неделя, 7 февруари 2021 г.

Г. Сидоров за истинската същност на световния „елит“ и ритуалния характер на гибелта на „Титаник“

 Както знаете, популярната мъдрост казва, че „рибата се вмирисва откъм главата“. Това са всички проблеми, с които се е сблъскало съвременното човечество, включително заплахата от пълно самоунищожение или дегенерация - това е резултат от целенасочените действия на представители на световния „елит“ - най-богатите банкови кланове и управляващи династии, представляващи „черната аристокрация“, изпълняващи плановете на нечовешките си собственици. Не само световните войни и тероризмът, но и революциите, бунтовете и конфликтите, както и много предизвикани от човека бедствия, всъщност са кървави човешки жертвоприношения на тъмния егрегор, който се обслужва от цялото това събиране на нечовеци и деграданти, унижаващи човечеството.

Ето например каква информация за това получи руският пътешественик, биолог и антрополог Г. Сидоров от сибирски отшелници относно същността на световния „елит“ и планираната гибел на океанския кораб "Титаник", отнела хиляди човешки животи. Ето какъв диалог с отшелниците може да се прочете в книгата на Г. Сидоров "Сияние Высших Богов  и крамешники":

"- Някакъв ужас! Където и да хвърлиш, навсякъде е още по-лошо!

- Какво да правиш? Това е нашата съвременна реалност.

- И аз също стигнах до мнението, че умишлено заобикаляте някои въпроси.

- Чудно, кои?

- Например кой ни контролира.

- Как кой? - старецът се засмя едва доловимо. - Нечовеците. Това също е специална програма. Виждал ли си стадо овце?

- И то неведнъж.

- И така, такова стадо винаги се управлява от най-умните овце. Самите овце го поставят под контрол. А при нас хората е точно обратното: идиоти и перверзници са начело на обществото. И навсякъде: и в Америка, и в Европа, и тук, в Русия - няма разлика. Не забравяй, че елитът винаги пръв полудява. През миналите векове мъдростта на обществото беше следната: веднага щом елитът полудее, той веднага се сменя с нормален. Понастоящем този механизъм не работи. Има много причини, основната от които е липсата на финансова база сред здравата част от населението - първо! И второто е връзката на обезумелия връх с бюрократичната лудница на дъното. Следователно - обществото е обречено! Въпрос на време е.

- Всичко това е теория, но можеш ли да дадеш примери?

- Колкото искаш ... Има много примери, че западният елит се е разпаднал, както се казва. Но бих искал да те запозная с един ужасен факт, който ще остави незаличим отпечатък в душата ти. Той винаги ще ти напомня с кого си има работа съвременното човечество. Кой го управлява.

Има един остров недалеч от Великобритания, името му е Джърси. Върху него има малък, уютен, чист град Сейнт Мартин. И така, всичко започна с факта, че в този град някой започна ремонт на сиропиталище. Първо работниците под едно от стълбищата се натъкнаха на разбит детски череп. Находката, особено публична, заинтересува местните служители на реда. И беше решено да започне разследване. Когато детективите се захванаха за работа, скоро намериха над три дузини осакатени детски скелети в мазето на сиропиталището. По случая е участвала полиция от столицата. И тогава се започна: разследването показа, че високопоставени служители от Великобритания, Германия, Франция, Холандия, Испания и дори от Канада, САЩ и Австралия са замесени в изтезанията на деца от сиропиталището. В резултат се оказа, че малкото сиропиталище е истинска фабрика на смъртта. Стартира през 1960 г. и работи до края на 20-ти век. Сиропиталището се превърна в място за „забавление“ на садистичните педофили. Те се стекоха тук от всички страни на сегашния Европейски съюз и тайно се занимаваха с отвратителните си, вледеняващи кръвта дела. В началото тези господа изнасилваха деца. После започнаха да ги мъчат. Те отрязваха изцяло ушите, пръстите на краката, ръцете и краката, а след това кървавите парчета на все още живите деца хвърляха в горящата камина и с удоволствие слушаха техните писъци. Наистина, „небесна наслада“!

Думите на стареца ме разтърсиха. Свих юмруци от само себе си и мъниста пот се стичаха по лицето ми.

- И знаеш ли кой го е направил? - разказвачът продължи. - Имаше адвокати, учители, финансисти, работници в изкуството и, разбира се, видни политици. Всички те принадлежали към семействата на старата буржоазна и феодална аристокрация, известна в Европа. Ясно е, че никой не е привлякъл тази пасмина за такива дела. Децата са сираци, кой има нужда от тях? Един вид консуматив. И после, според аморалната философия на либералните демократи, е необходимо да се отнасяме с толерантност към интелигентните представители на сексуалните малцинства. В едно зряло либерално-демократично общество толерантността трябва да бъде към всички видове перверзия и садизъм, с изключение на нормалността.

- Ужас! - прошепнах. - Как да живея с него?

- Казах ти само един случай, а те са стотици. И навсякъде, на първо място, както на Запад, така и у нас, действа елитът. Разложен, обезумял, напълно подивял от своята безнаказаност. Той пише закони за себе си, а не за хората и, криейки се зад тях, прави това, което иска. Той е този, който провежда всякакъв вид изкуствено подлудяване на човек ...

- Кажи му с три думи защо световният финансов елит трябваше да потопи Титаник.

- Вече съм чувал за това.

- Но ти не знаеш подробности за тази трагедия.

Нищо не казах.

- Тогава чуй това, което трябва да знаеш: фактът, че и двата документа - така наречените Протоколи на мъдреците от Сион и документа за планираната трагедия относно потъването на Титаник - са получени през 1897 г. от един забележителен руски разузнавач на име Юлиана Глинка. Но ако протоколите са публикувани през 1903 г., тогава вторият документ по неизвестна причина остава неизвестен за обществеността. Не е публикуван. Защо? Очевидно, защото това стана известно на върха, а Романови не искаха да подведат своите. Едва наскоро този безценен документ беше намерен в старите руски архиви. Но в наше време също не е публикуван. Историци и патриоти се позовават на него, но въпросът не отива по-нататък. Документът може да е изчезнал. Следователно, за да избегнат глобален скандал или по-скоро конфронтация с илюминатите, те се опитват отново да забравят за него. Какво пише в този документ? Фактът, че на тайната си среща ръководителите на транснационални корпорации са получили инструкции от черните жреци: да се построи най-големият кораб в света, специално за ритуално потъване. Жреците трябваше да извършат ритуала на магията за идентификация и в същото време да организират масово жертвоприношение за своя господар - егрегорът на Амон и тези, които стоят зад него ...

На компанията Morgan е възложено да построи кораба. Този, който се опита да финансира Никола Тесла. За конструкцията на корпуса е избрана най-лошата стомана. Такава, която се разделя като стъкло в студена вода. Според документите имаше една стомана: вискозна и еластична едновременно, но в действителност беше различна. Така е и с целия кораб. По време на строителството на долните палуби са монтирани специални решетки и на никого не му е хрумвало защо? Оказа се, за да затворят хората с тях, така че никой да не може да се качи на палубата. Накратко, направен е истински капан за пътниците от кораба. Сега възникна въпросът: как да го потопят? Невъзможно беше да се торпедира. Оставаше да се подкупи капитана. Както знаеш, който има пари, управлява света. Но какво можеше да направи капитанът? Просто да затвори очи и на сляпо да управлява кораба. Нищо повече. Той не можеше да потопи кораба.

И тук тези, които са ги създали и които ги контролират, са се притекли на помощ на заговорниците. Имам предвид гущероглавите. Защото само тяхната свръхмощна цивилизация е успяла да изтегли гигантския айсберг на хиляда мили и да го постави по пътя на Титаник. Но главният помощник на капитана едва не развали всичко. Той, въпреки че на кораба нямаше поглед напред, видя ледената планина и даде пълен назад. Ударът беше слаб, едва доловим. Ако корабът имаше нормална обшивка, нищо нямаше да се случи. Но, както е известно, корпусът на кораба е направен под студената вода. От удара той започна да се пропуква. И нищо не можеше да помогне на „Титаник“. Нито водонепропускливите му прегради, нито тежкотоварните помпи. Знаеш как корабът загина. Няма да го разказвам. На долните палуби хората бяха специално заключени. От кого? Все още няма отговор на този въпрос. Това е вторият пример за това какъв е западният буржоазно-феодален елит. Дегенериралите създания са нечовеци! Не са по-добри и нашата глутница от така наречените олигарси и техните поддръжници - политици.

- Единствената разлика - добави Светозар от тъмнината - е, че нашите гадове и лакеи във вените си нямат„ синята “кръв на влечугите.

- За Запада това е брак! Но задниците все пак се надяват на нещо. Те мечтаят, че те, хитрите, ще бъдат оценени от дегенератите от тайните общества след ликвидацията на Русия, - завърши мисълта си Дадонич".


Както можете да видите, много трагедии в човешката история са внимателно планирани масови човешки жертвоприношения на тъмния егрегор. Истинската антихуманна същност на световния паразитен и сатанински „елит“, както и обслужващите техните интереси деграданти-нечовеци всяка година ни се разкриват все повече и повече. Но банална смяна на „елитите“ не може да реши проблемите на човечеството, защото някои паразити неизбежно ще бъдат заменени от други и по правило дори "по-измръзнали". Следователно е възможно да се решат проблемите на човечеството, свързани с изграждането на хармонично и социално справедливо общество, само чрез унищожаване на цялата паразитна сатанинска система, създадена на Земята от главатарите-гущероподобни на световния „елит“.



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.