сряда, 3 март 2021 г.

Какво предизвика едностранния напредък на съвременните технологии?

 Изненадващо през последния половин век се наблюдава реален технологичен напредък само в областта на нанотехнологиите, телекомуникациите и изкуствения интелект. И макар че точно тези нововъведения са ни представени като прогресивни и полезни за човечеството, всъщност тяхното развитие е свързано само с факта, че са необходими на паразитните сили да изградят „тотален електронен концентрационен лагер“ в рамките на „новия световен ред". Тези технологии са не само необходими на тези сили да контролират съзнанието на хората, но те са и причина за много нови заболявания, които сериозно подкопават човешкото здраве.

Ето какво казва за това английският писател и изследовател на езотеричните знания Д. Айк: „Говорих с много хора, които страдат от „Моргелонова болест“. Тя възникна по времето, когато кемтрейлс тепърва започваха да се появяват и хората започнаха да им обръщат внимание. Хората започнаха да откриват технологични форми на живот в телата си. Описанието на Рей Курцвайл за новия свят, който предстоеше, се отнася до изкуствения интелект, вид интелигентна технология, подобна на моргелоните. Тази технология дори получи името си "интелигентен прах".

Днес всичко наоколо може да се класифицира като „интелигентни неща“, защото всички те са свързани помежду си. Точно за това говорим: създаване на „интелигентна мрежа“. И без съмнение всички тези частици падат върху нас от небето под формата на кемтрейлс. Те увреждат не само човешкото тяло, но и околната среда. Нанороботите маркират и оставят информационна пътека за всичко, което ни заобикаля: върху камъни, върху дървета. Всички те ще се превърнат в „интелигентни създания“.

Курцвайл твърди, че вграждат технологии за изкуствен интелект в аспекти на околната среда. Как могат да направят това, освен ако не започнат да пръскат тези вещества с кемтрейлс? Пациентите с болест на моргелон са хора, чиито тела отхвърлят тази технология и имат редица физически симптоми. Всичко излиза от телата им, защото човешката им имунна система се опитва да ги изгони.

Основната цел не е просто да свърже човешкия разум с изкуствен интелект, всъщност целта им е нещо съвсем различно - създаването на синтетични човешки същества, така че те вече открито декларират развитието на синтетичния геном".

А ето какво каза за това Дж. Асандж, журналист, създател на портала WikiLeaks: „Има разработки, които, вярвам, вече се използват от тайните служби, които са микроскопични електрически микросхеми, които могат да бъдат отпечатани на хартия, добавени в боя или стенни покрития. Те се активират от сигнала на GSM станциите, когато през тях преминава радиовълна, излъчвана от GSM инсталацията. Това им дава достатъчно енергия, за да изпълняват определени функции за ограничен период от време. Това е един вид "дяволски прашинки", надарени с интелигентност, които са разпръснати като конфети навсякъде. Те могат да бъдат намерени в почти всички предмети".

По подобен начин американският журналист и писател Л. Фриланд заяви: „Това е свръхестествена програма за държавна сигурност, за която никой нищо не ни е казал. Тя обогатява фармацевтичната и медицинската индустрия и позволява на военно-промишления комплекс да събира данни. Природата около нас се използва в качеството на оръжие. Трябва да схванем частта, която се отнася до наночастиците, защото това е ключов момент в процеса на създаване на „човешко същество 2.0“ чрез околната среда. Вдишваме във въздуха милиарди и милиарди сензори, които са били изстреляни в земната орбита и които се отлагат върху кожата ни, на земята, върху всичко около нас.

Сега мнозина твърдят, че намират странни влакна или прах в домовете си. Но те не само ни заобикалят, но и са в нас. Те имат съзнанието на пчелен рой. Да, все едно са живи същества. Те са създадени изкуствено и могат да бъдат контролирани с помощта на радио и микровълнови честоти. От моя гледна точка най-важното в този момент е, че те ще ни свържат чрез веществата, които пръскат с помощта на самолети, ракети или дронове.

Ефектът се засилва от трансгенните храни и веществата, които те добавят към ваксините. Също така, това се отнася до нанотехнологиите за управление и контрол на околната среда в микрокосмически мащаб. 5G сега ще се превърне в оста и основата на система, която ще комуникира чрез така наречения "Интернет на нещата". Но те могат също така да влязат и да поддържат комуникация с тези наночастици, които са вътре в нашето тяло и мозък. И тогава влизат в сила електромагнитните полета, които се създават от всички устройства около нас: в домовете ни, в съседите ни. Това важи и за онези сателити, които са над нас. По този начин искам да покажа, че сме заобиколени от всички страни. Ние сме същества, които резонират и лесно се манипулират от честотите, които ни заобикалят".

Това е основната причина за напредъка на всички тези „разрешени“ за човечеството технологии, която се основава на постигането на пълен контрол над съзнанието на хората и превръщането на самите хора в послушни киборги и биороботи, послушни на волята на своите господари. Всички, които вече не могат да се откъснат от приспособленията дори за кратко, след като са се превърнали в тяхното биологично „приложение“, трябва сериозно да се замислят над това. Тупикът за човечеството на технократичния път на дегенерация до биотехнически устройства, контролирани от чужда воля, става все по-очевиден.



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.