петък, 5 февруари 2021 г.

Н. Ковальoва за психотронните оръжия

 Целият свят е разделен на онези, които вярват в психотропни оръжия и които все още не вярват. В същото време някои хора дори се смятат за „жертви на психотронния терор“. Разбира се, на обикновените хора усърдно се насажда идеята, че такива хора са просто „психически болни“, така че чуват всякакви „гласове в главите си“. Описанието на някои от тези случаи обаче поставя сериозно съмнение върху такива аргументи на псевдоскептиците, някои от които поне защитават интересите на определени сили.

Някои от тези случаи са цитирани от изследователката на езотеричните знания Н. Ковальова в книгата й „Друга реалност”. И ето какво пише тя там: "Проблемът с психотронните оръжия и тяхното въздействие върху масовото съзнание продължава да вълнува обществото повече от десетки години. По едно време целият свят научи за американските разработки в областта на психотронните въздействия. Сензационната информация за „MK-ultra“, разработвана от американските разузнавателни служби, беше пусната в пресата. Целта на тази програма беше да разработи методи за дистанционно психотронно въздействие или, по-просто, зомбиране.

Въпреки това, като се имат предвид остатъците от информация за психотронните оръжия, които все още са достъпни в медиите, трябва да се отбележи, че зомбирането представлява само една ипостас на психотронните въздействия. Освен зомбирането в областта на психотронните оръжия има и така наречените дистанционни енергийни удари, което ви позволява действително да убиете човек от разстояние, действайки върху неговото астрално тяло. В скоби отбелязваме, че тази техника е практически аналогична на най-често срещаното магьосничество и черна магия. В края на краищата, насочването към човек с така наречените щети също е вид енергиен удар, с единствената разлика, че времето за изпълнението му може да бъде забавено до известна степен (щетите могат да влязат в сила както след няколко дни, така и след шест месеца след магьоснически действия, за да ги предизвикат).

Напълно възможно е американската програма "MK-Ultra" да комбинира зомбиране с по-сериозно енергийно въздействие върху потенциален противник. По един или друг начин, но демократичната американска преса пише, че много невинни и нищо неподозиращи хора стават жертви на американските разработки в областта на психотронните оръжия. По-специално вестниците пишат за Марти Коски, емигрант, който се установява в Канада. От известно време в главата му започват да звучат някакви странни гласове, които се наслагват върху мислите му и напълно дезориентират съзнанието му. Коски едва не завършил със сериозно психично разстройство. Във всеки случай той трябвало да премине през рехабилитационна програма в една от психиатричните клиники.

По-късно симптомите, описани от Коски, се появяват и при други хора, станали жертви на ужасяващи експерименти за манипулиране на човешкия ум. Очевидно, за да успокои нарастващите страсти, администрацията на Картър обяви през 1978 г., че програмата MK-Ultra е приключила. Въпреки това, разбира се, би било наивно да се вярва, че всички психотронни изследвания в Съединените щати приключват с това. После президентът Рейгън официално обяви, че в САЩ е създадено мощно психотронно оръжие ... Правителството на СССР, разбира се, не прави такива изявления. Но въпреки това винаги сме имали контингент от хора, които са уверени, че са станали жертва на психотронно влияние.

Например, една жена изпитваше мъчителни симптоми в продължение на няколко месеца, които преди това почти струваха здравия разум на Марти Коски. Главата й се цепеше от непонятна болка, в съзнанието й звучаха чужди гласове, нареждащи й нещо, или натрапчиви мелодии се чуваха до степен на гадене. Тя се обърна за помощ към някои психиатри, но те единодушно заявиха, че психиката й е в ред. В крайна сметка тя покани няколко специалисти със съответното оборудване в апартамента си, които измериха електромагнитните полета в нейния апартамент и установиха, че тяхната сила е с няколко порядъка по-висока от допустимите стандарти. Същото беше потвърдено от радиестезичните оператори, използващи конвенционални рамки и махало.

Накрая на жената, която станала жертва на "психотронисти", й дойде една проста идея. Тя напусна къщата и започна да записва в тетрадка номерата на камионите, паркирани в двора близо до къщата й, които, както тя знаеше, не принадлежаха на жителите на къщата й. Междувременно в техните фургони, скрити от очите на непознати, би могла да се разположи мини-лаборатория, която се е превърнала в източник на насоченото микровълново или ултразвуково излъчване. Очевидно тази мярка имаше своя ефект: "чуждите" маши скоро се оттеглиха и гласовете, които досаждаха на бедната жена в съзнанието й, спряха.

Но най-изненадващото е друго: докато жената престъпваше през праговете на санитарните и епидемиологичните станции и други организации, настоявайки да изпратят при нея специалисти, които да проверят нейния апартамент за наличие на повишено ниво на високочестотни електромагнитни полета, тя научи, че далеч не е сама в неприятностите си. Един от длъжностните лица, към когото тя се обърна за помощ, й призна, че стотици хора пишат до санитарно-епидемиологичната станция и други организации, настоявайки да се вземат мерки и да се проверят апартаментите им за наличие на повишено електромагнитно поле".

Както можете да видите, тук няма мистика. Няма и психиатрия. А е злонамерената дейност на определени сили, вероятно свързани или със специалните служби, или с тайни общества, финансирани от т.нар. „световно правителство“ - най-богатите банкови кланове и кралски династии на Земята, които се стремят да овладеят технологии за контрол на съзнанието на хората. И това се прави в пълно съответствие с техния сатанински план за установяване на „нов световен ред“. Само че планът им не е предопределен да се сбъдне и всички техни вредни технологии ще се обърнат срещу самите тези хибридни нечовеци, както и срещу техните слуги и господари.



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.