сряда, 17 март 2021 г.

Инсайдерите за тайния контрол над човечеството

 Ако обективно погледнете официалната история на човечеството отстрани, тогава веднага стават забележими всякакви „абсурди“ и „несъответствия“, свидетелстващи за пълната й фалшификация. Сега много хора вече започват да се „събуждат“, отбелязвайки цялата абсурдност и премереност на много псевдоисторически митове. Но кой и защо е трябвало да крие от човечеството истината за истинската му история? Анализ на хода на самите исторически събития и множество артефакти, внимателно прикрити от официалната наука, позволиха на независимите изследователи през миналия век да направят редица заключения относно намесата в нашата история на някаква „външна сила“, която въпреки това предпочита да не се афишира.

Но в наше време се появиха много инсайдери, които отидоха още по-далеч, разкривайки информация за различни тайни програми на световния „елит“, неговото сътрудничество с извънземни цивилизации, както и контрол върху развитието на нашата наука. Всъщност мнозина говорят за контрол над човечеството от някои извънземни групи, някои от които присъстват на нашата планета повече от едно хилядолетие. Например, ето какво казва за това американският независим изследовател Кори Гуд:

"Рептилоидите наистина поеха контрола над всичко и успяха да започнат да манипулират събитията, случващи се на нашата планета преди около 6-7 хиляди години. Всъщност те имат различни технологии за маскирането си, за да бъдат в една стая с вас и да приличат на хора. Но обикновено те се крият в подземни бази в различни части на земното кълбо, както и в огромна територия в Антарктида. Така например, в югоизточната й част има много пещери и  тях е необичайно топло, поради действието на геотермални източници. И това е идеално място за всички съществуващи колонии на рептилоиди. Това са предимно градове, огромни градове с милиони жители".

И така, основният център за човешки контрол (чрез световния „елит“ и националния „елит“, контролиран от него) се намира в Антарктида. И това добре обяснява защо Антарктида сега е най-защитената зона, където външни лица не са желани. И малкото туристически групи, които са платили хиляди долари за такава обиколка, се оставят на строго определени места и под надзора на специални "ескорти". Но опитайте се сами да стигнете до Антарктида и със сигурност ще се натъкнете на военните, които охраняват тази територия, които в най-добрия случай ще ви придружат обратно. И това - само ако не сте имали време да видите нещо „забранено“.

Всичко това обяснява и защо континентът, който уж няма нищо друго освен безкрайната ледена пустиня, пингвини и няколко изследователски станции (които сега се контролират и от военните), се посещава периодично от представители на правителствата и различни религиозни деноминации. Най-вероятно те посещават своите "господари" с различни мисии.

Но защо тази информация е толкова „забранена“ за обикновените хора? Дали защото, след като научат за това, те ще могат да осъзнаят факта на окупацията на нашата планета, в която самите окупатори се опитват да не афишират присъствието си? Но в същото време цялото ни образование и наука са под пълния контрол на тази тайна сила и следователно съдържат фалшиви знания.

Ето какво казва по този въпрос друг инсайдер, Джордан Сатнер: "Всичко, което научаваме в контролираните от правителството образователни системи, е специално създадено, за да програмира умовете ни да се отдалечават от истината. Физиката е невярна, медицината - погрешна, историята е лъжлива. Всичко, на което ни учат в учебниците, е погрешно. И това се прави умишлено. Следователно ние не разбираме: как да движим тялото си, как да храним тялото си? Какво всъщност се е случило в миналото ни? На какво са способни технологиите наистина днес? Ако знаехме всички тези неща, това би ни помогнало да разширим възможностите си. Ще ни помогне да разберем какво всъщност се случва в нашата реалност".

И така, кой може да бъде в неизгодно положение от нашето „пробуждане“ и „разширение на възможностите“? Естествено, само силата, поробила човечеството с помощта на паразитната сатанинска система, създадена от нея, и нейните корумпирани слуги и роби. Така че всичко това още веднъж потвърждава, че основният източник на всички наши проблеми се намира извън границите на самото човечество. Освен това цялата тази информация ни разкрива истинската същност на всички тези, които участват в тоталната измама на човечеството.



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.