сряда, 3 февруари 2021 г.

В. Ажажа за астралната психическа агресия

 Паразитните астрални същества, които се хранят с жизнената енергия на хората, могат да се държат много агресивно, за да си набавят „храната“, предизвиквайки атаки на страх и панически ужас у жертвите си, както и да провокират ситуации, при които човек губи емоционален баланс и буквално започва да „блика“ различни емоции. Същностите и паразитните същества се хранят именно с тези емоции.

Ето какво пише руският уфолог, кандидат на техническите науки В. Ажажа за подобна астрална психическа агресия в книгата си „Внимание - летящи чинии!“: „Това е един вид негативни контактни ситуации, когато защитното психоенергийно поле на човек е унищожено, за да се овладее неговата психическа енергия, която се счита за една от най-силните енергии, съществуващи на ефирен план.

Тази силна психическа енергия е необходима на астралните, а може би и на други същества за енергийно захранване, за да могат да останат за дълго време на земния план и за евентуалното „реализиране“ на злото, което се счита за основа на съществуването на съществата от долния астрал.

За да получат отрицателна психическа енергия от човек, например енергията на страха или енергията на гняв, омраза, астралните същности създават необходимите условия за проявление на тези видове енергия. За тази цел те правят вид психическа атака, като използват:

1) звукови сигнали: чуват се звуци, гласове, звуци от стъпки, всякакви повиквания, разговорна реч и така нататък;

2) визуални изображения: под формата на животни (котка, куче), човешки фигури;

3) насилствено (физическо) или волево (хипнотично) въздействие: някой ви души, трупа се с тежест, речта отказва, движенията са парализирани и т.н.;

4) телепатична комуникация, чието смислово значение е заплашително ...

Разбира се, при контакти от този вид страдат преди всичко психиката и нервната система на човек. Първо човек се плаши, губи самообладание, след това се появява чувство на постоянен страх, постоянен психически дискомфорт, обсесивни психични състояния и в крайна сметка - психични и нервни заболявания.

Според традиционния материалистичен мироглед човек не е в състояние да възприеме и обясни аномалните явления, случващи се с него като реалност на нашето битие. И всичко непонятно и необяснимо тласка човек по пътя на панически и суеверен страх. Астралните „сили на злото“ отчитат именно тази страна на човешката психика.

Хората с отслабено или нарушено защитно психоенергетично поле са предимно податливи на психическа агресия от астрални същности. Те включват хора с наранявания на главата, преживелите стресови ситуации и психически нестабилни хора, безгръбначни и слабоволни хора. В редки, изключителни случаи астралните същности за психическа агресия „избират“ не конкретно лице, а мястото, където човекът се установява, за да го изгонят от този апартамент или къща. Но в повечето случаи подобна агресия все още е насочена към хората и не спира, дори ако промените местоживеенето си".

Характерно е, че именно сляпата вяра в отсъствието на съществуването на такива същества, както и различни паранормални явления, дори при тяхната проява, предизвиква силен шок за човешката психика. Оттук можете да познаете чии слуги са всички, които обявяват подобни явления за суеверия, измами и шарлатанство, превръщайки хората в безпомощни жертви на астрални и други паразитни образувания. В края на краищата, без да се знае за тяхното съществуване, е невъзможно да се разработи система за защита срещу тях. Точно това е необходимо от хората на всички представители на паразитната система.



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.