петък, 19 март 2021 г.

Г. Сидоров за извънземните раси

 Въпреки факта, че в интернет можете да намерите много снимки и видеоклипове на неидентифицирани летящи обекти, включително тези, направени от военни пилоти, това явление усърдно се заглушава както от официалните власти, така и от официалната наука. Не само уфолозите обаче се интересуват от темата за извънземните цивилизации, но и независимите изследователи на нашето истинско минало, тъй като те стигнаха до заключението, че някои извънземни сили са се намесили в нашата история.

Някои от тези враждебни на човечеството сили са известни като „сивата“ и „влечуговата“ раса, които участват в отвличането не само на животни, но и на хора за своите генетични експерименти. Ето какво можете да прочетете за тях в книгата „Системата и общите единни закони на Вселената“ на руския пътешественик, писател, изследовател на тайните на древните цивилизации Г. Сидоров, който проведе следния диалог с пазителите на древните знания :


"-... има няколко вида от тях, които се въртят около Земята и всички те са уроди. Надявам се, че разбираш защо "греос" и други са толкова далеч от божествената хармония? Защо всички - и тези, които са покрити с люспи, и които са без люспи, имат несъразмерно големи глави, вместо човешки лица - нещо неразбираемо: или удължена муцуна като на гущерите, или, обратно, плоска, като тези на синантропните?

- Защо са с големи глави, това го осъзнах. Ако хипертрофираното ляво полукълбо се опитва да поеме интуитивните възможности на липсващото дясно полукълбо, тогава неговият обем трябва да се увеличи значително.

- Какво е интуиция? - Велемир ме погледна.

- Връзка с информационното поле на Създателя, както го разбирам?

- Прекалено опростяваш - усмихна се Велемир. - Но като цяло си прав.

- Не разбирам защо главата, лишена от дясното полукълбо, трябва да се превърне в бирен котел, ако си спомняш, като идолите на нечестивия?

- Тук всичко е просто: за да се достигне логически нивото на информацията, която притежава всеобхватното поле на Създателя, са необходими допълнителни милиарди нервни клетки.

- Разбрах го!

-  Много добре! Защо телата им са толкова грозни? Какво ще кажеш за това?

- Защото на планетите, откъдето са летели до нас, някога е било заложено на развитието на логическото в ущърб на интуитивното. С други думи, еволюцията на едно ляво полукълбо на мозъка и отхвърлянето на дясното полукълбо, което свързва човешкото съзнание със Създателя. Това нарушава хармонията на висшата нервна система, която, както всичко в природата, се подчинява на закона на златното сечение. Тогава законът за целостта започна да действа: каквото има вътре, това е и отвън.

- И какво се случва тук на Земята?

- Същото. Пазарните отношения принуждават хората да се откажат от връзката си със Създателя. Натоварват колкото е възможно лявото полукълбо на мозъка и изключват дясното като ненужно.

- Това е общият закон, алгоритъмът, на който са подчинени космическите опулени изроди, всички тези „греоси“ и други подобни, в същото време и ние, по-точно нашата техногенна цивилизация, погълната от пазарни отношения.

- Следвайки твоята логика, ние, потомците на белите богове, ще се превърнем в рептили след няколко хиляди години или ще станем още по-зле?

- Не може да е по-лошо. А за рептилите ще ти кажа нещо - рептилите никога не са били влечуги, те са същите бозайници като нас или нещо много близко.

- Какво мислиш за "греос" или "сивите"? Със сигурност не са гущери?

- Същите топлокръвни, но те изглежда се възпроизвеждат отдавна изкуствено с помощта на някои технически устройства, тъй като в еволюционния процес на лявото полукълбо те са отишли ​​малко по-далеч от серпентоидите. Липсват им млечни жлези, макар и не при всички има репродуктивни органи, но все пак у някои видове са запазени. Мисля, че трябва да разбереш защо тези същества отвличат хора на Земята, разглобяват ги по органи, влизат в интимни отношения със земни жени и се опитват да получат потомство от тях. Докато нашата психика все още не е изкривена, те се нуждаят от нас, или по-точно, всички тези извънземни същества се нуждаят от нашата генетика. Не тази, която е отговорна за тялото, те я разбраха отдавна, а тази генетика, която контролира нашето поведение и работата на висшата нервна система. Това са полеви структури, които са свързани с така наречените "боклучави гени" на нашия генетичен код ...

Всички тези космически изроди се нуждаят не толкова от нашата планета, колкото от самите нас. Изучавайки ни и безсрамно използвайки техническото си превъзходство, те бързат да изтласкат колкото се може повече от нашата планета, да вземат това, което някога цивилизацията им е загубила ... Защото времето на всички тези уроди на Земята приключва".


Като се има предвид, че именно тези сили, чрез създадените от тях хибриди, наложиха на човечеството този задънен път, ако отново не се превърнем в хармонични същества с двете развити полукълба на мозъка, тогава човечеството в бъдеще ще се сблъска с абсолютно същата външна трансформация и абсолютно същите генетични проблеми на космическите дегенерати. И затова е време да изоставим пътя, по който бяхме издърпани, без да искат нашето съгласие, тъй като сега те се опитват да ни въвлекат в своя сатанински „нов световен ред“.

Времето на силата на паразитите и техните слуги на тази планета неизменно приключва и неслучайно наскоро учените откриха в Слънчевата система все повече и повече аномални техногенни обекти, принадлежащи на „чистачите на планетите от паразити". Затова започнете да мислите какво трябва да направите, за да не "попаднете под разпределението", т.е., за да не бъдете идентифицирани като паразити или техни слуги. И всеки, който развива своята интуиция и вътрешна връзка с висшето си „Аз“, може сам да получи отговора на този въпрос.



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.