понеделник, 1 февруари 2021 г.

Анализ на изявлението на внука на генерал от КГБ относно външния контрол над човечеството

 Много хора вече са обърнали внимание на факта, че в техните страни правителствата упорито прокарват различни антинародни закони в рамките на същите антинародни „реформи“, чиято основна цел е да отнеме последните конституционни права и свободи от населението, да го забие в руслото на „новия световен ред“ , като същевременно намалява броя му. Глупавите хора свързват всичко това с алчността и деградацията на националните „елити“, без да разбират простия факт, че те са просто „междинно звено“ на глобалното управление, което изпълнява заповеди и директиви от по-високо ниво.

По-знаещите хора успяха да изчислят тази по-висша връзка в рамките на 300-те най-богати банкови кланове и управляващи династии на Земята, наречени „световно правителство“. Но те не са инициаторите на хилядолетни програми за поробване и унищожаване на човечеството, а по същия начин изпълняват заповедите на своите господари, които са създали тези хибридни нечовеци с човешки облик, за да изпълнят поверената им мисия. И така, кои са тези господари на световния паразитен сатанински „елит“, които контролират съзнанието на неговите представители чрез тъмния планетарен егрегор?

Тази външна сила, която се е намесила в историята на човечеството, е многократно споменавана от руския пътешественик, биолог, антрополог Г. Сидоров на страниците на неговите книги, създадени въз основа на знания, получени от сибирските отшелници. Но сега има още едно доказателство за тази тайна сила зад глобалните процеси, които сега се извършват почти едновременно във всички страни по света, получени от внука на генерал-майор от КГБ В. С. Широнин - Влад Широнин, въз основа на разговорите му с дядо му, които се провели още в края на миналия век.

Ето основната същност на речта му: "Имам дете, моите роднини и приятели също имат деца. Гледам родителите им и разбирам, че никой не разбира всъщност какво се случва със страната и света. Тихо и неусетно дойдохме до ситуация, при която в страната почти е завършил процеса на реформи във всички жизненоважни сфери на живота (от икономиката до медицината и образованието) и създаването на цялата законодателна рамка за създаването на принципно нов подвид на хомо сапиенс - човек, който „обслужва“. Това не е фантастика, сега това става биологично възможно да се направи и съответните технологии целенасочено се развиват и внедряват. Свойството на популацията от „обслужващи“ хора е много просто - ограничено самосъзнание и като следствие - елементарно е да се регулира и контролира такова същество. И, разбира се, строителите на новия световен ред поставят основния си залог върху нашите деца и внуци. В даден момент, след като анализирах най-новите закони, проекти, обжалвания, заповеди, действия на правителството, всичко дойде при мен. И тогава се сетих за дядо си ...

Дядо разказа много за факта, че нашата Земя отдавна се управлява от представители на други цивилизации. Той знаеше много от службата си, но нямаше право да разкрива нищо. Дълги години той служи в чин генерал-майор от КГБ на СССР. Той винаги е казвал, че в КГБ само обикновени служители и секретари са били пряко ангажирани с тяхната работа - осигуряване на сигурност, докато останалите са били ангажирани със съвсем други въпроси. Най-висшите чинове са знаели за присъствието на извънземни на Земята, освен това са им служили. Извънземните контролират всички най-важни отдели на всички страни от дълго време, почти от началото на 19 век. До 50-те години комуникацията с тях се осъществява в по-лоялна форма. След войната започна истинска тирания. Имало е няколко срещи на най-влиятелните големци на планетата с техните представители, след което заповедите започнаха да се спускат във всички отдели.

Той каза, че те не знаят какво точно се случва и каква цел преследват извънземните, но когато сравняват фактите, заповедите, заповедите, картината излиза наяве, казано направо, ужасна. Разработени били специални проекти за скрито зомбиране на населението чрез всякакви средства за получаване на информация. Телевизия, радио, интернет - това бяха хубави нови играчки за нас, глупавите хора на улицата. А на практика беше истинско оръжие за въздействие върху масите. Освен това, както каза дядо ми, всички събития се дължат на извънземни. Например той каза, че ние самите щяхме да достигнем до изобретението на телевизията за максимум 300 години, а интернет след много повече от 500 г. По целия свят масово бяха инсталирани техните инсталации за влияние върху хората, някакви кули - психогенератори. На сателитите, които са летели около Земята, дори тогава са били инсталирани и най-новите технологии за въздействие върху огромен брой хора. Не помня точните имена на проекти и инсталации, а и той не ми ги каза.

През 60-те години започва сериозна работа с човешката генетика. Извънземните внимателно са изследвали генотипа на хората с разрешение на владетелите на страните. Бяха изведени формули за най-бърза промяна в генотипа за изчезване на планираните 2/3 от популацията. Всичко, което ядем, пием, получаваме под формата на ваксинации, е резултат от тяхното планиране. Едва по-късно дядо ми разбра, че е поставена глобална задача - да се отърват от една трета от населението и да подготвят останалите за нов световен ред, при който те ще играят ролята на черноработници, говорещи на руски език, обслужващ персонал на извънземните, които в един момент ще населят планетата ... Няколко държави са избрани да бъдат особено благоприятни за тях. Русия беше не само една от тях, но беше избрана за най-благоприятна. Така че, когато сега казват, че поради глобалното затопляне чужденците са решили да се преместят в Русия, това говори, че е планирано унищожаването на руснаците, разбирам колко далеч от истината са всички тези хора, които казват това. Извънземните се стремят към Русия, а не някакви чужденци. Чужденците също са унищожавани наравно с руснаците.

Той каза, че след 2010 г. ще започне интензивна и окончателна работа за установяване на нов ред. Чипизацията на хората ще започне .... "

Изобразената картина изглежда, сякаш е направена от фантастичен филм на ужасите. Но нека анализираме доколко обективна е тя. Например, представители на руския „елит“ вече неведнъж са заявявали за създаването на „обслужващ човек“. Нещо повече, казаха го открито. Процесите на компютъризация, дигитализация, обща ваксинация и чипизация вече са в разгара си. Странни кули се издигат навсякъде, както в рамките на програмите за "безопасен град" (като първи етап на "интелигентните градове"), така и излъчватели на 5G микровълнова радиация. В същото време вече не е скрито, че отдалечените райони също ще бъдат облъчени с помощта на съзвездие от спътници, наброяващо 20 000. Така че никакви гори няма да ви спасят от тази радиация.

Става ясно в рамките на озвучената информация и явлението отвличане, познато в уфологията, както и целите и задачите на извънземните. Също така е разбираемо защо уфологията в рамките на независими изследвания на явлението НЛО е толкова щателно дискредитирана и осмивана във всички водещи световни медии, контролирани от нашествениците. За тази цел съществуват цели „фабрики за тролове“, както и всякакви „комисии“, които уж се борят срещу „псевдонауката“, но всъщност защитават интересите на своите господари, налагайки на населението скептично отношение към областта на знанието, определена от нашествениците като „забранена“ за човечеството.

В допълнение, кемтрейлс се пръскат в почти всички страни и не винаги с помощта на земни технологии. Има доказателства, че за тази цел се използват самолети на паразитна извънземна цивилизация (предполага се, че е известна като "Annunaki"), които използват холограми на земни самолети като камуфлаж, както и имитация на техния звук. Това, например, обяснява добре такъв феномен, известен на независимите изследователи като "матричен бъг", който касае всякакви "гафове" при използването на тази технология. Например в Интернет можете да намерите видеоклипове, в които самолетите надвисват над едно място или дори летят с опашка напред. Има и снимка на подробно сближаване на обекти, подобни на обикновените летящи самолети, но без отделни елементи от конструкцията на самолета. Всичко това лесно се обяснява с използването на маскиращи холограми.

Сега нека помислим откъде идват ГМО, ваксините и други боклуци, които отровят хората. Елементарен анализ на ситуацията ни позволява да достигнем наднационалното ниво на глобалното управление. По този начин ваксините се разпространяват с помощта на Световната здравна организация, глобалистка организация, която контролира медицината във всички страни. Е, а най-близката „следа“ от ГМО ни води до транснационални земеделски корпорации, собственост на представители на световния „елит“. Но въпросът е, дали самият световен „елит“ е решил да намали населението на Земята до декларираните 500 милиона души? Или пък е бил настоятелно „съветван“ от господарите си. Лично аз мисля, че тази „квота“ е била отпусната от тях.

Световният "елит" разпредели национални "квоти" за националните правителства - до какво ниво трябва да намалят "стадото" в националния си "щанд". Е, изборът на инструменти за намаляване остава на самите национални "пастири". Някой избира революции, войни и междуетнически или междурелигиозни конфликти. Някой - наркомания, проституция, хомосексуалност и бавна дегенерация. Някой поставя най-голям акцент върху ваксинациите, ГМО и синтетичните храни с вредни добавки ...

А банките вече са в разгара си, въвеждайки система за биометрична идентификация като предпоследен етап в подготовката на цялостната чипизация. И дори има цяла държава - Китай, където вече е стартиран пилотен проект за "тотален електронен концентрационен лагер", който те планират да наложат на останалата част от човечеството. Зомбификацията на съзнанието на хората се случва дори с помощта на приспособления, които по същество са външно проследяващи ЧИПОВЕ на цялостна електронна система за контрол, чрез която хората доброволно прехвърлят всички свои биометрични данни в паразитната система за бъдещия „електронен концентрационен лагер“. Разбира се, малко хора си мислят, че носейки притурка със себе си, те постоянно изпращат в мрежата на определени сървъри не само своите пръстови отпечатъци, но и снимки, видеоклипове, проби от гласови и ирисови модели.

Трябва да се каже, че както телевизията, така и интернет са абсолютно еднакви „играчки“, чиято основна цел е да контролират съзнанието на хората и да им налагат фалшива система от знания и паразитни потребителски „ценности“, които превръщат хората в самодоволни и добре хранени животни, които дори не мислят за развитие на съзнанието си. Точно от това се нуждаят окупаторите. В крайна сметка само със силата на способностите на нашето развито съзнание можем да ги победим. Ето защо технократичният път на развитие ни беше наложен, понеже е водещ далеч от пътя на развитие на способностите на съзнанието и духовната еволюция.

Интересна фраза е, че нашествениците още от началото на 19 век напълно контролират всички ключови постове в правителствата на различни страни. Надявам се сега да ви стане ясно по чия вина загинаха високоразвитите цивилизации от „златната епоха“, споменаването на които беше старателно заличено от „официалната история“, а техните постижения - от „официалната наука“. Кой точно провокира кървави войни, революции, бунтове, тероризъм на нашата планета. кризи и глад. Кой точно е поръчал и продължава да нарежда на еврейските банкови кланове от световния „елит“ да спонсорират всичко това. И по чия вина върви варварското разработване на недрата на планетата и нейната биосфера се унищожава? Но, разбира се, корумпираните слуги на паразитите ще се опитат да ви убедят, че всичко това се случва поради алчността, агресивността и неразумността на самото човечество.

Разбираемо е защо в случай на въстание и клане на нас ни „натрапват“ националните клоуни измежду „междинните мениджъри на глобалното управление“ като виновни за всичко, което се случва. Нещо повече, измежду „стадото“, измамено от слугите на паразитите, има доста такива, които сериозно вярват в тези политизирани предавания. Но в действителност всички тези клоуни се управляват и финансират от един център. Ето защо баналната смяна на един такъв клоун в националното „властово корито“ с друг не само не дава положителен резултат, но често води само до още по-голямо влошаване на ситуацията.

И точно такова глупаво "стадо" е неспособно да разбере и разпознае дори нивото на глобално управление, което следва националното ниво - наднационалното, много лесно е да настроите съседната национална "сергия" срещу същото тъпоглаво "стадо", като го убедите, че именно съседите са виновни за всички неприятности. По същия начин можете да си играете със "стадото" и помежду им, разделяйки ги на различни партии, движения и религиозни формации. В този случай „стадото“ се самоунищожава, като приближава броя на „добитъка“ си до „квотата“, декларирана от „собствениците“.

Е, ако някакво "агне" започне да мисли за истинските причини за своите проблеми и за механизма на събитията, случващи се в света извън границите на собствения си "щанд", тогава можете да изпратите пакет обучени "пазачи" върху него, които с викове за "псевдонаука" , „шарлатанизъм“, „измислици“, „теории на конспирацията“ и т.н., ще го върнат обратно в техния „щанд“, така че другите да бъдат обезсърчени. Между другото, Р. Василишин пише за всичко това съвсем ясно в книгата си "Свръхнов завет". Все още не съм открил истината за нивото на господарите на глобокрацията. Но отношенията между света и националния „елит“ са обрисувани от него доста точно.

Но напразно всички слуги на паразитите се надяват, че самите те ще се насладят на самия „нов световен ред“, в руслото на който толкова усърдно искат да задвижат човечеството. И обяснявам защо. С въвеждането на тотален електронен контрол, „цифрова икономика“, „цифрово правителство“ и др. необходимостта от междинна връзка в глобалното управление се елиминира. Първо, ръцете на световния „елит“ ще „прочистят“ всички национални „елити“ и това ще се случи, когато те могат да намалят броя на „стадото“ до необходимия брой и веднага, щом ИИ поеме контрола върху живота на човечеството, останало за „новия световен ред“. Тогава необходимостта от национални „щандове“ най-накрая ще изчезне.

Но и „световното правителство“ няма да почива дълго на лаврите си. Първоначално, с развитието на роботизацията и киборгизацията, необходимостта от останките на „стадото“ като слуги ще изчезне. Ето защо то отново ще бъде "почистена" от ръцете на световния "елит". Следователно, китайците, специално обучени за „новия световен ред“ като идеални робски работници, няма да надживеят дълго всички други народи. Е, тогава ще дойде ред и на самите тези хибридни нечовеци, тъй като планът на „новия световен ред“ е само част от плана за завземане на планетата за еднолично ползване от паразитната цивилизация на „боговете-създатели“ на тези хибриди. Е, тъй като „маврът си е свършил работата, мавърът може да си тръгне“.

„Отпадъчният материал“ вече не е необходим на никого. И това трябва да се помни от всяко ниво на паразитните слуги. Те в никакъв случай нямат бъдеще. И единственият шанс е да свалят властта на своите господари с помощта на народите, като им дадат достъп до „забранените знания“ и истината за процесите, протичащи на нашата планета. Но те могат да бъдат победени само с помощта на хора, които са запазили способността да развиват съзнание, т.е. онези няколко, заобиколени от клонинги и биороботи, които така усърдно се опитва да унищожи паразитната сатанинска система на нашествениците.



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.