вторник, 9 февруари 2021 г.

Промяна в състоянието на съзнанието в космоса

 Вече говорихме за хипотезата на руския пътешественик, биолог и антрополог Г. Сидоров, че в древността слугите на тъмнината, за да забавят еволюцията на човечеството, са успели да създадат непроницаем енергиен екран над Земята, който не позволява на енергиите на Твореца спокойно да достигнат до съзнанието на хората. Именно това е помогнало по-късно на самозванците да завземат властта над света и да проникнат във всички управляващи „елити“, защото хората, лишени от пряка връзка със Създателя, престават да различават фалшивото от истината и се превръщат в обект на манипулация на своето съзнание от жреците на тъмния егрегор.

В продължение на хилядолетия тези жреци успяват да унищожат психиката на хората от западната цивилизация, налагайки им сатанински паразитни „ценности“, което вече е довело до деградацията и началото на израждане на коренното население на Западна и Централна Европа. Слугите на тези самозванци, с помощта на създадените от тях тайни общества и религиозни секти, се опитват да тласнат и нашия народ към този самоубийствен път. И като разглеждаме продажните прозападни либероиди, може да се отбележи, че те частично успяха. Деградиращата пропаганда на общото потребителско общество, която „проми" мозъците на много руснаци през 90-те години, в никакъв случай не беше напразна. А за съседна Украйна това като цяло доведе до трагедия, където слугите на тъмнината, играейки върху желанието за материални ценности, измамиха обикновените хора и завзеха властта в страната, а сега я водят до пълен крах. Именно този процес показва добре какво предстои за цялата западна цивилизация с нейните „толерантни“ демократични ценности.

Но разговорът сега няма да е за това, а за косвено потвърждение за наличието на енергиен "щит", създаден от самозванците. В крайна сметка, ако такъв "щит" съществува, тогава той "защитава" основно повърхността на нашата планета до определена височина. Това означава, че колкото по-високо се издигаме, толкова повече ефектът на "щита" трябва да отслабва. И очевидно не случайно Рьорихови отбелязват, че удивителните способности на нашето съзнание започват да се пробуждат във високите части. Това се отбелязва от много алпинисти, въпреки че те свързват подобни явления на съзнанието с „кислороден глад“, който влияе върху работата на мозъка.

Е, а как тогава се справят астронавтите и космонавтите, тъй като те не са застрашени от „кислороден глад“? Някаква информация за странните феномени на съзнанието, които те изпитват по време на орбитални полети? Оказва се, че въпреки нежеланието на астронавтите и космонавтите по очевидни причини да се спират на тази тема, те изпитват подобни явления в космоса. Ето например какво може да се прочете за това в книгата на издателство „Вече“, озаглавена „Сто големи тайни на съзнанието“, която беше публикувана под редакцията на А. Бернацки:

"В орбита има много ефекти, свързани с човешката физиология, но те все още не са намерили обяснение. Вземете например ефекта на телескопичното зрение. За първи път за това разказа американският астронавт Гордън Купър, който по-специално каза, че, летейки над Тибет, с невъоръжено око е виждал различни сгради, но в съответствие със законите на физиката и физиологичните и анатомичните особености на окото е почти невъзможно да се видят такива обекти от разстояние от 300 километра.

Космонавтът Виталий Севастянов също говори за уникалния феномен на „зрението на далечно разстояние“: „Накрая видях Сочи. Видях ясно пристанището и малката ни двуетажна къща“. Ефектът от телескопичното зрение беше потвърден и от Юрий Глазков: "Ние летим над Бразилия, изведнъж виждам тясна ивица от магистралата! И автобус се втурва по нея, изглежда дори син".

„Ледената плувка“, плаваща във въздуха над облаците, беше видяна и заснета от Георги Гречко. „Понякога един поглед от космоса открива нещо невероятно - казва Георгий Михайлович. - Например, ние прелитаме Монголия и изведнъж виждаме изображение на човек! Размерът му е сто или дори двеста километра. Главата, шинелът, краката са ясно видими. Юрий Романенко, с когото летяхме тогава, го нарекохме „снежен човек“, защото именно снегът е създал този гигант“.

В допълнение към визуалните изображения в пространството има и загадъчни звуци. Поне астронавтите понякога ги чуват. Космонавтът Владислав Волков говори за това много поетично: "Земната нощ летеше отдолу. И изведнъж от тази нощ дойде лаят на куче. Струваше ми се, че това е гласът на нашата Лайка (загинала в орбита). А после плачът на дете стана отчетливо чуваем! И някакви гласове. Невъзможно е да се обясни всичко това. Да се почувства - да!"

Веднъж Юрий Гагарин, след като чу една от музикалните мелодии, призна, че по време на полета в даден момент в ушите му звучи подобна музика. По-късно пилотът-космонавт Алексей Леонов каза същото за тази мелодия. „Веднъж ми се случи странна история в орбита, - казва Георги Гречко, - Когато прелетяхме ужасния нос Хорн, където много кораби бяха разбити в древността, изведнъж имах чувство на опасност. Изглеждаше, че тигър е скочил на гърба ми. Много зловещо усещане, едва се отървах от него".

Понякога, докато са в орбита, астронавтите срещат „ефект на присъствие“. По някое време астронавтът изведнъж започва да усеща, че някой се взира в гърба му с много тежък поглед. И тогава невидимата същност дава „глас“. Тя прошепва „текст", който някъде в дълбините на съзнанието звучи по следния начин: „Ти дойде тук твърде рано и сгреши. Повярвай ми, защото аз съм твой предшественик. Сине, не бива да бъдеш тук, върни се на Земята, не нарушавай законите на Създателя". И често, за убедителност, този Глас разказва кратка история, но известна само на семейството на астронавта, свързано с този прародител".

Както можете да видите, престоя извън "екрана" на самозванците изостря възприятието и събужда спящите способности на нашето съзнание. Човек започва директно да се свързва с информационни полета и различни същности и същества, включително тези, които живеят в „света на мъртвите”. И ние бяхме лишени от всичко това на Земята заради „екрана“, блокиращ нашето съзнание. 

Има ли изход от този „капан“, създаден ни от самозванците? Разбира се. Трябва да изчистите съзнанието си от тези информационни вируси и да привлечете енергиите и информацията на Създателя към себе си, т.е. помогнете й да пробие този „екран“. И колкото повече хора са ангажирани с тази дейност, толкова по-бързо "екранът" първо ще се превърне в "сито", а след това ще бъде напълно унищожен. И тогава възстановяването на първоначалната връзка със Създателя и енергийно-информационните полета на Вселената ще върне човечеството по пътя на истинската еволюция.



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.