вторник, 30 март 2021 г.

В. Ажажа: появата на живот е била планирана и насочена

 Един от „стълбовете“ на съществуващата научна парадигма се счита хипотезата, която по едно време беше изразена от Дарвин и която се основаваше на тезата за случайния произход на живота на Земята. Обаче има ли някакво реално доказателство за тази хипотеза, която ни е представена в учебниците „за стадото“ като уж доказана истина и в която им се предлага да вярват сляпо, както в догмите на обикновената религия?

Ето например какво пише кандидатът на техническите науки В.Ажажа в книгата си "Уфологична мистерия": "Никой в ​​света не дължи толкова много, колкото маймуните на Дарвин. В края на миналия век Дарвин и неговите последователи построиха почти перфектна сграда на еволюционното развитие на живота. Създаде се колосален труд, описващ постепенното усложняване на форми и видове живи същества. Дарвин с учението си просто разбуни целия научен свят, общественото мнение в много страни и разтърси религиозните догми.

Науката направи колосална крачка напред в своето развитие, но в същото време огромният авторитет на Дарвин и неговите учения за цял век не даде достатъчно развитие на други теории, версии и мнения относно произхода на живота на Земята. Едва в края на ХХ век стана очевидно, че класическата научна интерпретация на произхода на живота е неправилна и че „зданието на еволюцията“ далеч не е толкова съвършено, колкото изглеждаше преди.

Трябва да се отбележи, че никой не отрича заключенията на Дарвин относно поетапното развитие на живота, постепенното усложняване на формите, съществуването на естествен подбор в природата. Но дарвинистите твърдят, че животът на Земята е възникнал случайно, така да се каже, „сам по себе си“. Съвременната наука по принцип няма нищо против случайността. Всичко може да се случи случайно. Целият въпрос е колко време ще отнеме. Прилагайки теорията на вероятността, можете да разберете, че случайното възникване на живот би отнело поне 100 милиарда години (!). А цялата ни Вселена съществува поне от 20 милиарда години. От това следва, че просто няма да има достатъчно време за случайност. Възникването на живота беше планирано и насочено".

И така, науката няма доказателства за случайния произход на живота на Земята. Освен това, именно научните методи доказват невъзможността за това. И така, защо хората все още се хранят с псевдонаучни приказки? Подобна манипулация на съзнанието е необходима на паразитната матрица, за да ни задържи в границите на нашия свят-сегмент, посочени от псевдонаучните догми. В крайна сметка, без да знаем за съществуването на други светове, ние няма да се стремим там, което означава, че „стадото“ ще остане в „заграждението“, определено за него.

Всичко това също предполага, че цялостната картина на описанието на нашата реалност, дадена в официалните учебници, е умишлено изкривена и няма много общо с истинската реалност, а всъщност нашият свят изобщо не е устроен така. Всичко това се отнася както за официалната история, така и за останалата част от официалната наука, чиито сгради са построени много повече на предположения и фантазии, отколкото на действително доказани факти. И много независими изследователи вече са успели да проверят това.



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.