сряда, 17 февруари 2021 г.

В. Бухарин за структурата на паразитната система и появата й на Земята

 Вероятно мнозина си задават въпроси: откъде идва толкова много зло и несправедливост в нашия свят, защо се живее по правилата на паразитна система и винаги ли е било така? Съвременните алтернативни изследователи казват, че не винаги е било така, но на определен етап от човешката история то, човечеството, се оказва поробено от адска паразитна сила, която в нашия свят също създава общество, изцяло изградено върху паразитни ценности И сатанински мироглед, копиращ структурата на адския свят на паразитите.

По този начин социалните паразити са феномен, основан на адския свят на паразитите. Ето защо същата корупция и други престъпления са толкова непобедими. Всичко това ще бъде възможно да бъде победено само чрез победа над адските паразитни структури, които управляват човешкото общество на съвременния исторически етап. Ето какво пише за всичко това изследователят Валери Бухарин в книгата си "Ларвология. Как да се противопоставим на адските паразити":

"По отношение на друга интересна идея откъде идват енергийните паразити. Николай Левашов веднъж спомена, че глобалната катастрофа на Земята в миналото е унищожила безброй живи същества, спирайки тяхната еволюция, след което неразвитите души остават привързани към Земята. И сега, заседнали на еволюционния етап, те се опитват да еволюират, представяйки се в най-подходящото същество за това - човек.

Самият аз стигнах до извода, че енергийните паразити в по-голямата си част имат полуживотинско съзнание, съдейки по проявите им. Според Ведите информацията е следната: имало е голям сблъсък на Расовата цивилизация с демоничната.

Масовата атака доведе до големи разрушения и на Земята се случи пробив от адския свят, тоест адът: демоничните психически и физически цивилизации получиха достъп тук. По същата причина бяха затворени порталите за комуникация с други земи и тук беше обявена карантина. Според някои неизвестни правила нашите куратори сега не могат да бъдат открито контролирани и има подмолна борба: някои за гордост и апокалипсис, други за духовно формиране на потомците на боговете, които в резултат трябва да получат силата на творението и да преминат към следващия етап на еволюцията.

Да, резултатът от тази не явна, а по-скоро юридическа война е депресиращ, но, от друга страна, не знаем потенциала на нашите възможности.

По въпроса за йерархията на енергийните паразити. Това е много подобно на реалната политическа система, просто защото тя, като индиго, отразява настоящия енергиен световен ред. Сега светът се управлява от демокрацията. "Охлос" е народ, демокрацията звучи като охлокрация, човек без права е охламон. "Демос" е древна привилегирована олигархия, която има право да бъде избирана, законно да има роби, да участва в политическия и финансов живот на държавата и не е подчинена на закона. "Плебос", тоест плебеи, са наети управляващи на охламоните, които имат известни права и липса на подсъдност, но до първата пункция преди "демосите". В този демократичен световен ред всичко е изградено върху корупция, дезинформация и робство. В енергийния е абсолютно същото.

Цялата социалност е настроена да гарантира, че човек е ежедневно фиксиран върху морални страдания, болка, страхове, страсти, разврат, смърт, мистика, това води до неконтролирано генериране на поне една ларва на всеки човек. Ларвите, от своя страна, захранвайки се с жизнената сила на техния носител, предават голям дял от изпомпаната енергия по-високо в йерархията в егрегорите на религиите, медицината, политиката, държавността, науката и т.н., чрез йерарсите на демоничните светове, в крайна сметка в самия ад. Защо транслират? Това е принципът на корупцията. Адът е богът на ларвата, който създава необходимите условия за нейното пораждане и по-нататъшен живот. Ларвата е енергийно самосъзнателно устройство, което позволява да се отвори достъп до енергията на човек, да се използва неговата жизнена сила.

Жизнената сила се използва от:

- различни адски паразити (демони);

- магьосници, екстрасенси;

- егрегори - религиозни, държавни, политически, научни;

- адски йерархии;

- представители на цивилизациите от демоничния път на развитие.

Да, по-лесно е да се каже - кой ли не го използва? Всеки егрегор се основава на енергията на масите на апологетите, земните жреци и с участието на материални и нематериални представители на цивилизации на трети страни, които също участват в структурирането на егрегори, придават им необходимите структури, последователност и функционалност за да получат необходимите материални, умствени и енергийни ползи. В тяхно подчинение са всички видове земни науки, финансови и политически институции на целия свят, както и материално-технически устройства за масивното събиране на енергия и въздействие върху съзнанието на хората по земята. Това означава, че земята е просто покрита с всякакви умствени устройства на биотехнологично ниво, което е недостъпно за нас, тъй като е ограничено от науката. Нивото на научните постижения от своя страна се регулира от едни и същи агенти, за да се поддържа населението на същото ниво на развитие.

Резервоарът или матрицата за егрегора и всички негови привърженици е адският свят, който е структуриран от адски йерарси с подкрепата на агенти на цивилизации от демоничния вектор на развитие. Те също са корумпирани, имат свой собствен малък процент изнудвания и излъчват по-голямата част от събирането на жизнена енергия някъде в самия изначален ад. И оттам на свой ред това божество поддържа всички тези адски светове, адски структури с идеи, знания, условия за раждане и всичко необходимо за функционирането на това демонично многообразие. И ларвите също.

Тази картина на света е съставена въз основа на събраните до момента факти и ще бъде променена, когато влязат нови потвърдени данни".

Контролът на адския свят спрямо човечеството се осъществява чрез представителите на изцяло контролирания от него световен „елит“ - 300-те най-богати банкови кланове и кралските династии на Земята, които от своя страна управляват националните „елити“, преди всичко западните, достигнали най-високо ниво на деградация. Всички тези слуги на адския свят в една или друга степен участват в осигуряването на „храна“ за адската паразитна система. Ето защо те редовно участват в тайни сатанински ритуали на човешки жертвоприношения, а също така постоянно организират войни, революции, бунтове, социални, междурегионални, междуетнически и междурелигиозни конфликти на планетата като съвременна форма на масови кървави човешки жертвоприношения.

И специално наети корумпирани професионални бърборещи ни разказват приказки, че целият смисъл е в „агресивния характер на самите хора“. Точно такъв е случаят с унищожаването на биосферата на планетата и изменението на климата. Всичко това се прави само, за да се получат енергиите на страдание на хора и други живи същества, които са „храна“ за цялата йерархия на паразитните адски същества. Но тук слугите на паразитите носят цялата отговорност върху самото човечество. Те казват, че пренаселеността и индустриалните емисии в атмосферата унищожават природата и следователно човечеството все пак трябва да бъде "намалено" до 500 милиона души.

И така, на Земята няма повече от 500 милиона реални хора, според „знаещите“, а всички останали са нечовеци, изобразяващи хора, както и биороботи и клонинги. Ето например какво обясни Г. Тимнетагин, известен руски изследовател на шаманските практики и култура на народите от североизточната част на Сибир как може да се разграничи човек от деградиралите: човек не се продава. Той няма да посече или да стръже вековния дъб, или да убие живи същества за плячката на слугите на паразитите и не приема паразитни ценности. А онези нечовешки деграданти, които се покланят на паразитни ценности и са възприели сатанински мироглед, вече изобщо не са хора. Слугите на паразитите могат лесно да ги купят и да ги принудят да правят каквото и да било за пари: да изгарят гуми, да скачат на майданите, да убиват хора и животни, да изсичат гори, да замърсяват водата, почвата и въздуха с отпадъци и дори да се отърват от своите любими хора. Всичко започва от малкото.

Да, човек може да отреже дърво за дърва, за да не замръзне или да построи къща за себе си. Той може да убие животно, когато няма друг начин да не умре от глад. Но в същото време той ще поиска от душите им прошка. Но клонингите и биороботите правят всичко това в името на печалбата и абсолютно не им пука какво ще се случи с тази планета утре и как собствените им потомци ще живеят на нея. Основното нещо е да грабнете повече тук и сега. Ето защо такива деградирали не-хора винаги хленчат, че всичко е лошо в собствената им страна и, доколкото е възможно, се опитват да заминат за постоянно пребиваване в „цивилизования“ паразитен и сатанински Запад.

Но дори е добре, че поради пълната липса на мозък, те дори не разбраха защо Висшите сили събират всички сатанински и паразитни деграданти на едно място, в ограничена зона. В края на краищата, когато процесът на „отделяне на зърната от плявата“ приключи, ще започне тотално „почистване“ на нашия свят от паразитния гнилоч. И колкото повече този гнилоч напусне страната ни, толкова по-малко ще страда нейната територия от „дезинфекцията“ на тази инфекция. Едва след това „карантината“ на нашия свят ще бъде премахната. Но ние също трябва да помогнем на Висшите сили и да се научим да не храним паразитната система с нашата енергия. Само тогава ще се отворят нашите способности на боговете, изкуствено блокирани от паразитите, които засега съществуват само в потенциално състояние.



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.