събота, 20 февруари 2021 г.

Кой е господарят на "мъжете в черно"?

 Всъщност ние не знаем истинските цели и намерения на „мъжете в черно“, но появата им винаги е свързана с наблюдението на явлението НЛО от очевидци. Дейността на "мъжете в черно" и имитацията им на държавни служби дори доведоха до появата на 1 март 1967 г. на заповедта на заместник-началника на Генералния щаб на ВВС на САЩ генерал-лейтенант Х. Т. Уелс, която беше изпратена към всички военни части. Текстът на този документ гласи: „Генералният щаб получава съобщения, че някои лица, които се наричат ​​представители на ВВС или Министерството на отбраната, идват при очевидци на НЛО и изискват снимки или ги убеждават в грешката на техните наблюдения ... Всички военни и цивилните, които знаят за такива случаи, са длъжни да уведомят местните служби на Службата за специални изследвания".

Както виждаме, този феномен на „мъже в черно“ е известен отдавна на държавните агенции не само в САЩ, но и в чужбина. Въпреки че най-често появата на „мъже в черно“ се отбелязва в САЩ. Руският уфолог Е. Литвинов също посвети един от разделите на своя доклад на това явление на заседанието на Комисията по АЯ РГО. И ето какво казва този доклад:

"Откъде са, какви са целите и намеренията им? В програмите, вградени в биороботите, разбира се, няма отговор на тези въпроси. Хората в черно лъжат за принадлежността си към властовите структури на земляните. В най-добрия случай понякога ние виждаме на реверите на безупречните им якета значка във формата на човешкото око в триъгълник (между другото, това е знак на масоните). В същото време те самите заявяват: „Ние принадлежим към нацията на „третото око“, но не обясняват какво е това. По тяхното поведение може да се предположи, че това е нация от космическата инквизиция.

Просто биороботите, ако влязат в контакт с хора, се опитват да избягват да отговарят на тези въпроси. И така, Автандил Бухрашили като военен правилно формулира първите въпроси: „Кой си ти и откъде дойде?“ Това са основните въпроси при спазване на мерките за безопасност при контакт с извънземни. И отговорите бяха уклончиви: извънземни от Галактиката, с вашите ...

Понякога биороботите отговарят дума по дума, както и представителите на извънземни, враждебно настроени към земляните: „Не ти е работа, пак няма да разбереш, когато полетиш с нас, тогава ще разбереш“. Тоест на „ти“ и обидно. Но отговорът ни на първия въпрос би бил непълен без следната забележка. За съжаление, има случаи, когато местни специалисти по НЛО са работили за IIB, желаейки да вземат във владение материали за контакта. Полицията и частната детективска служба им помагали за идентифицирането им. Имаше и случаи, когато уфологично или журналистическо разследване доведе до врати, затворени за обикновени граждани от неизвестни фирми или институции. Не е изключен маскарад на представители на специалните служби.

Целта на използването на биороботи от извънземни е ясна - да се предпазят! Намеренията, преследвани от тези, които използват биороботи, могат да бъдат различни - те се разделят на два типа: "цивилизация за себе си" и "цивилизация за другите". Очевидно цивилизациите, използващи MIB, са „цивилизации за себе си“. Намеренията на мъжете в черно са доста прозрачни: да сплашат контактьорите, за да се предотврати разпространението на информация за това, което е видяно или преживяно. Много изследователи също бяха заплашени от тях. След това някои от тях умряха при мистериозни обстоятелства: външно това изглеждаше като самоубийство или инцидент.

В Съединените щати, по странен начин и най-важното, известни учени - изследователи на НЛО умират неочаквано. (M.D. Jessup разследва „Филаделфийския експеримент“, J.E. McDonald, физик на атмосферата, се аргументира срещу аргументите на астроном номер едно D. Menzel срещу НЛО. F. Edwards е писател. Малко преди смъртта си - той умира в 1967 г. - Едуардс говори неведнъж за опитите да го заглушат от „представители на разузнаването от друг свят, действащи в обществото“. И други).

Но известният уфолог Джон Кийл, журналист и писател, не се уплаши. Във вестник за НЛО в Сейнт Питърсбърг (Флорида) той открито се обръща към всички изследователи на НЛО: "Мъжете в черно са професионални терористи. Те също така пречат на тези изследователи, които знаят твърде много истината за НЛО ... На много от тях им "промиха мозъците", след което имаше загуба на памет или невъзможност за свързване на събития" ...

Известният биолог и уфолог Авен Сандерсън се оказа не по-малко безстрашен. В средата на 60-те години на ХХ век, докато пише книгата „Неканени гости“, двама души идват при него с формата на ВВС на САЩ, но отказват да се представят и да покажат документи. Домакинът насочил пистолет към тях и ги накарал да си тръгнат. По-късно стана ясно, че американските военновъздушни сили не са изпратили никого в дома му. Няколко дни в телефонната слушалка се чували странни звуци ... "

Но наистина ли „мъжете в черно“ са свързани с извънземни раси? Ако анализираме случаите на техния „сблъсък” с различни изследователи, се оказва, че сферата им на интерес включва не само проблема с НЛО, но и други области, свързани със „забранените знания”. Това означава, че силите, използващи тези биороботи, не се интересуват от скриване само на явлението НЛО, а и от предотвратяване на достъпа на хората до „забраненото знание“, т.е. заинтересовани са да забавят самата еволюция на човечеството.

Разбира се, това едва ли е интересно за извънземните от други планети или светове, освен ако те не контролират "върха" на паразитната пирамида на властта на самата Земя. И освен това, от дълго време. Това означава, че самите тези сили живеят от дълго време на Земята, вероятно в нейните подземни кухини. За тях работи хибридният световен „елит“ и цялата система на окултни тайни общества, създадени под тяхно ръководство, чиято емблема на „новия световен ред“ под формата на триъгълник с „всевиждащо око“ си „свети" на значките и реверите на якетата на "мъжете в черно".

Следователно „мъжете в черно“ са биороботи от самата влечугова раса, които са „боговете създатели“ на някои народи на Земята, чиято роля в изпълнението на задачата на тази нехуманоидна сила да постигне пълна власт над цялото човечество е скрита зад мъглата на религиозните митове за „избрания народ“, който с помощта на измама и лъжа е принуден да служи не на волята на Създателя на Вселената, а на плановете на тъмен планетарен демон, на когото служат и самите тайни окултни общества и нехуманоидният разум, който ги е създал.



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.