петък, 26 март 2021 г.

Капан за "шарани" или безплатно сирене в капан за мишки

 Паразитните сили, действащи в нашия свят, използват своите куки и примамки според нашите предпочитания. Някой, който се стреми към богатство и натрупване, бива привлечен в различни „пирамиди“ или почти идентични търговски банки, привлечен от високи лихвени проценти и „печеливши“, но много съмнителни сделки.

Но ако мислите логично, можете да разберете, че самите банки не произвеждат нищо. И така, за сметка на какво живеят и просперират? Въпреки че лихвите от операции дават значителна печалба, те очевидно не покриват всички техни искания. Остават различни заеми, с помощта на които хората се тласкат във финансово робство, както и поглъщането на малки и средни банки. Естествено, преди това поглъщане те биват доведени до банкрут. В резултат на това спестяванията на всички, които са се "купували" с високи лихвени проценти на депозитите, са безвъзвратно "изгорени", преливащи в джобовете на големите банкери.

И защо тогава да викате неща като: „Къде отидоха парите ми и кой ще ми ги върне?“, ако вие самите сте се подписали под високите лихви, забравяйки, че безплатното сирене е само в капана за мишки. Наистина ли не е ясно, че високи печалби могат да бъдат само в „пирамиди“ или търговски банки, които само по този начин могат да примамят клиенти от своите конкуренти? И в двата случая рискувате много. Само първите вълни на "партньорите" в терминологията на Лени Голубков имат възможност да се "заварят" в "пирамидите". Но дори когато се свързвате с търговски банки, трябва да сте наясно с риска от поглъщането им от големите финансови монополисти.

Но дори обикновените кредити в стабилни банки вече са истинско „одиране“. В резултат на това, колко от първоначалната цена плащате за обслужването на кредита? Ако броите, тогава общата сума ще ви изненада неприятно. И добре, ако въпросът беше за жизненоважни неща, но в крайна сметка хората често се държат като малки деца, които не могат да чакат няколко месеца или години, за да получат любимата си „играчка“.

Все още мога да разбера, че когато човек придобие нещо на кредит, той прави пари от него, за да изплати бързо дълга. Например, някой програмист прави програми, които се търсят и той се нуждае от по-мощен и функционален компютър. Или човек, който взема кола на кредит и вози стока с нея. Но и в този случай рискът е доста голям. Можете да попаднете в катастрофа, без още да изплатите заема, или колата да бъде открадната или опожарена от зложелатели. В крайна сметка, тя може да бъде сериозно засегната от природно бедствие. И всички тези рискове трябва да бъдат взети предвид, преди да влезете във финансово робство.

Но понякога хората, като малките деца, изобщо нямат търпение да придобият несъществени неща. Имам приятел, който за първи път влезе в заеми, за да купи домашно кино, което можеше свободно да купи, като изчака шест месеца и спокойно отделя пари от заплатата си. Оттогава той не може да излезе от заеми. Една от последните му придобивки е професионална камера, която той използва активно само няколко месеца.

И въпросът е защо човек се нуждае от професионален фотоапарат, ако не е професионален фотограф и още повече снимките му не са популярни в различни издания. Е, нека човек реши да направи висококачествени снимки „за душата“ като хоби, но защо да взима заеми за това? Чиста глупост! Особено ако отчетете, че всички финансови и икономически кризи умишлено се провокират от световния „елит“ от време на време, така че милиони „шарани“, които са попаднали във финансово робство, да се закачат за "въдицата".

Вие плащате на банките лихви по заемите в продължение на няколко години. В даден момент идва криза. Губите работата си и възможността да изплащате тези заеми. В резултат на това, в допълнение към вече платените суми на банката, тя отнема от вас цялото ви имущество, включително това, което сте закупили на кредит. Наистина ли е нерентабилно за банките кредитори? Надявам се сега да разберете как те просперират? За сметка на "шараните", които се хващат на всичките им "примамки" в резултат или на своята глупост, или на алчността (когато става въпрос за високи проценти). И какъв е смисълът да хленчиш после, ако ти сам си се подписал под всичко това. Е, висшите сили по този начин ви „лекуват“ от глупост и алчност.

Но това далеч не са единствените „куки“ и „примамки“, на които паразитните същества хващат хората с помощта на своите слуги. Има категория хора, които не са приковани към материалните ценности, но твърде усърдно се стремят към духовни ценности. И бъдете сигурни, че и те имат свои собствени "капани". Тъй като моят блог има езотеричен фокус, ще ви кажа с какво хващат паразитите езотерични начинаещи и дори тези, които се смятат за духовни „гурута“.

Факт е, че условията в нашия свят претърпяват сериозни промени във връзка с края на ерата на господството на тъмните сили. И въпреки че силата им все още е достатъчно силна, влиянието и възможностите им за манипулиране на човечеството намаляват значително всеки ден. Неслучайно Ванга предупреди, че в бъдеще на Земята ще останат само добри, хармонични и силно духовни хора, което означава, че нито самите паразитни същества, нито техните слуги могат да съществуват в променените характеристики на световете. Те имат малък избор:

1) Да загинат при природни бедствия, с помощта на които висшите сили започнаха тотално „почистване“ на нашия свят от материална и енергийно-информационна „мръсотия“;

2) Да опитат да се трансформират във високо духовни същества;

3) Да отидат в свят, където ще могат да продължат паразитното си съществуване.

Естествено, никой не иска да умре, а пътят на трансформация е труден и тежък, затова малцина ще могат да го преминат сред паразитите и техните слуги. Остава вариант с отпътуване в друг свят. Смятате ли, че Големият адронен колайдер е бил спонсориран от световния "елит" за чисто научни изследвания? Тези „торби с пари“ могат да преброят всеки долар много добре.

Е, добре, да кажем, че са успели с помощта на колайдера или други подобни устройства да се научат да отварят "портали" към друго пространство-време и са успели да намерят подходящ свят за тях, за да "избягат" от нашия навреме, докато не са били настигнати от природни бедствия. Но остава още един проблем: за да продължат да паразитират, те се нуждаят от „батерии“, за сметка на чиято енергия те, както и в нашия свят, ще си осигурят дълго съществуване.

С определено количество материално зациклени „батерии“ няма да има особени проблеми. Ненапразно сега с голяма сила се отприщват новите „истории на ужасите“ за следващите „краища на света“, които ни обещават почти всеки месец, а понякога и повече от веднъж. Следователно, да се изплаши редовия човек с „края на света“ и след това да му се предложи да се „евакуира“, не представлява особена трудност. Но за да се събере целият спектър на енергия от „батериите“, са необходими и „батерии“ с напълно различно качество на енергията.

Разбира се, някои ще кажат - защо паразитните сили не могат да вземат със себе си всичко, от което се нуждаят? Факт е, че те не могат, тъй като нашият свят е свят на свободна воля и следователно е възможно да заведете някого в друг свят само с негово съгласие. Именно в демоничните паразитни светове няма свободна воля и има строга йерархична подчиненост. Точно с това ще се сблъска всеки, който се съгласи на подобна "евакуация".

Така че, за да привлекат там хора, които се интересуват от езотерични знания, те използват напълно различни „куки“ и „примамки“. Първо, слугите на паразитите действат с помощта на ласкателство и можете да бъдете сигурни, че те ще се опитат да ви убедят, че сте един от „избраните“ (велики магьосници, архати, месии и т.н.), и заради това те са решили да ви "спасяват" от "погиващия" свят. В същото време те пробутват откровени лъжи, твърдейки, че нашият свят първоначално е бил създаден от паразитните същности за техните нужди и заминавайки с тях, вие ще се озовете във „висшата реалност“ при „боговете“.

Трябва да се каже, че внимателният анализ на митологията на народите по света опровергава тази лъжа. Друга „непоследователност“ на тази лъжа е наличието в нашия свят на свободна воля и следователно той не е създаден от паразитите и не е заради тяхното паразитиране. Анализът на древните митове разкрива както първата вълна на боговете-създатели, така и паразитните демонични същества, появили се в много по-късни времена, които внушават на хората, че са техните „богове“.

Именно техен проект са всички аврамически религии и съвременната наука, контролирана от масоните. И това далеч не са единствените инструменти за манипулиране на съзнанието на хората, които се използват от техните слуги, създали в нашия свят паразитна сатанинска система с глобално покритие. И сега, именно тази система се опитва да избяга в други реалности от справедливото възмездие на висшите сили за цялото зло, което те са направили през хилядолетията.

Но като цяло това е тяхна работа. Ако искат да се отърват от нашия свят - нека го направят, без тях въздухът ще бъде по-чист. Най-лошото от всичко е, че слугите на паразитите са ангажирани с истинско вербуване на "шарани", примамвани в мрежата на "избраност" и паразитна реалност на неопитни неофити. Доста лесно е да се разграничат от обикновените измамени езотерици съзнателните слуги на паразитите - те проявяват упоритост и просто досаждат с хленченето си, опитвайки се да получат поредната „батерия“ за този проект.

И ще се запитате - каква полза имат от това? А полза има. Спомнете си как функционират пирамидите или тоталитарните секти. Ако си станал член на сектата, то съвсем скоро трябва да доведеш още 10 души в сектата. Тогава ти вече ставаш „десетник“, а когато всеки от тях доведе по 10 души - тогава вече си „стотник“. И за всеки привлечени ти получаваш не само възнаграждение, но и социалния ти статус в сектата се променя.

И тук принципът е приблизително същият. Следователно всички тези „вербовчици“ са толкова скучни и досадни: колкото повече той примамва "батерии" в паразитната реалност, толкова по-висок ще бъде собственият му статус. В същото време всеки изгражда свой собствен сегмент от Пирамидата на властта, за създаването на който са необходими „батерии“ от различни социални нива. Едно от тези нива, според плана на паразитите, трябва да бъдат измамените езотерици.

Разбира се, съдбата, която ги очаква, е малко по-добра от съдбата на най-ниското ниво на „батериите“, но въпреки това трябва да се помни, че в тази реалност вече няма да има свобода на избор. И, разбира се, навлизането в тази реалност не само не ще ви освободи от мрежите на паразитната система (както слугите на паразитите се опитват да внушат), но и ще ви увлече в техните мрежи още повече. Сега обаче, когато планът на паразитите е разкрит, можете да направите наистина свободен и осъзнат избор. Само не забравяйте, че след като влезете в този свят, никога няма да можете да го напуснете. И може да се окаже съвсем различно от това, което сладкогласните слуги на паразитите обрисуват пред вас.



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.