понеделник, 19 април 2021 г.

А. Кунгуров за голямата мистификация от 11 септември 2001 г.

 Не всеки знае, че човек не трябва да вярва сляпо във всичко, което ни казва „зомби-кутията“, както и за това, че „независима медия“ на практика не съществува. Всички те се контролират от съвсем определени сили с цел „промиване на мозъка“ на населението и създаване на необходимата медийна „картина“ на реалността в съзнанието им. Възниква въпросът - на кого е необходимо? Разбира се, на групата глобалисти-сатанисти от „световния елит“, които чрез медиите упорито се опитват да наложат на човечеството „нов световен ред“.

Начинът, по който работи, е описан от руския изследовател А. Кунгуров в книгата му, озаглавена „Киевска Рус никога не е съществувала“ на примера за имитация на терористичния акт на тази глобална сатанинска сила в Ню Йорк на 11 септември 2001 г. И така, кой всъщност стоеше зад тази „терористична атака“? Ето какво пише за това в книгата на А. Кунгуров:


„Най-зрелищното масово убийство в историята на човечеството е извършено в Ню Йорк на 11 септември 2001 г. Ако смятате, че кулите на СТЦ са свалени от атентатори-самоубийци, отвлекли два пътнически самолета, тогава ви съветвам да се обърнете към учебника по физика за 6-7-ми клас в средното училище и се опитайте да отговорите поне на тези два въпроса:

- може ли горящото авиационно гориво да стопи стоманените кабели, държащи конструкцията на кулите, ако стоманата се стопи при 1500 ° C, а температурата на горене на керосина е около 800 ° C?

- биха ли могли гигантските кули-близнаци да се срутят под собствено тегло за 10-15 секунди, тоест със скоростта на свободно падане?

Има десетки подобни въпроси и в съвкупност те не оставят камък върху камък от официалната версия на американското правителство за злодейската терористична атака, извършена от анонимни арабски камикадзе, без никаква цел или мотив. Всъщност имаме работа с операция на специалните служби, извършена по схема, която отдавна се е превърнала в класическа. Като цяло американците в почти всичките си войни започваха с атака срещу себе си. Защо са убили три хиляди свестни американци на 11 септември? Колкото и парадоксално да изглежда, поради съображения за хуманност американският елит е стигнал до твърдото убеждение, че е в интерес на Съединените щати (или в неговите собствени интереси, което в случая е същото) да започне поредица от локални войни в Третия свят. Ако ще се воюва, то да е сериозно. Лошо подготвената война наистина ще се превърне във втори Виетнам. Трябва да се уверят, че обществото подкрепя войната в чужбина, с ентусиазъм изпраща войници към нея, а те от своя страна трябва да са твърдо убедени, че в иракските пустини или афганистанските планини те пазят спокойния сън на своите съграждани.

Изключително заради това беше организирано малкото кърваво представление в Манхатън. Така че, както се казва, „благородната ярост кипеше като вълна ...". А тук хуманността няма място. Ако Америка, по заповед на своето правителство, започне войната на 10 септември 2001 г., ще бъде много трудно да се постигне обществена подкрепа за нея. Ще има малко желаещи да се бият; младежите ще трябва да бъдат завлечени в армията на ласо. Войниците, разбира се, щяха да отидат да се бият по заповед, но без никакъв ентусиазъм. В резултат наистина би имало друг Виетнам - 57 хиляди трупа, десетки хиляди инвалиди, стотици хиляди психически травмирани ветерани, които не разбираха защо изгарят виетнамските села с напалм. А така убийството на три хиляди души спаси живота на десетки хиляди. Вярно е, че високият морал на американските воини се превърна в това, че те, без никакво съмнение, със своите високоточни бомби разкъсаха около милион иракски цивилни на парченца. Но това вече е обратната страна на хуманността на американското правителство по отношение на собствените му граждани. Американците са се научили да се бият практически без загуби от своя страна, а загубите на врага изобщо не ги притесняват.

Това, което последва след 11 септември 2001 г., беше масивна обработка на съзнанието на американския гражданин. Радио, телевизия, вестници, интернет, кино, комикси - използвани са всички средства за въздействие върху ума, за да се убедят жителите на „най-свободната“ държава в света, че отсега нататък всеки е застрашен от най-лошия враг в историята на Съединените щати - международния тероризъм. В името на победата над него никакви жертви няма да бъдат големи. След година и половина общо промиване на мозъка, всеки американски морски пехотинец беше твърдо убеден, че убивайки афганистански и иракски деца, той върши добро дело, спасявайки собствените си деца. В крайна сметка това не са само афганистански деца, а бъдещи терористи, които се раждат и живеят само с една цел - да убият колкото се може повече свободолюбиви американци.

Голямата мистификация на 11 септември 2001 г. стана по някакъв начин нова дума в провеждането на военно-пропагандни операции. За първи път пропагандата се основава не на тенденциозна интерпретация на реално историческо събитие, а на измислянето на самото историческо събитие. Крехкостта на миналото премина в ново качество, настоящето стана крехко. Това е възможно, защото средностатистическият американец изобщо няма историческо съзнание; през последните десетилетия то е било стерилизирано до голяма степен. Това прави човешката психика незащитена срещу манипулативни влияния. Американският лаик може да бъде убеден във всичко с помощта на медиите ... "


Да, точно така, американецът е бил манипулиран няколко десетилетия по-рано от медийната „картина“ на пилотирани полети на астронавти до Луната с помощта на най-модерните холивудски технологии по това време и несъмнения талант на известния създател на фантастични космически шедьоври - С. Кубрик. Но тогава, въпреки факта, че манипулаторите измамиха не само американския народ със своята измама, но и останалия свят, жертвите на тази измама бяха много по-малко. Само няколко от астронавтите, които искаха да кажат на света истината, бяха или изгорени до смърт, докато тренираха на симулатори, или „напълно случайно“ станаха жертви на автомобилни катастрофи и нещастни случаи.

Но този път сатанинската измет също се нуждаеше от масивно кърваво жертвоприношение, първоначално от 3 хиляди обикновени граждани на САЩ и то само "гои", а след това и голям брой коренно население на тези региони, нападнати от американски и натовски войски под благовидния предлог за „борба срещу тероризма“. И не е необходимо да се заблуждавате - американските войници, както и цивилните лица на страни, подложени на американска агресия, умират не заради интересите на самите САЩ, на хиляди километри от тяхната територия, а заради егоистичните интереси на шепа глобални сатанисти, които си представят, че са „световно правителство“. И точно тази сила сега стои зад процесите на предстоящия колапс на Съединените щати, инициирани от нея.

Изглежда странно - защо да унищожават Съединените щати, чиито обикновени хора са използвали като обикновено "пушечно месо" по света? Е, задачата на тази глобалистка измет е именно унищожаването на националните държави и създаването на единна планетарна държава. И отново, може да изглежда, че създаването на такава държава е „голяма благословия за човечеството“. Това наистина би било така, ако тази държава беше оглавявана от свестни, честни и достойни хора (както беше по време на цивилизацията на „златната ера“), а не от сатанинска клика, състояща се от деградирали хибридни нечовеци с педофилни, хомосексуални, нацистки наклонности и сатанинската религия на тяхната икуменистка "Църква на Луцифер".

Всичко това обаче е отлично описано в книгата на бившия служител на британските специални служби Джон Колман "Комитет 300", която препоръчвам да се прочете от всички, които все още "не са наясно" и вярват във всички тези глупости за конспирацията, които се разпространяват специално от корумпираните слуги тази античовешка сила.



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.