четвъртък, 4 февруари 2021 г.

Кой ни дърпа във виртуалната реалност?

 Появата и бързото развитие на компютърните технологии и интернет мрежите коренно промени живота ни. Новото поколение вече дори не може да си представи живота без джаджи и други компютърни устройства, които все повече потапят съзнанието на хората в цифровата реалност. Колко опасно може да бъде това за съзнанието на хората? Кой стои зад плановете да се превърнат хората в цифрови зомбита, съдържащи се в тотален електронен концентрационен лагер? Кой и с каква цел е засадил всички тези „адски играчки“ върху човечеството?

Ето каква информация успя да получи за това руският пътешественик, биолог и антрополог Г. Сидоров по време на комуникацията си със сибирски отшелници. И така, в книгата си „Сияние Высших Богов и крамешники“ той описва следния си диалог с тях:

Когато дядото се качи на печката си, Челдон каза:

- Това трябва да знаеш, приятелю, компютърните технологии не са създадени от нашите земни учени. Те ни бяха дадени в завършен вид от тези, които се интересуват от създаването на електронно човечество. Това беше направено в една от тайните бази в САЩ, непосредствено след Втората световна война. Ето защо нанотехнологиите дойдоха от Запада, а не обратно, въпреки че в електрониката СССР никога не изоставаше от своите противници.

- Последният път - това беше преди твоето идване, Дадонич ми каза мимоходом, че вълновите вируси изтичат в нашето съзнание чрез интернет. Той също ги нарича глисти или просто червеи ...

- Така е, така е. Но това е частен случай. Ще се върнем към него по-късно. Сега да поговорим за нещо друго. За влиянието на компютъра върху психиката на човека. Какво става с нея? Играл ли си някога компютърни игри?

- Не съм - признах си честно.

- Но все пак сигурно си чувал, че хората, които започват непрекъснато да играят тези игри, постепенно полудяват. Те размиват границата между виртуалното и живота, който живеят. Докъде води това, ти сам разбираш. Нищо не ти се струва да убиеш друг човек. Той се научи как да прави това, като играе военни игри. Но това все пак са цветенце. И така, лесно забавление!

- А какво ще кажеш за плодовете? - попитах.

- Има много от тях, приятелю. Сто плода на цветче! .. Веднага след Втората световна война навсякъде по света бяха създадени огромни компютри с тръби. Те бяха непохватни, неподвижни, но имаха една заслуга, от тях вълновата енергия на психическо разрушение не се вливаше в човешкото съзнание. Знаеш ли с какво е привлекателен всеки наркотик?

- От къде да знам? Не ги използвам.

- С унищожаване на организма, приятелю, нервната система, кръвотворните органи, белите дробове, сърцето и др. Когато такъв бавен процес обхваща човек, вместо болка, той, напротив, чувства еуфорията от радост и добро настроение. Това е същността на наркозния ефект. Постепенно отравяне на тялото, при което отровата се превръща в необходимост.

- Току-що загатна, че „компютрите“ унищожават човешкото съзнание с вълнови наркотици.

- Бих искал да ти обърна внимание на следното: компютрите не са участвали в такива неща, компютрите са всички като един! Как ти харесва това? Всъщност, компютрите и „компютрите“ са едно и също нещо, но първите не са опасни, а вторите изпълват централната ни нервна система с един вид вълнови наркотици. Обърни внимание: този път ударът отива върху нервната система, а не върху полевите структури на ментала.

- По тях, според вашите думи, от егрегора на Амон в интернет се разпространяват вълнови чипове, засягащи нашето съзнание. Дадонич ги нарича полеви паразити или червеи.

- Точно така е. Вълновите чипове или програми, когато се комбинират заедно, заместват нашето мислене. Те действат в нашето ментално поле, благодарение на което живеят, а вълновите наркотици вече са друг вид ментални програми. Тъй като са по-примитивни, но в същото време енергоемки, те унищожават централната ни нервна система. Знаеш ли как се прави? С влияние върху генетичния код на сивото вещество на мозъка. Полевият наркотик действа селективно. Той засяга само така наречената „боклучна“ част от ДНК на клетките на сивото вещество. Само в тях има пермутация. И никъде другаде. Полевите защитни структури не могат да покрият хромозомата от влиянието на чужда енергия. Защото нейната природа е непозната за тях.

- И къде води това кодиране? - попитах разтревожен.

- Известен факт е - до смъртта на клетката. Клетката на сивото вещество се самоунищожава. Това е заповедта на нейния генетичен код. Ето защо професионалните компютърни учени, различни програмисти и играчи на компютърни игри много скоро стават с по-тънки сиви вещества в главите си. Те не полудяват, защото други болести поемат инициативата. За щастие има стотици. Много сериозни учени се досещат какво компютърът прави с човека. Но какъв е смисълът? .. Сега е време да ти разкажа за Интернет, - продължи своята лекция Светозар. - Общоприето е, че е създаден от студенти на някакъв западен университет, а след това военните се заинтересуват от мрежата. Това, разбира се, е мит. Интернет не е производно на компютрите, а обратното. Компютрите са създадени за Интернет. Какво е "комп"? Просто стръв, която жертвата захапва.

Това, че компютърът е полезен, че може да се използва за множество функции, е вярно. И никой не се съмнява. Но това не е най-важното. Преди три десетилетия светът живееше без „компютри“ и какво от това - не е умрял! През годините на петгодишните планове на Сталин хората използваха просто преброяване и стигнаха от плуга до атомната бомба. По онова време нямаше дори прости компютри. Но растежът на икономиката беше такъв, че сега дори не можем да мечтаем за него. А в наши дни всички сме здраво свързани с компютрите! Без тях - никъде! Не е ли ясно, че всичко това е направено нарочно? Университетите без компютърна обработка дори няма да приемат курсова работа, камо ли диплома. Невъзможно е да се учи нормално в редовно училище без калкулатор и "компютър". Всичко е обвързано с г-н "Комп". Всички станахме част от него.

Въпросът е: защо е така, а не иначе? Защо такава немилост и от кого? В крайна сметка има хиляди начини да се мине без компютър. Те обаче не се използват. Чудил ли си се защо? Всеки е научен, че това е нашата реалност, следователно, където е възможно, трябва да работят „компютри“ или други подобни електронни устройства. И това е съвсем нормално. Въпреки че тук няма нищо нормално и не може да го бъде! Никой не си прави труда да се занимава с такъв на пръв поглед прост въпрос. Хората на Земята приеха пълната компютъризация за даденост. Знаеш ли защо? Защото Интернет е по-важен от компютрите.

- Вече каза това, но не мога да се досетя защо?

- А ти помисли, размърдай си мозъка - Светозар ме погледна напрегнато в очите ми.

- Интернет свързан ли е пряко с егрегора на Амон? - попитах.

- Досети се!

- Просто го бях чул някъде.

- Няма значение! Сега разбираш ли какво става?

- Не съвсем.

- Тук няма какво да се разбере: чрез чат или форум от човека, който седи на "компютъра", се премахва потенциала. Неговата жизнена енергия тече на тънък поток директно към егрегора на Амон. В момента това полево чудовище, чрез компютърните технологии, пие жизнената сила на всички земни раси. Това, което либероидите наричат ​​човечество. Ето защо компютърните потребители: професионални програмисти, играчи на компютърни игри, хакери и просто любители на общуването в социалните мрежи, постоянно изпитват смъртна физическа умора. При много от тях мускулите спират да растат, вътрешните органи се сриват и нервната система отказва. Поради липсата на жизнена енергия тези хора живеят много малко.

- Но мозъците също се разпадат и заради вълновия вирус, - напомних аз.

- Няма нужда да се казва! Тук можем да добавим и полевото структурно влияние върху менталното поле ... Представи си какво се случва. От егрегора на Сатана, до всеки човек, работещ на „компютър“, вълновите твари навлизат в неговото умствено поле чрез мрежите, които, след като се умножават и обединяват, с колективното си съзнание започват да влияят на мирогледа на подопечния им. Нещо повече, други вълнови импулси навлизат в човешкия мозък през същите мрежи, енергията им е по-груба и по-силна. Тя, въздействайки върху генетиката на клетките на сивото вещество, буквално ги поглъща. Ако първото доведе съзнанието на човека до различна скала от ценности, то второто постепенно и целенасочено го превръща в идиот. Последното, като цяло, превръща човек в батерия. От него жизнената енергия се изпомпва директно през Интернет, като през проводник. Спомни си Никола Тесла. Мечтаеше за безжично електричество.

Както виждаш, идеята му се използва отдавна. Само вместо електрони, чрез ефирни технологии, които между другото са забранени на Земята, жизнената ни енергия тече. Най-фината от познатите енергии, която не се улавя от никакви устройства. Очевидно с настъпването на ерата на компютрите хората на Земята са се превърнали в истински батерии. Преди това са били необходими човешки жертви за растежа на енергийния потенциал на егрегора на Амон. Неговите жреци по всички краища на Земята ги организираха. Опитаха всичко възможно! Само през 20-ти век имаше две световни войни, а колко религиозни и граждански войни? Те са хиляди! А сега не е нужно да се биеш. Благодарение на социалните мрежи и компютрите, потокът от жизненоважна енергия към егрегора е перфектен. Оттук и общата компютъризация на цялото население на планетата.

- Всичко е просто и невероятно! - въздъхнах аз. - Жалко, че малко хора знаят за това ...

- Но ние разгледахме само част от проблема - каза Светозар.

- Какво още?

- Фактът, че повечето лаптопи имат вградени видеокамери. Те заснемат тези, които работят зад тях, и изпращат видеоклипа "където е необходимо" ...

- Чудя се - къде?

Това, което каза Челдон, ми се стори фантастично.

- Към специален гигантски компютър, разположен някъде във Великобритания.

- Те са два, те се дублират един друг, - отново се чу гласът на дядото. - Първият е скрит във Великобритания, другият, абсолютно същият - в САЩ. Със сигурност има и трети, но къде е, все още не е известно. Най-вероятно в Австралия или Нова Зеландия.

- Но това няма значение. Изводът е, че всеки човек се наблюдава чрез мобилен телефон и „компютър“.

- Ами настолните компютри? - попитах. - А те имат ли видеокамери?

- Може да имат, може и да нямат. Тази техника работи малко по-различно. Тя винаги е свързана със собственика си - с онзи свръхмощен „компютър“, на който всичко се слива, а собственикът на стационара не знае това. Но всичките му дела и думи са известни "където е необходимо" ...

- Живеем весело - почесах тила си. - Където и да си, навсякъде е еднакво!

- А ти какво си мислеше? Епохата на Апокалипсиса настъпи, приятелю. Това трябва да се разбере. Но помни, смъртта на света е и неговото прераждане! Следователно не трябва да си тъжен. Ще си тръгнат само тези, които го заслужават".



Да, много хора, и особено от по-младото поколение, по същество са един вид „ходещо приложение“ към собствените си електронни „играчки“, чрез които планетарният демон не само събира енергия от „живите батерии“, но и влияе върху тяхното съзнание, контролира изцяло техния мироглед и поведение. Да, без електронни устройства става все по-трудно да се живее в технократичния свят. Има ли изход от сегашната безизходица, в която човечеството е било тласкано от враждебни към него сили? Възможно ли е, използвайки електронни устройства, да спрем да бъдем „батерия“ на паразитната сатанинска система? Оказва се, че може. Но ще ви разкажем за тези прости правила в една от следващите публикации.



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.