неделя, 14 февруари 2021 г.

„Черната аристокрация“ в Европа сa нечовеци, които просто приличат на хора

 Паразитният и сатанински световен „елит“ всъщност не са стопаните на Земята, въпреки че те също са въведени в управляващите кланове на Земята, за да постигнат власт над човечеството. Тези хибридни същества, само приличащи повърхностно на хора, вече на генетично ниво са надарени от своите гущероглави "богове-създатели" с желанието за власт, богатство и омраза към човечеството. Ето защо те успяха да създадат паразитна финансова система в продължение на няколко века, да пропълзят във всички управляващи династии в Европа и след това да организират две световни кланета и много по-малки, както и много революции и граждански войни.

Те не се интересуват от живота на обикновените хора и дори от собствените си слуги от националните „елити“, тъй като според плана, който усърдно изпълняват, е необходимо с всички сили  да се намали броят на човечеството до 500 милиона души. И вече дори не крият тези свои античовешки планове. По-скоро плановете, които те са принудени да изпълняват от своите влечугоподобни господари чрез окултната група висши жреци на тъмния сатанински егрегор. Ето например това, което руският пътешественик, биолог, антрополог Г. Сидоров каза в една от своите речи:

"Не банкерите управляват, те всички се управляваеми. Има друга окултна група, която управлява банкерите. Именно тази окултна група е създала банкерите и банкерите плащат на тази окултна група, когато имат нужда от пари. Или тези момчета, които стоят зад тях дават команда като: „Ето ти, Дюпон или Варбург и всичките ти банки трябва да инвестират толкова милиарди в унищожаването на съзнанието на младежта на Русия“. И точно сега, точно сега, те правят това, инвестирайки 40 милиарда долара за този бизнес.

За тази цел на територията на Русия ще бъдат закупени много хора и средства за масова информация, за да унищожат съзнанието на подрастващото поколение. Екипът идва оттам, но отново тези, които командват банкерите - тази окултна група - те също не са най-важните същества на Земята. Въпреки че тази група е достатъчно сериозна, тя също се управлява. Има още един „екип“, който е както в полезрението, така и извън полезрението. Това е „черната аристокрация“ на Европа. Трудно е да ги наречем хора. Всъщност това са нечовеци. Трябва да разберете това и в една от книгите си напълно описах какви са всъщност ... Те приличат на хора, но вътрешно са нечовеци, създадени с помощта на генното инженерство ...

Т.е., какво се случи? Чужд разум надвисва над нашата планета. Те са много агресивни и ни унищожават със собствените си ръце само чрез създадените от тях хибриди или нечовеци под маската на хора".

Подобно мнение споделя и руският учен, доктор по физика и математика, професор С. Сал, който казва следното за „черната аристокрация": „Черната аристокрация" - наследствени кабалисти, сатанисти и магьосници. Ето защо се нарича "черна". Те са очаровани от черната магия, всички тези знания се предават от поколение на поколение, зачатието на тези "хора" се случва по време на сатанински ритуали, следователно, като цяло е невъзможно да ги отнесете към рода homo sapiens. Те обикновено се смятат за представители на различна раса, т.е. евреите за тях са слуги, а всички останали обикновено са животни. Те имат такава психология ...

Това са абсолютно зловещи хора и английското кралско семейство наистина са хора, които са обсебени от демони. Това са хора, които консумират човешка кръв и ядат човешка плът. Принцеса Даяна пише за това директно ... Това са наследствени представители на „черната аристокрация“. Ето ги баварските илюминати, те са основани от йезуитския орден, който се състои от „черната аристокрация“. Тя се основава на наследствени кланове, повече от 300 семейства. Всъщност има повече от тези семейства и има масонски „клуб 500“, състоящ се от представители на „черната аристокрация“, други нямат право да бъдат допуснати сред тях“.

Всичко това ни отваря очите за процесите, протичащи на нашата планета сега, чиято основна цел е пълното унищожение на човечеството, за да се постигне от този извънземен интелект едноличен контрол над Земята. Според техните планове, след намаляване на броя на човечеството до 500 милиона души, ненужни за гущероглавите първо ще станат  човешките роби, а след това самите хибриди, чиято мисия ще бъде изпълнена след изпълнението на плана за "нов световен ред".

А Русия със своите съюзници остава единствената истинска сила, която пречи на плановете на гущероглавите и техните верни слуги да бъдат реализирани. Ето защо цялата тази паразитна и сатанинска сбирщина от световния „елит“, както и политиците, специалните служби и военните формирования на целия „цивилизован“ Запад и неговите колонии, които я обслужват, бяха толкова ядосани на нея. Но е много вероятно и зад Русия да има определена външна сила, вече не влечугоподобна, която не позволява на гущероглавите да поемат контрола над цялата ни планета.

Разбира се, тази информация за неспециалистите, свикнали с „приказките“ на официалните медии и фалшивите догми на „официалната“ наука, ще изглежда много малко вероятна. Но никой не ви призовава да вярвате сляпо в това. Просто внимателно анализирайте събитията, случващи се в света и се научете сами да събирате пълна картина на реалността, според разнородни информационни „пъзели“, потвърждението на които ще намерите от различни и независими източници. Малко заключение, направено самостоятелно, с помощта на собствения ви мозък, струва много повече от цялата информация, с която сте „хранени“ от медиите и други информационни ресурси, контролирани от глобалния „елит“. И е много наивно да вярвате, че „силните на този свят“ ви казват цялата истина.



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.