Остави го да опита през звуците на музиката. С други думи, всяка информация, която ни се предлага, трябва да бъде филтрирана. И не приемай нищо на вяра, без да се увериш с пример, че това е наистина вярно. Но това се отнася до нивото на едно съзнание, докато на подсъзнанието е дадена установка за отрязване на всичко, което не се възприема от нашето съзнание. Всеки може да го направи, ако има желание".


Както можете да видите, именно използването на тайни технологии за въздействие върху подсъзнанието срещу човечеството от паразитни сатанински сили превръща хората в безмълвни „жертвени овни“, които слугите на тези сили тласкат към „избиването“ в революциите, войните, бунтове за решаване на своите задачи за установяване на световно господство и „нов световен ред“. Във всички тези кървави жертвоприношения има и окултен компонент за подхранване на демоничните сили, на които служи цялата тази паразитна пирамида на властта.

Но хората, знаейки за такива технологии, са в състояние активно да им се противопоставят, давайки необходимите настройки на своето съзнание и подсъзнание. Ето защо корумпираните слуги на тези сатанински сили се опитват да внушат недоверие на лековерните глупаци към такава информация за тайните технологии. В крайна сметка собствениците им се нуждаят от поредното глупаво „стадо“, което отново може да бъде доведено до следващото „избиване“ в революции, войни и други масивни кървави човешки жертвоприношения.



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.