неделя, 28 февруари 2021 г.

Кой стои зад световния сатанизъм?

 Много обикновени хора дори не осъзнават колко дълбоко сатанизмът е проникнал във властта, религиозните, научните и творческите елити на света. Но тези процеси са особено силни при т.нар. „западна цивилизация“, тъй като те идват именно от нейните управляващи кръгове и световния паразитен „елит“, представляващ 300-те най-богати банкови кланове и управляващи кралски династии на Земята. Места на сатанински ритуали на човешки жертвоприношения са т.нар. „Бохемска горичка“ в Калифорния, Ватикана и много католически църкви. Но не само в тях.

И сегашното сближаване на „върха“ на РПЦ с Ватикана също не се случва случайно, защото подобното се привлича към подобното. А мащабът на строителството на нови църкви в Русия предполага, че този процес не се случва без финансовата подкрепа на Ватикана. Изглежда нелепо - защо Ватикана трябва да спонсорира нашата източна църква? Но факт е, че тази резиденция на първожреците на Амон-Сет-Яхве-Йехова-Сатана има много конкретна задача в глобалистичния план за изграждане на „нов световен ред“ - създаването на икуменична църква на Сатана, основана на юдаизма. Между другото, Джон Колман, бивш офицер от британското разузнаване, пише за това в книгата си "Комитет 300".

Първият етап от създаването на тази църква трябва да бъде обединяването на религиите от „библейския проект“ за поробване на човечеството. И сега можете лично да наблюдавате процесите на „сближаване“ на много религии под прикритието на декларирани благородни цели. Но тези „благородни цели“ са измислени, за да заблудят обикновените хора, за да не подозират, че нещо не е наред преди определеното време. Всъщност, след признаването на еврейската Тора (Стария завет) за „свещено писание" и „избраността" на евреите, първо католицизмът и протестантизмът, а след това и нашата църква, по същество се превърнаха в „клон“ на юдаизма . Така че въпросът стана почти решен.

Но, въпреки това, зад световния сатанизъм стои не само Ватикана, но и т.нар. "черна аристокрация", управляваща западната цивилизация. Руският пътешественик, биолог и антрополог Г. Сидоров описва диалог по тази тема с представители на цивилизацията на "белите богове":

"- Би ли знаел кой стои зад целия този световен сатанизъм? Те - посочи магьосникът с поглед към извънземните - пощадиха психиката ти, нарекоха Ватикан и някакви абстрактни сатанински секти, разпръснати из Европа и Америка. Те си спомниха за нашите доморасли масони, а в крайна сметка зад всичко това стоят конкретни хора. Ако вече сте започнали, тогава посочете поне онези, които той познава! - старецът Ярун и Рад се спогледаха.

- И той няма ли да бъде обхванат от паника, ръцете на момчето няма ли да паднат ?! - въздъхна Ярун, оглеждайки ме.

- Гарантирам, че той не е достатъчно умен, за да прецени опасността. Освен това още не знае много.

- Тогава цялата отговорност е на теб!

- Съгласен съм - магьосникът се усмихна на приятеля си.

- Нашият брат иска да узнаеш кой на Земята, освен Ватикана, все още развива култа към дявола. А ти искаш ли да знаеш?

- Разбира се че искам. Освен това по природа съм тъп, така че най-важното не ме достига.

При моите думи и двамата извънземни се засмяха.

- Няма ум, но е хитър! - магьосникът блесна с очите си.

- Не забравяй, приятелю - обърна се Рад към мен.  - Не се шегуваме. Всичко, което чуваш, е горчивата истина. Начело на сатанинското движение на вашата планета е черната европейска аристокрация. Всички тези лордове, графове, барони, рицари, президенти на различни банки, холдинги и корпорации, цялото съвременно общество, водено от кралските семейства. На върха на сатанинската пирамида на аристократите е кралското семейство на Великобритания, до това семейство други подобни семейства са заели място ...

- Всички ли са полудели? - отворих уста от изненада. - Какво още им липсва?

- Те притежават почти цялото богатство на планетата, точно така. И в никакъв случай не са луди. Те се нуждаят от култа към сатанизма, за да изхвърлят генетичната си омраза към вида Homo sapiens sapiens.

- Самите те не са ли хора?

- Само на външен вид, младежо, само на външен вид. Черупката им е човешка, но психиката на цялата тази публика е различна.

- Каква е?

- Не е като на човешко същество - каза Рад на срички. - В началото на 17 век техният генетичен апарат е напълно заменен.

- Кои са те тогава?

- Извънземни създания, които яростно мразят човечеството.

- Откъде дойдоха?

- От космоса, също като нас. Но с помощта на генното инженерство те успяха да създадат господстваща раса на Земята. Те приличат на хора, но в поведението си са серпентоиди, стари врагове на Адитиите, Дитясите и Данавите. Вие, хората от бялата раса, сте потомци на последната.

- Значи, същите седят и във Ватикана?

- Разбира се. Изборът е много строг. Тъжното е, че тези същества също са влезли във вашата източна църква. След известно време култът към Сатана ще обедини и двете църкви. Всичко отива към това. Лошото е, че хората не виждат какво става".



Сатанинската същност на Ватикана и западните елити все повече се разкрива и има прекрасен филм на Г. Царева „Октопод“, където се озвучават много такива факти и показания на свидетели и неволни участници в сатанинските ритуали. И тези нечовеци, заедно с глутницата деградирали дегенерати, които им служат, учат нашия народ на „демокрация“ и „акъл на разума“, решавайки вместо нас как да живеем и развихряйки върху нас цели потоци от русофобска информация. В същото време, като говорим за деграданти, имам предвид нашите руски корумпирани роби на паразитния Запад, опитващи се за техните смрадливи „30 сребърника“ да помогнат на тези нечовеци да унищожат страната ни и да унищожат нейния народ.

И изобщо не е изненадващо, че цялата тази шумна, но откровено лъжлива информационна кампания се заплаща от еврейските банкови кланове и много т.нар. самите лидери на прозападната либероидна опозиция са пряко свързани с „богоизбрания“ народ, като Навални и Ходорковски. Някой наистина няма търпение отново да потопи страната ни в хаоса на гражданска братоубийствена война, опустошение и глад, а след това да организира масови репресии, както преди 100 години, когато тази троцкистко-ционистка банда беше изпратена след репресираните от тях народи.

И много от онези, които вече са учили от учебниците, публикувани от фондацията на еврейския олигарх Сорос, специално за роби и паразитния Запад, повярваха на тези измамници. Но те не са цяла Русия и дори не са най-умната част от нея. Нещо повече, именно чрез такива корумпирани слуги на паразитите сатанизмът все повече прониква в страната ни. И те просто се нуждаят от кървава „революция“, за да ускорят много проекти на сатанинския нечовек, които „забуксуваха“ у нас.

Но ще искат ли нашите хора да стъпят два пъти на едно и също гребло? Трябва ли да станем доброволни жертви на мащабни кървави човешки жертвоприношения от техните адски господари? Лично аз мисля, че заслужаваме много по-добро бъдеще. Е, а тези, които мислят по различен начин, нека станат тези жертви.



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.