понеделник, 22 февруари 2021 г.

Н. Ковальова за влиянието на мислите върху здравето

 Много болести на съвременното човечество са резултат от хищнически и консуматорски начин на живот и нарушаване на естествения баланс. Техногенната среда, екологията, заседналият начин на живот, нездравословната храна, водата и въздухът - всичко това несъмнено влияе върху здравето ни. Но преди всичко има информационно програмиране на нашето съзнание чрез потоци от негативизъм, които ни програмират за физическо и психично болно здраве. Но кой казва, че не сме в състояние да противодействаме на това негативно програмиране, използвайки силата на нашето Съзнание?

Но трябва да помним, че силата на нашето Съзнание е нож с две остриета. Ако силен и волеви човек може да се излекува дори от нелечими болести, то слаб и слабоволен човек може да се самоубие със собствените си страхове. Ето например какви примери са дадени в книгата „Друга реалност" от изследователката на езотеричното познание Н. Ковальова: „Въздействайки на всичко наоколо, мисълта не може да не повлияе преди всичко на нейния носител - човека. Психичната настройка определя не само психическото състояние на човека, но и физическото му здраве. Какви са вътрешните механизми на въздействие на мисленето върху човешкото тяло? Те също са неразривно свързани с принципа на многоизмерност, залегнал в основата на човешкото същество ...

Неизлечимо болен от рак човек, „осъден“ от лекарите на ранна смърт, неизвестно как се възстановява. Туморът се разтваря без следа. По целия свят прелетя историята на онкологичен пациент от Америка, който реши да прекара последните месеци от живота си, определен от лекарите, в положителни емоции и започна да събира всички шеги, анекдоти, да записва хумористични програми и да се смее над тях. Той се смееше и се смееше, докато накрая оздравя. Лекуващите лекари бяха изумени от този ефект. Силата на волята и смелостта са правили чудеса неведнъж, вдигайки привидно безнадеждни пациенти от леглото. Такива случаи има хиляди. Тук не говорим за случаите на завръщане „от другия свят“ по време на реанимацията, когато някои чудодейни сили се притекоха на помощ на човек, който вече е прекрачил границата на земното съществуване.

Вътрешните резерви на тялото многократно са спасявали безнадеждно болни хора, когато медицината е била безсилна да помогне. Лекарите, между другото, обърнаха внимание на този най-силен фактор и в медицината дълго време възникваше въпросът дали да се каже на хората за опасността от тяхното заболяване? Преди това се смяташе за хуманно да не казваш на човек, че е болен, например от рак, за да не нанесеш психическа травма на пациента. Сега обаче тази гледна точка се преразглежда: има огромен брой случаи в медицината, когато човек, научил за заплахата за живота си, се е възстановил по някакъв неразбираем начин, противно на прогнозите на лекарите. Нещо повече, процесът на чудотворно възстановяване започва едва когато съзнанието е включено в него. Изправен пред конкретна опасност, умът е в състояние да окаже огромна помощ на физическото тяло, докато човек, унесен от уверенията на лекарите и роднините, че „всичко е наред“ и няма опасност за живота, трябва неизбежно да умре, след като научи цялата истина, когато резервите на тялото вече са изчерпани и нищо не може да се промени! ..

Но наред със случаите на чудодейни възстановявания, медицината е наясно и със случаите на преждевременна смърт на пациенти с не толкова сериозни заболявания. Ако човек със силна воля и силен ум е в състояние да победи фатално заболяване, то подозрителният човек, слаб по дух, може да умре дори от леко заболяване ...

Младо момиче, студентка, решила да се самоубие. След като погълнала част от прахообразното средство срещу хлебарки, тя легнала на леглото и умряла час по-късно. Аутопсията разкрива, че отровата за хлебарки, която „е отровила“ момичето, е напълно безвредна за хората и срокът й на годност отдавна е изтекъл. Освен това смъртта настъпила още преди прахът да се разтвори напълно в стомаха. Момичето било убито от ... мисълта ...

Всички знаем за влиянието на внушението и самохипнозата върху здравето на хората отдавна. Но не всеки е в състояние съзнателно да използва силата на мисълта, за да коригира собственото си здраве. Освен това трябва да се помни, че мисълта и чувството могат да имат двоен ефект върху физическото здраве на човека - както положително, така и отрицателно ... Мнозина не подозират, че серизоните заболявания можем да си ги предизвикаме само със страх пред заболяването от каквато и да е болест. Ако човек със силен дух, с помощта на силата на мисълта е в състояние да победи фатална болест, то слабоволен и подозрителен човек може да си внуши всяка болест от страх за здравето си. И в крайна сметка наистина да умре от това!

Мисълта не е просто слабо електрически мозъчен импулс, познат на всеки физиолог. Мисълта е специална космическа сила, способна да контролира както психическото, така и физическото състояние на човека, оказвайки огромно въздействие върху нашето здраве и съдбата ни".

Така се оказва, че макар външните фактори да влияят силно на здравето ни, ние сме в състояние, използвайки силата на мислите, да коригираме здравето си и да се противопоставим на негативното информационно програмиране, което паразитната система изпълнява. Не забравяйте, че от усилията на вашето Съзнание зависи дали можете да спечелите битката за собственото си здраве, въпреки опитите на паразитните същности да ви го отнемат. Да приемете съдбата си или да вземете контрола върху съдбата си в свои ръце - това зависи само от вас.



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.