вторник, 27 април 2021 г.

На кого пречеше работата на П. Гаряев?

 През ноември 2020 г. внезапно си отиде прогресивният руски учен П. Гаряев, чиято научна дейност предизвика гняв и омраза от страна на световната паразитна сатанинска система и нейните лоялни слуги. Не напразно всички корумпирани деградирали, „хранещи се“ от чуждестранни неправителствени организации като фондовете на Сорос и Рокфелер, упорито го позиционират като предполагаем „деятел на псевдонауката, създател на псевдонаучната теория на „вълновия геном“.. Такава оценка от устата на враговете на човечеството струва много.

Но защо откритията и произведенията на този руски учен неоснователно, без практически експерименти и изследвания, бяха обявени за „псевдонаучни“? По същата причина, поради която наетите бърборещи от паразитната система ни налагат експериментално и научно недоказаните хипотези на Дарвин и Айнщайн като „уж доказана истина“. Тъй като първата беше необходима, за да се стартира процесът на деградация на съзнанието на хората до полуживотинско ниво и да се наложи паразитна финансова система от „лихвени проценти“ на човечеството, а втората беше необходима за „забрана“ на теорията за етера и етерните технологии.

Кой се нуждаеше от това и защо? Да, същата сила, която през втората половина на 19 век, възползвайки се от последиците от глобална катастрофа, извърши последния етап на тотално фалшифициране на историята и науката с цел да скрие истината за нашето минало и за високите технологии на цивилизациите от „златната ера“. Защо беше необходимо да се скрие всичко това? За икономическото поробване на човечеството с помощта на световната банкова система, както и постигането на световна власт чрез контрол върху нивото на знания и технологии.

И за да се попречи на човечеството да се доближи до „забраненото знание“, е създадена каста на наемните бърборещи, които отвеждат обикновените хора настрана от това знание. Нещо повече, за да се помогне на тази каста от „примамени“ с помощта на гениална система от безвъзмездни средства за наетите бърборковци, във всички водещи страни по света бяха създадени аналози на „Инквизицията“ - псевдонаучни комисии към националните академии на науките, които са ангажирани с преследване и дискредитиране на трудовете на онези учени-еретици, които вместо в услуга на корпоративни интереси се опитват да разкрият истината на хората, като нахлуят в сферата на това „забранено знание“.

И така, напълно разбираемо е защо тези „борци срещу псевдонауката“ усърдно окачват етикети на „псевдоучени“ върху всички „дисиденти“, чиито открития не се вписват в картината на описанието на реалността, „позволено“ от техните господари. И по отношение на същия П. Гаряев, както и много други прогресивни учени, няма истински научни експериментални опровержения на неговите трудове. Освен това внезапната му смърт просто ни навежда на мисълта, че паразитната сатанинска сила, която контролира официалната наука, се е страхувала сериозно, че неговите открития могат да сложат край на нейните античовешки планове. Ето защо още приживе, в допълнение към тормоза в жълтата и псевдонаучната преса (а всички водещи медии се контролират и от една и съща паразитна сила), функционери от официалната наука непрекъснато му "поставят спица в колелото".

Ето какво разказа той за своите дейности: „Сега пътувам по целия свят с доклади - до САЩ, Англия, Франция, Германия, Чехия, Унгария, Япония, Южна Корея. Те ме слушат, аз обучавам хората, макар че у всеки сработва "канадския вариант" - вземете, хапнете, обещайте и това е всичко. Това е капитализъм, момчета, нищо не можете да направите с него...

Имаме няколко патента, а в Роспатент просто ни „блокират“ по медицинската линия, подадох 10 заявления заедно с колегите си - те автоматично се „забутват“. „Ние не разглеждаме това“ - примерно като заявката за „вечен двигател“. Очевидно има някаква "заповед". И имам силно подозрение, че цялата тази информация отива там - на Запад, т.е. цялата им схема е да "блокират" и да дадат на избраната страна. Може би греша, но като аспирант работих в Роспатент, за да печеля пари за „хляба“. Те ми казаха: "Заглушавай всичко! Напиши отрицателен отзив, всякакви възражения срещу добрите разработки. Твоята задача е да смазваш". И аз си тръгнах оттам.

Информацията е ценен продукт. Добре е, че сега, когато пишат патенти, те задържат ноу-хау, не се съгласяват конкретно по нюансите, поради което е практически невъзможно тези технологии да бъдат възпроизведени под патент. Но въпреки това някаква част от информацията отива там и естествено това е най-ценният продукт. Ето защо правят така.

И второ, Западът не се интересува Русия да е страна на интелектуалци. За Запада ние сме потенциални „работни животни“. Затова всичко е насочено към това да ни направят „добитък“. Нещо повече, сега те действат не както преди, а чрез мозъка: съответни филми, телевизионни програми и т.н. - дрога, водка - това е разлагане отвътре. В резултат стимулът за развитие се губи и човекът се превръща в животно, от което се нуждаят те. Затова умират, измират ... "

 Сега разбирате ли кой стои зад преследването на прогресивни руски учени? Първо, това е примаменият русофобски „връх“ на Руската академия на науките, организация, която от създаването си по време на Романови вече е била най-русофобската организация в Русия (тогава - Руската империя). На второ място, това са корумпирани псевдоучени, които се „хранят“ от чуждестранни организации с нестопанска цел (фондове на Сорос и Рокфелер), които изработват своите „30 шекела“ с поръчкови изследвания по русофобски теми. На трето място, това са псевдонаучни проекти (като „Учени срещу митовете“ и „Антропогенеза“), финансирани от същите чуждестранни неправителствени организации, в които клоуни от шоубизнеса, продажната част от журналистиката и малък брой кандидати на прозападната наука, които седят на безвъзмездни средства, са доволни от своите PR предавания, предназначени за пълни идиоти.

Четвърто, това са финансирани от паразитната сила професионални информационни „фабрики за тролове“, включително тази, известна като Уикипедия.

И друг руски учен, който беше преследван от това корумпирано "ято", писа за това как "върхушката" на нашата научна "мафия" чрез псевдонаучната комисия на Руската академия на науките първо "нарязва" обещаващи вътрешни разработки, а след това ги продава на своите господари на запад - това е В. Петрик, който също се занимаваше със здравето на обикновените хора, използвайки уникални технологии за пречистване на водата. И кой се нуждае от това да умираме активно до 1 милиард или 500 милиона души по цялата Земя? Да, същите сатанински кланове на световния „елит“, които пропагандират своя план за установяване на „нов световен ред“. Тук са истинските собственици, клиенти и работодатели на всички тези деградирали не-хора, които не само преследват прогресивните учени, но те също така предават интересите на собствената си държава за своите "30 шекела" от чуждестранните безвъзмездни средства.

Защо тези "господари" на света, изчерпали всички останали възможности, решиха да предприемат крайни мерки срещу П. Гаряев? За да разберете това, трябва да разберете същността на неговите технологии за вълновата генетика, както и какви задачи могат да бъдат решени с нейна помощ. 

Но по същия начин можете да се излекувате от всички болести. Само тогава фармакологичната мафия ще остане без големите си печалби. Можете ли да си представите какво би се случило, ако тази технология стане широко разпространена? Не само, че фармацевтичният бизнес ще се срине, продължителността на живота на хората ще се увеличи, дори въпреки новите военни коронавируси, създадени от глобалната мафия в биологични лаборатории, с които те тровят човечеството по целия свят. И това би застрашило всички планове за "намаляване" на броя на човечеството. Ето защо тази паразитна сатанинска сила отиде към физическото елиминиране на П. Гаряев.

Така че, с помощта на неговата технология на вълновата генетика е възможно да се „съкратят“ тези „съкратители“, както и техните собственици, и това ще бъде кармично справедливо. Възможно е да се прочисти Земята не само от вируси, но и от всички паразити и точно това е задачата, която трябва да свършат истинските учени. И тогава хармоничната версия на бъдещето без паразити и техните слуги ще бъде възможно най-близо до нас след време. И тъй като те не искат да изоставят своите античовешки планове за унищожаване на 90% от човечеството, тогава ние също имаме пълното право на нашата самозащита.

По-добре нека Земята да бъде очистена от деградиралите паразитни зли духове и техните слуги, превърнали се в „рак“ на тялото на планетата, отколкото да се осъществи техният сатанински план за „нов световен ред“. Освен това промяната във вълновите вибрации на нашия свят при всички случаи ще унищожи всички деградирали гнилочи - всеки, който размножава и разпространява информационен негатив и разработва и прилага инструменти за „намаляване“ на човечеството. Но технологиите на вълновата генетика могат значително да приближат това време и да спасят много хора, които паразитите са записали като „излишни“.



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.