неделя, 11 април 2021 г.

Защо искат да ни лишат от знания за цивилизациите от „златната ера“?

 Анализът на историческите събития, направен от независими изследователи, недвусмислено говори за тотален проект за фалшифициране на историята, който е съществувал от векове, тъй като псевдоисторическите митове на "официалната история" не издържат на елементарна критика, имат много откровени несъответствия и абсурди, както и удивителна идентичност на националната история в напълно различни народи и държави, съществували според една и съща „официална история“ в различни исторически епохи и в различни части на света.

В същото време много от откритите артефакти, които ясно показват съществуването в далечното минало (и, може би, дори не много далечното) на силно развити цивилизации с високи технологии, са премълчани от повечето официални историци или се опитват да ги дискредитират с помощта на различни псевдонаучни проекти, като „учени срещу митовете“ или „комисии за борба с псевдонауката“. А дейността на такива организации явно се финансира и ръководи от враждебна към човечеството сила, която не иска да научим истината за нашата история, за съществуването на цивилизации от „златната епоха“ в далечното минало.

Но защо толкова старателно се опитват да ни попречат да получим достъп до това знание? Как може историческата истина за „златния век“ да бъде опасна за тази сила? Дали защото сегашната ни ситуация е много по-различна от предишната и очевидно - не към по-добро? Това ли е причината да ни разказват фалшивите митове за „дивите варвари“ и „примитивните технологии“ на древните цивилизации?

Ето например какво пише руският пътешественик, биолог, антрополог Г. Сидоров за тези цивилизации в книгата си „Тайният проект на вожда“: "Ето какво е казал един известен британски масон в разговор с кралицата: ще можем да управляваме спокойно света само, когато човечеството най-накрая забрави за ерата на Златния век.

И е бил напълно прав. Защото в онази древна, силно развита цивилизация, предшестваща нашата, следите от която са пръснати по цялата планета, хората, които са имали правото на дори малка власт са били тези, чиито граници на съзнанието включват не само индивида и неговото семейство, но и обществото като цяло.

Личностите, които са се утвърдили като съзидатели на целия народ, имат право да управляват. Те били представители на втората висша класа, които според законите на еволюцията на древното общество се появили от слоевете на първата висша класа труженици. Тружениците също се смятали за висша класа, но не им било позволено да управляват. Защото психиката им се смятала за нестабилна. Те биха могли лесно да бъдат манипулирани. Най-нежеланото е съзнанието на тружениците да може да се материализира, в резултат на което доскоро напълно позитивен гражданин на своето Отечество, за когото не материалното, а идеалното в живота е основно, с известна обработка на съзнанието може да се превърне в банален предател ...

Манталитетът на владетелите от второто съсловие бил различен. За тези хора всичко материално, чувствени удоволствия и дори властта не бяха ценност. Те смятали материалните блага просто за средства, които осигуряват на човека духовния му растеж, но нищо повече. Такива хора се отнасяли към властта без ентусиазъм, защото основателно вярвали, че всяка, дори и най-малката власт, предполага огромна отговорност. Именно на такива хора нашите предци са предали властта над обществото, ако човек се е справял, за максимален период от дванадесет години, но не повече. Оттук и думата - дузина. Думата „да дузинеш“ означава - да носиш тежестта на властта.

Жреческата висша класа се занимавала с предаване на знания и решавала стратегически проблеми в обществото. Нейната отговорност била да образова младото поколение от трите висши класи.

Само слугите не са влизали в обществото на древните. Хора, за които всичко материално било най-важното в живота. За да придобият материални ценности, такива хора били способни на всякаква подлост, на всяко, най-гнусното предателство. Поради тази причина те били лишавани от гражданство. И въпреки че древните не са използвали робски труд, те са превръщали слугите в роби, с цел превъзпитаване".

И така, как това знание може да навреди на „силните на този свят“? Да, например с това, че изучавайки опита на цивилизациите от „златната ера“, човек може да стигне до удивителни заключения. Например, че именно „сервилните“ не-хора-деграданти, поклонниците на „златния телец“ и култа към материалните удоволствия сега съставляват националния „елит“ на т.нар. "цивилизован свят". И те се изкачиха на власт не без помощта на световната паразитна сатанинска сила.

И така, кой се нуждаеше от такава „революция“ от хармонични и социално справедливи общества от „златната ера“ до настоящите хищнически потребителски „ценности“ на т.нар. „Западен свят“, с помощта на който се осъществява глобалният контрол над останалите страни? Да, сила, явно враждебна на човечеството, за която беше от полза да го насочи по задънената улица на духовната деградация и самоунищожение. За целта бяха унищожени от оръжия с мощна разрушителна сила цивилизациите на създателите на „златната ера“, за да бъдат заменени с общества от паразити и деграданти, с помощта на които окупиращите нашата планета сили осъществяват проекта за пълно самоунищожение на човечеството.

Ето защо тази сила през предходните векове създава благоприятни условия за нечовешките деграданти да дойдат на власт, загрижени само за собствените си егоистични интереси, а всички достойни управници, които се грижат за хората, веднага са обявени за „кървави тирани“ или „диктатори“ и биват старателно унищожени чрез заговори, революции или отравяния. Подобна „селекционна“ работа с националните „елити“ не може да не даде своите резултати и допринесе за формирането на световната паразитна сатанинска система, управлявана от различни тайни общества и ордени, които само изглеждат разпръснати, но всъщност всичко се контролира от единен център.

И това въведение се проведе най-успешно в страните от „западния свят“, където сатанизмът, педофилията и сексуалната перверзия, нацизмът, наркоманията, проституцията, канибализмът и огромното хищническо потребление станаха основата на ценностите, наложени на „елитите". После същите ценности започнаха усърдно да се налагат и на народите, и този процес на деградация продължава и до днес. Ето защо почти 90% от представителите на западния „елит“ (ЕС и Северна Америка, както и „Британската общност“) са деградирали не-хора. „Елитните“ сателити на Запада се доближават до същите цифри.

Но и в Русия почти половината от „елита“ е абсолютно такъв и оттук произхождат всички неприятности за страната ни. Много добре помним как след „демократичните реформи“ у нас се появи нов клас паразитни олигарси, които ограбиха хората и присвоиха по-голямата част от имуществото им. Именно те, заедно с корумпираните чиновници, са в основата на т.нар. „пета колона“, обслужваща паразитната сатанинска система и западните „елити“. Защо всички тези нечовешки деграданти са нужни на сила, враждебна на човечеството?

Ето какво обяснява Г. Сидоров в същия източник: "Трябва да се изправим пред истината: просто на слугите беше позволено да придобият огромна власт. И тогава остана само да ги напътстват. И те с удоволствие правеха това, което е вложено в техния психоархетип .

Това е основната тайна на управлението. Няма нужда да инструктирате някого да предаде или ограби собствения си народ. И все пак не можеш да научиш добрия човек да бъде зъл. Той просто ще откаже да го направи. Ще изпрати на майната си този, който му заповядва и ще подаде оставка. За да бъдат извършени чудовищни ​​престъпления, е необходимо да се даде власт на негодника и той ще направи всичко без никакви заповеди. Освен това, за унищожаване и грабежи той ще надхвърли всеки план. Формулата е проста: негодник, не-човек идва на власт. Това е всичко. После всичко се случва автоматично".

Надявам се сега да е ясно защо управляващият "елит" се състои главно от такива персонажи и е практически невъзможно за свестен човек да пробие до властта, докато съществува самата световна паразитна сатанинска система? В действителност, в рамките на тази система се осъществява и наднационалното глобално управление на всички нейни национални „сегменти“. И за тази цел хибридните нечовеци, само повърхностно подобни на хората, бяха отгледани от враждебна към човечеството сила с помощта на генетични експерименти. Именно те сега съставляват т.нар. „световно правителство“, състоящо се от най-богатите кланове и управляващи династии на Земята. Естествено, тези не-хора в своите действия и решения също не са свободни, както и националните "елити", които сега провеждат антипопулярни реформи по света и приближават, по заповед на своите господари, началото на „новия световен ред“ и собственото си унищожение.

Основният извод е, че нашата планета е окупирана, а самото човечество е поробено от враждебна паразитна сила, която иска да стане единствен господар на планетата, но в същото време не иска да носи отговорност за унищожаването на човечеството. Ето защо тази сила разработи гениален план за срив на човешката цивилизация и истинските универсални ценности отвътре с помощта на своите слуги, което не можеше да не доведе до сегашната деградация на човечеството, а след това - може да доведе до неговото пълно "самоунищожение". И точно за тази цел световният "елит" провокира войни, конфликти, революции, бунтове, икономически кризи и дори природни бедствия, чиято цел е да унищожат националните държави и да доведат света до хаос, и в същото време - да се намали населението на Земята за по-удобен „пълен контрол“.

Според плана за установяване на „нов световен ред“, предстоящият глобален хаос и вълнения трябва да способстват народите сами да се обърнат към „силните на света", които да възстановят „законността и реда“. От този момент слугите на световния „елит“ вече няма да са необходими. Следователно, след „прочистването“ и „изкормването“ на националните „елити“, чиято функция като „междинно звено“ на глобалното управление с въвеждането на изкуствен интелект ще бъде изчерпана, ще дойде ред на унищожаването на всички тайни общества, на които също ще „увесят“ онези престъпления срещу човечеството, които те не са извършили.

След това ще започне „прочистването“ на народите, включително и на „избраните от Бог“, чиято функция също ще бъде изчерпана. И дори онези народи, които благодарение на своята дисциплина и колосална ефективност могат да разчитат на титлата идеални роби на „новия световен ред“, постепенно ще бъдат заменени от киборги, които, както знаете, не се нуждаят от заплата, ваканция или отпуск по болест. Напразно хибридните нечовеци се надяват, че ще могат да живеят в „рая“, който планират, защото тогава ще дойде техният собствен ред. И тогава новите господари на планетата ще станат не само нейни единствени, но и законни "собственици".

И така, чудно ли е защо паразитната и сатанинска сила, както и нейните корумпирани слуги, са толкова внимателно скрити от обикновените хора и дискредитират истинската ни история и особено знанията за цивилизациите от „златния век“? Изводът е, че човечеството е способно да унищожи всичките им планове и от това се страхува най-много. Но те вече не могат да спрат процеса на „разкриване“ на информация.



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.