четвъртък, 11 март 2021 г.

Музика, която дарява здраве

 Американски учени направиха интересно откритие за ефекта на звука върху човешкото здраве и баланса на природните стихии, както и за възстановяването на ДНК и природната енергетика. Един от тях - микробиологът Леонард Хоровиц откри този удивителен феномен, който по-късно заинтересува учени от други области на науката. В книгата си „528 - ключът към просперитета и любовта“ заявява, че честотата от 528 Hz е ключът към съществуването на живота във Вселената. Има положителен ефект не само върху всички живи същества, но дори и върху въздуха, водата и почвата на нашата планета.

Според него вибрациите на тази честота се свързват и резонират с всичко около нас. Някои други изследователи също твърдят, че тази честота може да повлияе на нашата ДНК и дори да възстанови нейната структура. Честотата 528 Hz има най-дълбоката връзка с природата. Например хлорофилът, който помага на растенията да получават енергия от светлината, вибрира точно на тази честота. Пчелите също бръмчат на същата честота. Да, и водата, която е в основата на целия живот на нашата планета, предава тази честота по най-добрия начин, като същевременно преминава през структурирана форма под формата на клъстери. Същата честота допринася за самолечението на нашето тяло.

Когато през 2010 г. се случи инцидент на петролна платформа в Мексиканския залив, в този регион започна истинско екологично бедствие, заплашващо целия морски живот. Американските учени Джон и Нанси Хътчинсън инсталираха устройство на брега на Мексиканския залив, на 8 метра от водата, което генерира честота от 528 Hz в продължение на няколко часа. Резултатът от това въздействие беше поразителен. И така, на следващата сутрин водата в този район се е изчистила толкова много, че целият морски живот се е върнал в този район. Въпреки, че на други места отровените води на залива са довели до масовата смърт на обитателите му.

Официален доклад от Лабораторията за аналитични и химични изпитвания гласи следното за резултатите от този експеримент: „Въпреки че не разбираме напълно тази технология, ясно е, че този процес може да бъде изключително ценен и трябва да бъде представен и тестван в по-голям мащаб". По този начин учените признават важността на откриването на ефектите от честотата 528 Hz.

Отначало резултатите от този експеримент породиха вълна от скептицизъм сред останалата част от научната общност. Когато обаче учените преминаха от неоснователни твърдения към практически експерименти с тази честота, тяхното учудване нямаше граници. Тъй като всички експерименти са потвърдили точността на получените по-рано резултати. Един такъв скептичен учен беше Робърт Намон. Когато обаче групата му тества проби от вода от залива, резултатите от тези тестове опровергават всички твърдения на скептиците. Методиката, използвана от Хъчисънови намалява съдържанието на масло в морската вода от 7 ppm до по-малко от 1 ppm. По този начин това направи възможно пречистването на водата повече от 7 пъти.

Друг учен, Глен Рейн, чрез практически експерименти разкри, че музиката, съдържаща честота 528 Hz, не само има лечебен ефект върху всички живи същества, но също така помага да се възстановят ДНК спиралите. По този начин можете да използвате тази музика както за собственото си лечение, така и за възстановяване на природната енергетика и намаляване на нивото на замърсяване на околната среда.

Разбира се, слугите на паразитната система правят всичко, за да се мълчи за всички тези открития, поради което водещите медии и телевизионни канали не разказват за тях. Все пак т.нар. "господари на света" трябва да намалят броя на човечеството до 500 милиона души. Ето защо те ще се опитат да дискредитират истинското значение на това откритие в съзнанието на обикновените хора. Но всеки човек има право на свобода на избора: сляпо вярвайки, че ще попълни списъка на "съкратените" от световните паразити, или да възстанови собственото си здраве и средата си на обитание с помощта на музика с честота 528 Hz.

И ако се интересувате от информация за това невероятно и полезно откритие за цялото човечество, тогава можете да гледате по-подробно видеото „Хората дори не знаят за него“, посветено на тази тема, в канала на YouTube „Удивителни факти“.



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.