понеделник, 1 март 2021 г.

Как символиката на самозванците влияе върху човечеството?

 Хората, които се занимават с ежедневните си дейности, обикновено не забелязват едно просто нещо. Около нас е пълно с тайната символика на самозванците, която ние не забелязваме, сякаш очите ни просто са "мигали". Но трябва само да се разгледа по-внимателно и върху различни архитектурни и монументални комплекси се откриват масонски и други окултни символи на различни тайни общества. А някои символи ясно сочат истинските господари на нашата планета, които уж „не съществуват“, както техните слуги и тесногръди хора с ограничена перспектива, вярващи в техните фалшиви приказки, се опитват да ни внушат.

Известно е, че всички тези символи, въпреки факта, че повечето хора не ги забелязват, засягат подсъзнанието на всички хора. Какви са тези символи и как те ни влияят, обслужвайки плановете на самозванците и техните нехуманоидни господари? Ето - в диалог на руския пътешественик, биолог и антрополог Г. Сидоров със сибирски отшелници може да се прочете по тази тема в неговата книга „Сиянието на върховните богове и самозванците“.


- ... Разбираш ли сега защо символите са опасни? - попита ме Светозар.

- Като цяло - да. Те включват човешкото подсъзнание в своята работа.

- Което от своя страна тласка генетичния ни апарат да се пренареди. Както вече знаеш, чрез влиянието на вярата и волята - прекъсна ме Челдон. - И едното, и другото също поникват от дълбините на подсъзнанието ...

- Оказва се, че подсъзнанието, след като прочете информацията, заложена в символа, не само тласка съзнанието на човек към определен стереотип на поведение, но и адаптира генетичните му структури към това.

- Ето я, магията на символите! Не е слаба, разбира се. Сега разбираш защо във всички западни големи градове, където и да отидеш, навсякъде: в архитектурата и скулптурата е пълно с масонски символи. Ела при нас в Санкт Петербург, там е същото. Ето защо някои кореняци от Санкт Петербург уверено се смятат не за руснаци, а за петербуржци.

- Какво? - не разбрах аз.

- Това, което чу. Те се смятат за хора от различна националност.

-  Да не им е „мръднала чивията“?

- Не, но това е алгоритъмът на символите в Петербург. Дадох ти един от примерите за това какво се случва с хората.

- Добър пример! Нищо не може да кажеш…

- Преди няколко години в центъра на Берлин беше инсталиран фонтан от самозванците. Когато го видях, не можах да повярвам на очите си - продължи разказа си Светозар. - Можеш ли да си представиш цинизма: истински стилизиран рептилоид седи в средата на площада и свири на тръба. В едната си ръка той има боздуган - древен символ на властта. А замислена маймуна седи срещу него.

- Казваш ми нещо невероятно!

- Любопитно е, че маймуната гледа не рептилоида, а гранитния символ на нашата планета - продължи историята Челдон. - А на него има толкова много: и разперени женски крака, и между тях порта, символ на необуздан поток на сексуална енергия. А жената с котешка глава е символ на феминизма, и кораб, на който жена и мъж не се забелязват, а бинокъл ги "наблюдава" от мачтата и много други. Всичко в прав текст, приятелю! Директно. Ясно е кой е шефът и какво очаква Майката Земя. Прави впечатление, че според символиката на „Земята“ няма място нито за ционистите, нито за масоните. Но те очевидно са без очи. Не виждат нищо! Доверяват се сляпо на техните господари ...

- В столицата на Норвегия - Осло, е още по-лошо - прозвуча отново гласът на горския. - Има скулптурна композиция, където рептилоиди или гущери поглъщат живи хора. И на никого не му хрумва, че процесът на смъртта вече е започнал в Норвегия, току-що говорихме за това. Правителството на тази страна се гордее, че до 2030 г. цялото й население ще се превърне в изратеняци. На 100%.

- Там навярно всички са полудели - неволно се хванах за главата.

- Не всички, Белослав, не всички. Има и такива като нас. Но те са много малко и те са сами в борбата си.

- Символи, символи, символи! Това правят те! - каза в песнопение, гледайки ме, дядото.

- Не само символи - ясно показвайки, че разговорът е приключил, Светозар стана от мястото си. - Арсеналът на самозванците е огромен. Но символиката играе важна роля в него.

- И какво ще правим? - неволно избухнах.

- Ще създадем свои собствени национални символи! Където е възможно. И ще премахнем техните символи. Това е всичко, кое е неразбираемо, толкова е просто!

- Но съвременният авангард е изпълнен със символите на самозванците? Това се вижда ясно от скулптурния комплекс, който парадира в центъра на Берлин.

- И какво от това?

- Това означава, че изроденото изкуство трябва да бъде забранено на територията на Русия и Европа. Трябва да вървим в тази посока и да не изпускаме юздите, не парите решават какво да бъдат и какво не, а нашата човешка воля".


По този начин масонските и други сатанински символи, идващи от лунните луцифериански култове на кървави жертвоприношения, носят мощен заряд в подсъзнанието на хората, допринасяйки за тяхната деградация и дегенерация. Авангардът със своето откровено разрушително сатанинско влияние върху подсъзнанието на хората е един от ефективните инструменти, използвани от слугите на тъмнината за деградацията, дегенерацията и пълното унищожение на човечеството. В същото време самите тези слуги ще бъдат изправени пред същата съдба като останалата част от човечеството.

И ако не искаме окончателно да деградираме и след това да се изродим след паразитния Запад, тогава е необходимо да се забранят авангардни и други дегенеративни тенденции в изкуството на територията на нашата страна и в същото време да се замени отрицателната лунна символика на самозванците и техните господари с положителната слънчева символика на ведическия светоглед на нашите предци. Това ще промени въздействието върху подсъзнанието на хората от разрушителна деградация до положителна еволюционна и ще унищожи плановете на нехуманоидния разум за пълен контрол над нашата планета, който той осъществява с помощта на хибридния световен „елит“, обслужващ него и системата от тайни общества.



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.