понеделник, 5 април 2021 г.

Феноменът "енергийна бариера" при наблюдение на НЛО

 Обикновено очевидци на НЛО съобщават за някаква „енергийна бариера“, когато тези НЛО кацнат. Вероятно такова защитно поле обгражда неидентифицирани въздухоплавателни средства, за да попречи на външни лица - хора, животни и т.н. да се приближат до тях. Често хората се натъкват на тази „енергийна бариера“, когато се оказват на малко разстояние от НЛО, направило кацането.

Един от тези случаи се е случил през 1975 г. със старши лейтенант В. Палцев. Ето как известният руски уфолог В.Ажажа описва случилото се в книгата си „Внимание: летящи чинии!“: "Рано сутринта на 15 май 1975 г. старши лейтенант Владимир Палцев чакаше на автостоп на седмия километър от шосето Борисоглебск-Воронеж. Било ветровито и хладно. Озъртайки се, офицерът видял странна конструкция, която вчера не била там: павилион - но не е павилион, сергия - но не е сергия.

Поглеждайки с едното око към магистралата, за да не пропусне кола, а с другото към новостта, Палцев отиде да я огледа подробно. Обектът бил елипсовиден, прозрачен. Палцев бил изумен, че когато започвал рев на вятъра, формата на предмета се променяла, поддавайки се на вятъра. Приближавайки се, той бил още по-изумен, когато различил две роещи се фигури вътре в предмета, едната от които опряла дланта си от вътрешната страна на корпуса и Палцев видял, че това е човешка длан. Но в този момент офицерът сякаш бил ударен от плътна въздушна стена и той загубил съзнание.

Събуждайки се от нокаута, Палцев станал и като бик на червено се втурнал към нарушителите. Интуитивно той разбирал, че обидата идва от предмета. Но веднага забеляза, че върви на място, неспособен да преодолее невидимата линия.

В този момент в далечината по магистралата избръмчал мотоциклет. НЛО излетял и кацнал настрани, отчасти на магистралата, отчасти встрани на пътя. След това се изправил пред носа на мотоциклетиста и тръгнал в другата посока. Шофьорът спрял мотоциклета и нападнал Палцев с упреци за възникналата пътна обстановка. А Палцев махнал с ръка и посочил заминаващото НЛО".

Като се има предвид, че в този случай пилотите на НЛО, съдейки по описанието на очевидеца, са имали изцяло човешки вид, можем да изложим две версии, обясняващи този случай: тест на тайна технология или пристигането на пътуващи във времето от нашето бъдеще. И колкото и фантастично да изглежда, поведението на тези пилоти, както и наличието на тази защитна „енергийна бариера“ е по-подходящо за втората версия.



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.