четвъртък, 1 април 2021 г.

Как човечеството е програмирано за деградация?

 Основната цел на онези враждебни на човечеството сили, които стоят зад „новия световен ред“, става все по-очевидна. Това е по-нататъшната деградация на човечеството, намаляването му с превръщането на останалите индивиди в глупаво, деградирало и безмълвно „стадо“, лесно контролирано от паразитната сатанинска система на биороботите.

Именно за това хората първо са били закачени на деградиращи „ценности“ и продължават да програмират съзнанието им с помощта на специално създадени инструменти, един от които е социалните мрежи. Освен това социалните мрежи от ново поколение са насочени не само към младите хора, но и към децата.

Ако първоначално се смеехме на глупостта дори на представителите на западните елити, сега у нас вече е израснало цяло „поколение ГУГЪЛ“ върху учебниците на фондация Сорос, които дебилизират съзнанието на учениците. Все повече хора са имплантирани с клипово мислене. Вижте как са се променили същите телевизионни предавания и документални филми. Ако първоначално те започнаха да се разреждат с реклама, като ги разбиваха на малки интервали от време за представяне на информация, то сега самото представяне на информацията беше разбито на малки сцени, непрекъснато редуващи се помежду си. Защо е необходимо такова "прескачане"? Да, за по-нататъшното развитие на "клиповото мислене" и дори сега много хора не са в състояние да задържат вниманието си дълго време върху един обект.

И в такова състояние на съзнанието те са много податливи на външно внушение и неусетен контрол чрез манипулиране на съзнанието. Именно за по-нататъшното фрагментиране на вниманието започна развитието на такива социални мрежи, които се основават на много кратки текстови съобщения и видеоклипове. Съвсем наскоро анализ на въздействието върху младежите и децата на такива социални мрежи беше направен от експерти от канал, наречен Teach Good, който се занимава с разкриването на различни вредни технологии на глобалната сатанинска демокрация.

Ето например как те характеризират въздействието върху съзнанието на такива мрежи от „ново поколение“ Likee, TikTok и Kwai: „Всяка от тези социални мрежи е фокусирана върху създаването и гледането на кратки видеоклипове, с продължителност от няколко секунди до една минута. Най-популярната мрежа у нас е TikTok, според официалните данни, която се използва от около 1 милиард души, включително около 7 милиона души от Русия. Затова днес ще говорим предимно за нея, но всичко казано ще се отнася еднакво и за други подобни сайтове.

Според създателите на TikTok целта им е да вдъхновят потребителите да бъдат креативни и да са радостни. Звучи красиво, но нека погледнем отвътре и да видим за какъв вид „творчество“ става дума и на кого трябва да носи радост. Въз основа на нашето запознаване със секциите „Интересно и препоръчително“, ние ще съставим списък с най-популярните теми:

1. Единични или съвместни лудории под влияние на музика.

2. Предизвикателства, при които блогърите изпълняват задачи.

3. Емоционална реакция на различни видеоклипове.

4. Изпълнение на трикове, използвайки всякакви специални ефекти.

5. Кратки хумористични истории.

6. Разглезване и глупеене.

Изброените категории включват 90% от цялото присъстващо съдържание. Останалите 10% остават по всички останали теми, които също се характеризират с развлекателен и изключително повърхностен характер. Всъщност TikTok е огромно „сметище“ на всякакви глупости или кратки псевдоинтелектуални видеоклипове. И този резултат от качеството на творчеството на потребителите на TikTok е съвсем естествен. В крайна сметка, самият формат на 15-секундно или дори едноминутно видео до голяма степен определя съдържанието на сюжета. В определеното време е невъзможно да се даде цялостен поглед върху дадена тема, да се обсъжда сериозно или да се мисли за нещо. Можете да оказвате натиск върху емоциите, да шокирате и да примамвате само с някакви външни прояви.

Разбира се, има и такива, които ще кажат, че има много творчески и дори образователни канали в TikTok. Например, ако човек иска да използва тази социална мрежа за развитие или придобиване на знания, той ще успее ... В действителност всички истории за ориентацията на TikTok за развитие са или реклама, или самозаблуда и лицемерие, защото развитието на мисленето на човека е свързано със способността да се анализират обемни и многостепенни процеси, със способността да се задълбочава в информацията и да се изграждат дълги вериги от причини и следствие, разчитайки на разума и логиката, а не на емоциите.

Но вместо това алгоритмите на TikTok са фокусирани върху развитието на "клипово мислене", върху безмислено развлекателно възприемане на съдържанието. Гледайки стотици кратки и напълно несвързани видеоклипове, потребителите „затрупват“ умовете си, превръщат се в онези хора с „един бутон“ или „служебни хора“, за чието формиране Михаил Ковалчук, директор на института „Курчатов“, открито говори".

Знаете ли какво всъщност се случва? Истинското дебилизиране на млади хора и деца, чието съзнание е най-силно повлияно от външни нагласи. Всичко това много добре обяснява защо децата в семейства от т.нар. „световен елит“ почти нямат право да използват джаджи, а различни електронни и компютърни „новости“ не се използват в техните „елитни“ училища. Защото съзнанието им е внимателно защитено от дебилизираното зомбиране до нивото на глупавите „говеда“, което минава през социалните мрежи.

Всичко това също идеално обяснява защо след ционисткия преврат през 1953 г. паразитите изтеглят учебниците по логика от съветската сталинистка школа. Това беше първият етап от подготовката за дебилизиране на населението и благодарение на отличното съветско училище този процес у нас беше много по-бавен, отколкото на Запад. Но сега, благодарение на интернет и различни мрежови технологии за манипулиране на съзнанието, пропастта между нашата и западната младеж значително намалява. А сега, с помощта на такива социални мрежи, те започнаха да промиват мозъци на децата от най-ранна възраст.

Точно това подчертават експертите на канала Teach Good, които казаха: „Сега нека помислим защо хората използват социалната мрежа TikTok, защото в крайна сметка има много алтернативи, например YouTube, Faсebook, ВКонтакте и т.н.? И при тях не всичко е гладко, но поне няма такива строги ограничения. Има много причини за това, но тук ще посочим три основни:

Първо. TikTok е насочен предимно към деца и тийнейджъри. Това се проявява буквално във всичко, от съдържанието на рекламните кампании на социалната мрежа до логиката на работата на приложението. Ако детето има телефон и достъп до интернет, то може лесно да се регистрира и да започне да качва видеоклиповете си, просто да направи гримаса под звука на някаква музика. Няма нужда да пишете сценарии, да редактирате видеоклипове и т.н.

Второ, TikTok привлича потребителите с илюзията за лесен успех. Съвременният свят налага на масите вяра в „идолите“, „звездите“ на шоубизнеса, известни актьори, певци, блогъри. Много деца също мечтаят да станат популярни. TikTok предлага да получите своя момент на слава по същество без никакви усилия ...

На трето място, създателите на социалната мрежа използват технологии на откровена измама, за да стимулират ангажираността на потребителите ... Самите сайтове, харесванията в TikTok, подгряват желанието на новите автори да бъдат популярни, като рисуват изкуствени числа с харесвания, прегледи и примитивни бот коментари. С тази откровена измама собствениците на социални медии увеличават ангажираността на потребителите, особено децата, които се чувстват така, сякаш някой наистина харесва техните лудории.

И наличието на всички тези фактори предполага, че такава платформа става привлекателна за истинските педофили и други хора с умствени увреждания.

Обобщаваме. Официалната цел на социалната мрежа TikTok е да вдъхнови потребителите да бъдат креативни и да носят радост. Истинската цел: насочване на творческия и познавателен потенциал на децата към деградация и глупост. И накрая, бих искал да кажа, че желанието да създавате и споделяте резултатите от творчеството си с другите е съвсем естествено за всеки човек. Следователно, задачата на възрастните е да създадат среда за децата, която ще помогне да се развият техните таланти и да се гарантира, че творчеството на детето е смислено и градивно. Платформите, които споменахме, са пример за решаване на обратния проблем при насочване на творческия и познавателен потенциал на децата към деградация и глупост".

Мисля, че много от родителите, ако се интересуват от наличието на такива видеоклипове у децата си, ще бъдат неприятно изумени. И особено могат да бъдат поразени от това колко хитро слугите на паразитите неусетно налагат на децата деградиращи ценности, например сексуална развратност и хомосексуалност, безразсъдство и желание за евтина самореклама. Необходимо е правилно да се обясни на детето до какви последици може да доведе подобна деградация на съзнанието и да се насочи вниманието му към истински познавателни ресурси, които допринасят за развитието на истински таланти и креативност, които няма да му позволят да се превърне в бездушен биоробот, контролиран от бутона на социалните мрежи.

И по-добре е да намерите време да се посветите на правилното възпитание и развитие на вашето дете сега, отколкото неуспешно да се опитвате да ухапете лакътя си по-късно, когато детето ви се превърне в безмилостно чудовище, чуждо на всички хора и верен бездушен слуга на сатанинските кланове на световния "елит". Вече изпуснахме едно поколение безмислено галопиращи майдаун-соросоиди, като им позволихме да станат верни водачи на сатанинския „нов световен ред“. Така че, нека не стъпваме отново на същото гребло.



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.