сряда, 24 февруари 2021 г.

Известната „лунна следа“ на НАСА не е направена на Луната

 Лунната програма "Аполо", фалшифицирана от НАСА, за която се твърди, че изследва най-големия спътник на Земята, всъщност се състои от много малки фалшификации, които съставляват същността на това глобално "свързване" на цялото човечество. Една от подобните фалшификации, върху която НАСА сериозно се "издъни", е известната "лунна следа", за която се твърди, че е оставена на Луната от Нийл Армстронг. Но всъщност предварително подготвената фраза за „голямата стъпка на цялото човечество“ се оказа истинска измама на цялото човечество. И въпросът тук е не само, че тази „следа“ изобщо не съвпада с реалните отпечатъци от ботушите на скафандрите на астронавти - има и неопровержими доказателства, че този „отпечатък“ е направен не в лунната почва, а на Земята .

Ето например това, което руският изследовател Ю. Мухин пише в книгата си „Американската лунна афера“: „Аз съм металург и това е мръсно производство, което обработва милиони тонове скални материали годишно, често със същите размери като тези, които съставляват лунната почва от снимките на НАСА. Ходих по такива материали в продължение на 25 години, работих с тях, изучавах свойствата им. Следователно имам нужда само от изображения на отпечатъци "на Луната". Няма да ви казвам сега за свойствата на насипните материали, ъглите на естествения откос и т.н. Просто не може да бъде, че никога през живота си не сте били на пясъчен плаж. Спомнете си какво представляват остатъците от почвата върху мокрия пясък близо до линията на прибоя (ясни, релефни - както на снимката "от луната") и по-горе - върху сух пясък (разпадащи се). Независимо как натискате набраздената подметка на обувката в сух пясък (всякакъв материал), но веднага щом го вдигнете, всички вертикални стени от отпечатъка на подметката  незабавно ще паднат, образувайки ъгъл от около 40 градуса с хоризонта.

Отпечатъците "на Луната", без съмнение, са направени във влажна почва, следователно - не и на Луната. И тъй като всички "лунни" снимки на НАСА са пълни с такива следи, тогава всички тези снимки също не са направени на Луната. И лично аз не се нуждая от други доказателства. Също така мога да обясня защо американците са навлажнявали почвата във филмовото студио. Не знам защо, но те донесли много прашен (много фин) материал. След 5 минути движение върху такъв материал всички астронавти щяха да са до кръста в облак прах.

Доказателството, че всички отпечатъци са направени на Земята, е тяхната дълбочина, но засега няма да засегна този въпрос, може би самите читатели ще преценят колко дълбоки трябва да бъдат, ако 100-килограмов човек натиска върху земята на Луната като 16 кг дете. Тази измама с „кацането на луната“ е такава, че колкото повече мислите за нея, толкова повече сте изненадани ...“.

По този начин развенчаването на известната „лунна следа“ на НАСА е още едно доказателство, че НАСА не е извършвала пилотирани полети до Луната, още повече че сега, след 50 години, използва руски ракети-носители, а не свои собствени лунни “чудо-двигатели" дори за нормални орбитални дейности. И което е най-интересното, нашите емигрантски инженери, работещи в космическата индустрия на НАСА, твърдят, че не само самите известни „чудо-двигатели“ не са оцелели, но дори техническата документация за тях. И това вече е поне доста странно.

Досега не е измислена ефективна защита за здравето на астронавтите и космонавтите и срещу фаталната радиация, когато космическият кораб преодолее пояса на Ван Алън. Следователно, цялата пилотирана лунна програма на НАСА е глобална фалшификация, която заблуди цялото човечество. И, очевидно, не случайно кацането на Луната не беше излъчено по телевизията в СССР. И въпросът тук е не само в идеологическите причини за „победата на Съединените щати“ в лунната гонка, но и във факта, че собствениците на най-доброто в света на образованието - съветските хора, още тогава са могли да забележат много „плитчини“ и „несъответствия“ на официалната лунна мисия на НАСА върху инсценираните видеоклипове, заснети в холивудските павилиони и в пустинята Невада. Това означава, че гнилият хрушчовски (троцкистко-ционистки) партиен „елит“ не би получил милиардите си от САЩ за мълчание в този заговор срещу човечеството.



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.