петък, 19 февруари 2021 г.

Ювеналната юстиция (правосъдието за непълнолетни) - инструмент за унищожаване на човечеството

 Характерно е, че ювеналната юстиция за непълнолетни действа доста ефективно в продължение на повече от една година в средата на паразитната западна цивилизация, изпълнявайки мисията, поверена й от привържениците на „новия световен ред“ за намаляване на населението на света, и на първо място - представителите на бялата раса. Ето защо тя беше въведена за първи път в западните страни, контролирани от световния паразитен „елит“, а сега слугите на този „елит“ интензивно я въвеждат под съзнателния предлог „защита на правата на децата“. Но това е пълна двулична фарисейска лъжа, прикриваща преки действия за унищожаване на институцията на семейството и превръщане на децата в деграданти и безмозъчни нечовеци, от които сатанинският „нов световен ред“ се нуждае. И това ни отваря очите за истинската същност на всички онези слуги на паразити, които допринасят за дейността на ювеналната юстиция у нас.

Ето например какъв диалог по тази тема се е състоял между руския пътешественик, биолог и антрополог Г. Сидоров със сибирски отшелници преди повече от 10 години, описан в книгата му „Сияние Высших Богов и крамешники":


"- Сега нека си припомним правосъдието за непълнолетни. Започнахме разговора си с него. Знаеш ли защо е създадено?

- От къде да знам?

- Официално - за защита на децата от собствените им родители.

- Колко е абсурдно?

- И още как! Твърди се, че децата страдат от тези, които са ги родили, поради което се нуждаят от закрила. Всъщност това правосъдие е създадено в Америка и Европа. Скоро ще започне своята работа и у нас, за да разруши онзи нещастен съюз между мъж и жена, който все още някак си диша. Така да се каже, да го довърши. Както знаете, всяко малко семейство, освен любовта, е обвързано и с деца. Без тях не може да има пълноценно семейство. И така: за най-малкото нарушение на изкуствено измислените правила на живота на детето, на баща му и майка му може да бъде отнето ...

- Как да се отнема? - бях смаян. - Защо да се отнема? И двамата ли сте полудели?

- Не, не сме. Казваме ти горчивата истина, която съществува.

- Но какво я интересува държавната машина какво се прави в семействата? Тя няма ли какво да прави?

- Значи тя е ангажирана с разрушаването на съюза между мъж и жена. Защото след като семейството загуби детето си, то обикновено се разпада скоро. В съвременното семейство рядко жена разбира какво се случва. Обикновено полусърдечна или просто глупачка започва да обвинява съпруга си - мъж във всички семейни неприятности. Един вид, той не е успешен, така че проблемът се случи. Каква дума - „успешен“!

- Глупаво е!

- Независимо че е така, това беше забито в съзнанието на европейците и американците още през 19 век. И сега го използват ... Не си успешен - изчезвай! Успешен - ела тук, скъпи, ще те използвам.

- Е, вие казвате, че едно дете може лесно да бъде отнето от родителите за някакви незначителни грешки. Къде отива после?

- Ще говорим за това по-късно. Първо, нека разберем за какво отнемат. На първо място е семейното училище. Ако на едно дете в семейството са започнали да преподават азбуката и броенето, това се счита за издевателство с детето. Затова детето трябва да бъде защитено от деспотите.

- Какъв е този деспотизъм?

- Слушай и не прекъсвай. Ако бащата или майката са решили да научат сина или дъщеря си да четат стихотворение - също е безпорядък - това означава, че те му се подиграват, следователно детето се нуждае от спешна закрила.

- Под формата на отнемане?

- Как може иначе!?

- Не разбирам, шегувате ли се с мен? Разигравате ли ме?

- Никой не се шегува с теб! Успокой се. Всичко това всъщност се случва в Америка и Европа. Достатъчно е едно дете да се оплаче от близките си и то веднага ще попадне или в сиропиталище, или в семейството, където му е наредено.

- Как така?

- Скоро ще разбереш. Това е специална тема, за нея ще говорим отделно. Както можеш да си представиш, децата рядко се оплакват от родителите си. Те не бързат да ходят по сиропиталища и други семейства. Знаеш ли кой прави донесения за тях? Техните съседи. В Русия гражданите все още не са ангажирани да се шпионират и изобличават, но на Запад подобна институция е популяризирана отдавна. Там съсед винаги се взира за съседа. И ако според него нещо не е наред, той незабавно информира най-близкото полицейско управление. С една дума, не живот, а затвор!

- Не разбирам нещо, ако това се случва там, защо тогава нашите глупаци бягат на тълпи на Запад?

- Защото съзнанието им е потопено в илюзорна представа за него. На всяко наше кръстовище, във всеки руски магазин, дори на спирките, се говори за проспериращ и благополучен Запад. И освен това, в материално отношение наистина е добре там: магазините разполагат с всичко.

- Макар че навсякъде е една химия - измърмори дядото.

- Заплатите са добри и никой не се интересува какво стои зад всичко това. Например съсед идва на гости при вас и вижда, че вашите двегодишни деца сглобяват къща от кубчета, не дай боже и да учат букви от азбуката - и край! Веднага ще бъдете обвинени в деспотизъм. Ще се окажете виновни за издевателствата с децата си. И скоро ще загубите децата си. И то без никакъв съд. Непълнолетното правосъдие е ефективна организация, която е самодостатъчна. Тя ще ви обвини, ще произнесе присъда и ще я изпълни.

- А къде е прехвалената им демокрация?

- Не се отнася за непълнолетни. Знаеш ли защо? Защото те са много демократичната институция, която я донася в масите.

- Хитро измислено, нищо не можеш да кажеш!

- Не знаеше ли, че западната демокрация разчиства пътя за вседопустимостта на либерализма? Това е вид смокинови листа, под които е скрито скритото ...

- От гореизложеното можем да заключим, че на Запад умишлено се опитват да направят децата идиоти? Ако започнете да ги учите на нещо, те ще бъдат отнети от вас и ще бъдат предоставени в сиропиталище.

- Би било добре, ако са в него, а може би има и нещо по-лошо.

- Има ли нещо по-лошо от сиропиталище?

- Да, бъди сигурен. Но повече за това по-късно. За мен е важно да разбереш какво е непълнолетното правосъдие.

- С мъка, но разбирам.

- И сега въпросът е: къде отиват децата от семействата?

- В домове за сираци, където ги правят идиоти.

- Не точно.

- Много деца отиват в други семейства.

- Не разбирам, защо да вземат дете от собственото му семейство и да го прехвърлят на чуждо?

- Сега ще разбереш всичко, не бързай - измърмори Чердинцев.

- Факт е, че в собственото си семейство детето рядко е подложено на сексуално насилие. Това се случва, ако родителите са психопати, но като правило никой няма да го отнеме от такива родители.

- Не разбирам. Ако се оплаче, ще остане всичко така?

- Така ще остане, защото в редица европейски държави и САЩ педофилията не е престъпление. Ако детето спи не на легло, а на диван, то ще бъде отведено, ако бъде научено да чете поезия - още повече, но не и за сексуално насилие. Никой не обръща внимание на последното.

- Нещо невероятно!

- Точно така е. Трябва да знаеш, че тъмните никога не правят едно нещо. Те винаги имат „вилица“ и това е тяхната сила. От една страна, като отнемат деца, те унищожават семейства, от друга, децата се отнемат, за да направят от тях перверзници.

- Нещо не разбирам съвсем?

- Ще разбереш точно сега. Няма тайна, че сексуалният произвол цари в домовете за сираци в САЩ и Европа. Всички знаят за него, но от сексуалните изкуства, както обикновени, така и нетрадиционни, това, което у нас се смята за извращение, на Запад никой не се интересува. Смята се, че това е лична работа на всеки ...

Поради тази причина децата, попаднали в домове за сираци и сиропиталища, биват изнасилвани веднага от по-възрастните си колеги. Това е законът на западните сиропиталища. Самото изнасилване е ужасно, но ако е и еднополово, то е двойно по-ужасно. Защо, като цяло, ти знаеш това. Тъй като високочестотното „двойно дъно“ действа в медиите чрез реклама и филми, програмирайки подсъзнанието на детето ... Службата за спасяване на деца от родителите им е тясно свързана с различни форми на изнасилване и сексуално извращение. Механизмът е прост и надежден. Взимат деца от традиционни християнски семейства.

- Стартира процесът по ликвидацията им: нищо неподозиращите деца се изпращат в домове за сираци или чужди семейства. И там те са чакани от всички страни от „напреднала“ публика, която не носи никаква отговорност за действията си към новодошлите, имам предвид сексуалните отношения. Защо цялата тази глутница е изключително развратена и извратена, мисля, че си го разбрал. За това е създаден дебилизатор, който да извади от релси човешкото съзнание ...

- Кажете ми честно ... шегувате ли се?

- Въобще не. Тук няма време за шеги. Да вземем например скандинавските страни: същата Норвегия или Швеция. Там официално всички видове сексуални извращения са признати за различни форми на брак.

- И с бебета също?

Светозар се закашля при последните ми думи. - С бебета - не знам. Това е, така да се каже, "ноу-хау". Той се обяви едва наскоро, но за останалото - да!

- Какво да?

- Фактът, че в същата Норвегия са признати от закона 30 форми на брак.

- Колко? Правилно ли чух?

- Чу добре. Тридесет различни вида сексуална перверзия. Всички те се считат за напълно законни!

- Виждам, че не ми се смеете, но все пак имам усещането, че тече някакъв абсурд.

- Просто имаш руска психика. Тя не иска да приеме мерзостта - усмихна се Дадонич ...

Всички мълчаха за секунда, след което, поглеждайки към мен, Светозар каза:

- Днес трябва да завършим с лудницата. Спряхме се на факта, че след като отнемат непълнолетните деца, като правило ги дават на възпитанието на изнасилвачи и перверзници. Децата имат шанс да запазят психиката си в домове за сираци, защото в по-голямата си част, според статистиката, там живеят деца с обикновена ориентация.

- Не винаги. И не вярвай на бърборенето, има различни приюти - каза гласът на дядото. - Има и такива, в които преобладават перверзните.

- Да - съгласи се Челдон. - Няма да споря, но бих искал да кажа на Белослав, че децата в приемни семейства са много по-зле.

- Там наистина ли е същото?

- Не е тази думата! Факт е, че рядко здраво семейство иска да приюти чуждо дете, особено след като има родители. Обикновено поръчката за деца се дава от семейства от различен вид. Най-често - педофили и хомо. Те се нуждаят от приемни деца за сексуално забавление. Ако в сиропиталището дете или се развали напълно, или в крайна сметка постигне относителна независимост, накратко, има шанс да оцелее, то в приемно семейство никога няма да има такъв шанс. Защото над него царува грубата сила на перверзниците. Остава само да се покори и да се разпадне психически. Тогава има надежда за оцеляване.

- И ако психиката му не приема насилие? - попитах.

- Тогава остава самоубийството. Това е цялата история - въздъхна специалистът по дегенерати. - Точно това се случва с много от нашите руски деца. Всяка година се твърди, че хиляди деца са отведени от нас на Запад за осиновяване. Но след две или три години те вече няма да бъдат намерени. Къде отиват, не е ясно. Но повече за това по-късно.

- Оказва се, че перверзниците специално поръчват деца за себе си?

- Съвсем правилно! И те са снабдени с тях „на сребърен поднос“. Това се прави от правосъдието за непълнолетни, създадено с цел защита на децата от произвола на техните родители. Какъв е смисълът? Да вземеш дете от нормални любящи родители и да го предадеш в ръцете на перверзници, за да го превърнеш в психопат - изрод.

- И такава инфекция, наречена правосъдие за непълнолетни, скоро ще започне да действа на територията на Русия? - бях ужасен.

- Скоро, много скоро! Парите вече са отпуснати за това, така че е въпрос на време.

- Виждаш ли как всичко е взаимосвързано в сатанизма? - Чердинцев погледна някъде в празнотата.

- Първо, с помощта на многоетапно програмиране безсъзнателно бяха създадени стотици хиляди сексуални перверзници, ти си запознат с тяхната сатанинска технология, след това с помощта на правосъдието за непълнолетни те започнаха да ги снабдяват за забавление и да унищожават съзнанието на здрави деца, отделени от родителите си. Какво е значението на този проект, какво мислиш?

- В унищожаването на земното общество. Съюзът между мъж и жена е разрушен - веднъж! С течение на времето, ако успеете да превърнете всички в еднополови или други перверзници, децата вече няма да се раждат - това е второто!

- Като цяло си прав, но има едно „но“, приятелю. Ужасът, за който толкова много говорим, има определена рамка. Той обхваща САЩ, Канада, Австралия, Нова Зеландия. И, разбира се, добрата стара Европа. Какво показва това? Че изродените са създадени от милионите от представителите на бялата раса. Първите, които отиват към разпиляване, като нас. Те също работят с африканци, китайци и латиноамериканци, но не толкова интензивно, колкото по отношение на нас, европейците. Във всеки случай никой не е чувал за правосъдие за непълнолетни в Африка, Китай или Латинска Америка.

- Това е засега, но когато потомците на белите богове бъдат приключени, те ще поемат и тях - измърмори Дадонич. - Времето не е дошло ...

- И последното нещо, което трябва да знаеш - Светозар стана от мястото си. - Има такъв общ космически закон на подобието. Познаваш ли го?

Аз кимнах.

- И така, изродените са необходими на американския елит и европейската черна аристокрация, защото са близки до тях по дух. Подобното винаги е привлечено от подобно. Това е законът, така че дегенератите отгоре се опитват с всички сили да размножават повече от себе си на земята. Те са по-скъпи и по-разбираеми за тях. Нормалните хора предизвикват чувство на отвращение и страх сред изродените във властта. Ето защо изродените, използвайки своите възможности, наложиха така нареченото полово образование в училищата на Америка и Европа. Какво прави то? Унищожаването на ярката приказна идея за света на децата и замяната му с изкуствено измислена, свързана с различни сексуални преживявания, където момчетата от детството са ориентирани сексуално към себе си, същото се прави и с момичетата. В тази връзка в редица европейски страни, като Норвегия, Швеция, Дания, Холандия, е установено издаването на детски приказки, където принцът се влюбва не в принцесата, а в мустакатия чичо крал, или красивата Пепеляшка е развълнувана от гледката на принцесата, танцуваща на бала. Ще кажа повече, процесът на предучилищно сексуално възпитание в горепосочените страни е поверен на родителите. Това е сатанизмът! Представи си, ако бащата и майката не са научили детето си да мастурбира до петгодишна възраст, тогава те могат да им го отнемат".


Както можете да видите, истинските цели на създаването и прилагането на детското правосъдие са много далеч от „защитата на правата на децата“, декларирана от паразитите-сатанисти и техните слуги. Освен това децата, отстранени от нормални семейства, не само попадат на перверзници, но и се използват в тайни сатанински ритуали, в които участва целият паразитен „елит“ на Запада, включително не само политици и банкери, но дори и представители на полицията, армията, специалните служби, църквата и, разбира се, цялата тази „творческа бохема“, която открито рекламира сатанински символи и въвежда безмозъчното „стадо“ в сатанизма.

И сега целият този куп деградирали не-хора и истински не-хора се опитват да "удушат" страната ни, чиито хора в по-голямата си част отхвърлят всички тези паразитни и сатанински "ценности" и следователно пречат на изпълнението на техния план за "нов световен ред". Ето защо толкова усърдно паразитният и сатанински Запад, и глутницата корумпирани еврейски роби ни карат да се кланяме пред него и ни призовават да се „покаем“ и да приемем „западните ценности“ и ролята, която ни е възложена в „новия световен ред“ като „суровинен материален придатък". Но всъщност да приемеш това означава да подпишеш смъртна присъда за себе си и в същото време за останалата част от човечеството. Ето защо не бива да имаме нищо общо с тази Нова Атлантида, която непременно ще повтори съдбата на предишната и цялото прогресивно човечество трябва да се обедини в борбата срещу този гнил и вонящ „Содом и Гомор“ и срещу всички, които налагат на нас античовешките планове, идващи от нехуманоидните господари на западната цивилизация ...



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.