вторник, 16 февруари 2021 г.

Характерни черти на „мъжете в черно“

 Един от най-известните феномени, свързани с уфологията и самия феномен на НЛО, е феноменът "мъжете в черно", които според някои уфолози са изкуствено създадени от една от извънземните раси на биороботите. Сред такива интелигентни раси е расата на драконианците, с които според вътрешна информация правителството на САЩ е в контакт от средата на миналия век, както и по-древната раса на сродните им рептилоиди, които са живели дълго време в подземни градове, разположени в кухините на Земята.

Какво правят тези "мъже в черно"? Според разказите на очевидци на НЛО, те по правило се представят като представители на специални служби или военни ведомства, външният им вид винаги е един и същ - черни костюми, шапки и вратовръзки, сякаш копирани от филмовото изображение на агенти на ФБР на последните десетилетия. Външният вид на тези биороботи е абсолютно идентичен, което предполага, че те са масово (или поне „серийно“) клонирани. Тяхната дейност е тясно свързана с явлението НЛО и доста често те се занимават със сплашване на очевидци на подобни наблюдения и изземване (или унищожаване) на веществени доказателства.

Доста остарял външен вид, маскиран зад автомобили от 60-те и 70-те г., също имат техника, която използват. Въпреки това, за разлика от конвенционалните автомобили, тя е в състояние незабавно да се "разтвори" от нашата реалност, заедно със самите "хората в черно". Като минимум, това говори за използването на неизвестни за нас (поне на официално ниво) технологии на движение през междуизмерни или дори междувремеви „портали“.

Ето отличителните черти на „мъже в черно“, цитирани от руския уфолог Е. Литвинов в доклада му „Извънземни сред нас“, направен през 2004 г. на заседание на АЯ  РГО:


1) Те пристигат със стари марки автомобили (в САЩ, като правило, "Кадилак", във Великобритания - "Ягуар"), но изглеждат напълно нови, с нерегистрирани номера.

2) Винаги са двама или трима. Един остава зад волана. Понякога в тази група се среща жена.

3) Представят се като държавни служители, разузнавачи, служители на Министерството на отбраната. Те представят служебни удостоверения, направени еднакви с оригиналните. По време на проверките се оказва, че в списъците няма такива служители.

4) Те приличат на чужденци от ориенталски тип: тънка, тъмна, маслинена кожа, широки скули, ориенталски очи, устните - оцветени.

5) Облечени в костюми от стар стил, черен и тъмнокафяв, винаги бяла риза с тъмна вратовръзка. Дрехите са винаги нови, без нито една гънка. Шапка и тъмни очила допълват цялостната визия. Черни обувки с дебела подметка. Понякога има жици, преминаващи от под панталона към ботуши.

6) Само един говори, обръщат се един към друг официално: „Агент N“. Те никога не се усмихват, мимиките на лицето не са им свойствени, говорят с акцент, дишат трудно, когато говорят.

7) Погледът е пронизващ, очите не мигат, движенията им са неловки, те могат да четат мисли.

8) Те са наясно с подробностите както за съдържанието на контакта, така и за самите контакти, членове на техните семейства и дори близки познати; те са отговорни за контрола по пощата и подслушването на телефони.

9) След контакт с тях хората често имат главоболие и страх (може би това се дължи на изтриване на паметта или заплахи от тяхна страна). Понякога след тяхното напускане феноменът полтъргайст се появява в къщата (апартамента) (в 6% от случаите).

10. При проследяването им те изчезват внезапно: зад ъгъла, на открито място, без следи и заедно с колата. Има случаи, когато те изчезват точно пред очите, когато полицията се приближава до колата им.


Както можете да видите, подобна реакция на "мъжете в черно" свидетелства за факта, че те, разбира се, нямат нищо общо с правителствени агенти на специалните служби или военните ведомства. Но фактът, че по същество този феномен се проявява активно именно на територията на Съединените щати и страните от Британската общност, им позволява, преди всичко, да бъдат свързани с извънземната раса на драконианците, с които има споразумение между правителствените структури на англосаксонската империя за ротационни отвличания на местното население в замяна на някои технологии.

Най-вероятно подобни отвличания се използват от извънземните, за да създадат хибридна раса, която може да живее комфортно в условията на Земята. Съществуват обаче силни съмнения относно дружелюбността към човечеството на представителите на тази хибридна раса, чиято задача е най-вероятно да завладее или замени изчезващото в условията на „новия световен ред“ на човечеството. Това ни позволява да приемем, че самият план за установяване на „нов световен ред“, който се изпълнява от представители и слуги на световния „елит“ (който също е хибридна раса), произхожда от този враждебен на човечеството разум.



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.