петък, 16 април 2021 г.

Г. Сидоров за „информационния червей“, унищожаващ човечеството

 В продължение на много хилядолетия се води необявена война на разумната раса на влечугите срещу цивилизацията на "белите богове" и техните потомци. Тази война е информационна. А съвременната информационна война на Запада срещу Русия е продължение на самата война, водена от „ербините“, отглеждани от влечугите в хода на генетични експерименти срещу преките потомци на „белите богове“.

Основното оръжие на тази информационна война са определени същности - „информационни червеи“, които превземат контрола над умовете на хората. Именно с помощта на тези „информационни червеи“ гущерчетата успяха да изиграят два пъти Атлантида и Арктида-Хиперборея (Ориана) в глобалните разрушителни войни. И този принцип "Разделяй и владей!" вече в наши дни техните изкуствено отглеждани слуги използват активно срещу човечеството.

Но какво точно представлява този информационен червей? Как влияе върху съзнанието на хората и има ли някаква „противоотрова“ за него? За да отговорим на тези въпроси, нека се обърнем към диалога на руския пътешественик, биолог и антрополог Г. Сидоров с един от сибирските отшелници, състоял се в самото начало на 90-те години. Ето как го описва в книгата си „Сиянието на върховните богове и самозванците“:


- ... Спомни си гибелта на империята на Чингис хан. Какво остава от нея? Нищо! Най-интересното е, че никой не я е покорил. Тя се самоунищожи. Същото се случи и със Съветския съюз. Каква е ползата да имаш най-добрите оръжия в света? Бяха ни „седнали“ на мозъка и ние унищожихме империята си със собствените си ръце. Някога същото се случи и с Атлантида. Първо нейният елит полудя, след това психическият червей се разпространи в масите. В резултат на това атлантското общество се превърна в стадо паразити и овни. Разбира се, някои от жреците, осъзнавайки какво се случва, се опитваха да се преборят с това нещастие по силата на своите възможности. Но скоро опозицията беше разгадана и унищожена. И малцината, които можеха да устоят на информационния червей, се преместиха в Ориана.

- Говориш с гатанки, какъв е този информационен червей?

- Страшно и неустоимо оръжие на самозванците, приятелю. Как се раждат тези червеи и как се размножават, скоро ще разбереш.

- Кажи ми го сега, това е новина за мен! Никога не съм чувал нещо подобно.

- Не си чували много неща и не ги знаеш, главата ти е малка - въздъхна хранителят. - Ами слушай. Но няма да се впускам в подробностите. Някой ден ти сам ще стигнеш до тях. В какъв свят живеем? В третото измерение. Нали?

Аз кимнах.

- Три вектора излизат от една точка. Нека умножим, получаваме някакъв обем. Ако този обем на пространството го пуснем по вектора на времето, получаваме четвъртото измерение. Кабалистите и нашите мъдреци го наричат ​​фината равнина. Понякога дланна, но не става въпрос за името. Всеки магьосник или, както се казва сега, „екстрасенс“, навлиза лесно в четвъртото измерение или във фината равнина. Тази техника трябва да ти е добре позната, иначе нямаше да ме намериш в тези диви и планински райони. Така ли е?

- Така е - усмихнах се.

- Какво правиш, когато попаднеш в чужд град или село?

- Проверка за "въшки".

- Как?

- Гледам „тънкия план“, колко всякакви полеви структури има в него. Те обикновено висят над къщите и тогава правя заключение как да се държа в това село или град.

- Браво, браво! Умно.

- И само магьосниците не надграждат жилищата си! И всякакви кубчета, и пирамиди, и дори нещо, което прилича на растение.

- Растителните знамена обикновено се слагат от билкари. Казват - не ме докосвай, аз не съм магьосник, а само лечител.

- Понякога има куполи, един, може би два.

- Те обикновено висят под централата на масонските ложи или окултните общества. Е, браво, много знаеш. А сега си представи, че миметичният или информационен червей е полева мисловна конструкция. На фин план няма да го видиш. Тя не живее в четвъртото, а в шестото измерение. По дизайн е малък, но знае как да се възпроизвежда. Може да се нарече и вирус, или, по-просто, червей. Защото съществува поради изпомпването на енергията на психичното поле. Това е всичко. Нещо като полеви чип, който може да се размножава независимо.

Бях изумен от това, което чух.

- От колко време работи такова нещо? 

- По-добре попитай: "как?". Целият смисъл е в това - ухили се мистериозният дядо.

- Слушам.

- Психичните вируси или червеи проникват в енергийното поле на човек в момента на застоя му.

- Как така? Можеш ли да обясниш? - изнервих се.

- Със сигурност мога. През този период от време, когато човек започва да има активна сексуална активност. Когато умът му е блокиран от хормони. И той мисли не за саморазвитие, а за това на кого да се отдаде. Говоря както за мъжкия, така и за женския пол. Навсякъде е еднакво.

- Сега разбирам защо властите в Кремъл толкова старателно налагат сексуални отношения в нашите училища.

- Те започват да оказват натиск върху половите центрове още в детските градини - поправи ме дядото - Виждаш ли защо сексуалната революция беше стартирана на Земята? Ние знаем как да констатираме фактите, това е всичко. Това е бедата! Каква е ползата от това, което виждаме? Ако процесът на полово съзряване е започнал, тогава човекът изведнъж започва да затъпява. Въпросът е - защо? Преди няколкостотин години, дори в началото на 20-ти век, такова бедствие не се наблюдаваше ... Но никой не помни това сега ... Ето как трябва да се работи!

Но нека разберем как работи тази полева зараза. Открихме една зависимост: веднага щом растежът на менталното поле се възпрепятства под въздействието на половите хормони, полевите червеи или вируси веднага нахлуват. Отслабването на менталното поле им позволява не само да се чувстват комфортно в него, но и да се хранят добре. Да погълнат готовото, като го заменят със своето. Ако има достатъчно енергия, тогава полевите паразити започват да се делят. Те възпроизвеждат точни копия на себе си. Ти сам разбираш в какво се превръща менталното поле на жертвата, засегнато от такива хелминти? Сега не то започва да взаимодейства с човешкия мозък, а го прави тяхната съвкупност. Такава е замяната. Харесва ли ти?

- Ужас!

- Да, ужас. Затова често допускаме грешки в преценката за хората. Изглеждало е, че в младостта си е бил човек като човек. Всичко е в ред със ценностите, разбирал те е. Но в зряла възраст виждаш безумец пред себе си. Факт е, че полевите хелминти като едно цяло носят нещо, което противоречи на човешката природа. Това е установка към получаване на чувствени удоволствия, установка към получаване на неограничено материално богатство и установка към властта. Всичко това виждаме сега в нашите луди обикновени хора.

- Кажи ми това. Кой е създал тези вируси и червеи? Жреците на Атлантида ли са?

- Атлантите не можеха да измислят такава мерзост. Това е изобретение на Анунаки. Според предположението на орианското жречество, те са го създали преди първия голям хаос. Именно с негова помощ и с помощта на генетични технологии анунаките успяват да принудят расата на белите богове да се унищожат.

- Кажи ми, моля, как тези същества заразяват нас хората с тяхната полева инфекция? Това е много важно за мен.

- В древни времена заразяването се извършва по правило в храмове и на празнични тържества. Обикновено полевите вируси се пръскат по време на фойерверки или се разпространяват от специални носители. По правило неопитните младежи са първите, които попадат под влиянието на извънземните червеи. Защо, обясних ти. По време на пубертета силовият пашкул на човек, особено неговото ментално поле, става много по-слаб. За силни и волеви хора, изобретението на Анунаки, като правило, не се разпространява. Следователно, за да се зарази цялото общество с такава инфекция, отнема време. В новата ера след Потопа - около 40 години. Помниш ли колко много Моисей „натискаше“ бедните евреи в Синай?

- Значи това е! - почесах тила. - В допълнение към обрязването и други пси-технологии, беше приложена и тази зараза!

- Тя беше фонът на случващото се. Без нея - не става. Но по времето на Атлантида и Ориана хората са живели много по-дълго. Следователно, за да се зарази по-голямата част от обществото с информационни червеи, отнема много време. Но полевите вируси имат едно свойство, за което не съм ти разказвал. Те трябва да се разпръскат само веднъж. След това те преминават от заразен човек към здрав. Това изисква едно условие - слабо ментално поле. Това е всичко. Ето защо те се наричат ​​вируси. Сега можеш сам да си отговориш на въпроса: защо съществата с глави на гущери трябваше да въведат световни религии на Земята? И юдаизмът, и християнството, и ислямът са отлични канали за движение на полеви вируси. Но ако за християните и ислямистите църквите и джамиите са мястото, където информационните червеи търсят завладяване на жертви, то при евреите не е така.

- Но как? - бях изненадан.

- Те са „избрани от Бог“ - въздъхна специалистът по Анунаките.

- И какво от това?

- Това, че евреите не трябва да бъдат заразени. Те се раждат с информационни вируси.

- Но това е невъзможно!

- От гледна точка на здравия разум, съгласен съм с теб, но фактът си остава, - старецът вдигна ръце.

- Можеш ли да обясниш как?

- Мога, не е трудно. Забравил си обединението на евреите с техния бог.

- Не съм забравил, но какво общо има техният бог?

- Той има най-пряко отношение към трагедията на този нещастен малък народ.

- Отново загадки.

- Няма загадки. Просто е. Трябва да знаеш, че еврейската световна общност със своята вътрешна структура и връзки точно копира термитната могила, където матката е егрегорът на Амон-Яхве, управляван от гущероглавите. А равините всъщност са същите ретланслатори на усилване на информационните потоци.

- Но не виждам логиката!

- Не можеш ли да не ме прекъсваш ?! - възмути се дядото от поведението ми. - ... По-добре слушай и запомни. Трябва да знаеш, че всеки егрегор има ментално поле. Егрегорът на Амон също го има. То поема върху себе си след смъртта на евреин всичките му психически паразити. Това е съюзът на евреина с неговия бог. Схвана ли?

- Разбрано, разбрано, но как става така, че веднага след раждането един евреин вече е заразен?

- Не веднага след раждането, но по време на обрязването. Тогава, когато равинът го обвързва с егрегора на своя племенен бог. Болката от получената травма блокира защитните действия на психичното поле. Същият случай, както по време на пубертета при гоите. Схвана ли?

- И в този момент умствените чипове запълват ново пространство за себе си - завърших мисълта на дядото.

- Това е вярно. Разбираш ли същността на случващото се?

- Това е ужасно!

- Да, ужас! Но това е нашата земна реалност. Сега разбираш ли защо в продължение на много хиляди години определени кръгове изпомпват енергия в егрегора на Амон-Яхве или Сатана? За тази цел войните не спират на Земята. Какво струват двете световни? Това е вид банка, в която полевите червеи набират сила и се размножават.

- Които, след като са проникнали в евреите, при контакт се прехвърлят в други народи. Разбираш ли сега защо евреите са разпръснати по целия свят? Както можеш да видиш, всичко е много просто.

- Да, не може да бъде по-просто.

- И последно, къде мислиш, че някоя зараза се разпространява най-лесно?

- Където има повече хора.

- Където е тълпата, всичко е точно. Сега осъзнаваш ли защо е било необходимо да се унищожи селото, почти насилствено да се карат хора в градовете?

- Разбирам защо по-голямата част от селяните са съвсем адекватни, а градското население полудява ...

- Е, виждаш ли - старецът се усмихна с очи. - Можеш сам да разберете останалото. Остава само да добавим, че в наше време информационните червеи се въвеждат в менталното поле на хората не само в църквите и джамиите, и не само чрез контакт със заразен човек, но и чрез компютърните мрежи. За тази цел стартира компютъризацията със своя Интернет.

- За да полудее напълно човечеството? - попитах.

- Не всички, но по някакъв начин си прав. Много, много са се заблудили - въздъхна дядото. - Сега разбираш защо се пишат програми за компютърни игри? За какво е спусната цялата тази глупост? Това е мощен канал, по който милиарди информационни вируси се вливат в нашите психични полета.

- Наистина ли няма защита от подобно бедствие? - попитах.

- Как да няма? Разбира се, че има. Много, много отдавна, много преди първата Велика война, нашите предци са знаели за изобретението на Анунаките. И те винаги намираха правилния отговор на техните атаки. Но проблемът е, че в Атлантида всичко се развива по различен начин. Защо? Вероятно защото нейният елит е бил въвлечен в съюз с гущероглавите. Замислял ли си се защо ходенето по въглища се използва в нашата орианска традиция?

- Честно казано, не. Но чух от жреците, че това е терапия за отрицателни полеви влияния ... Разбрах! - плеснах се по челото. - Значи това е ?! Това е толкова просто! Оказва се, че плазменият поток от изгарящи въглища изгаря в човешката аура не само всички видове ненужни включвания като ларви, но и унищожава психичните вируси или, както ги наричаш, червеи.

- Ето, виждаш ли? - усмихна ми се старият жрец. - Основното тук е инфрачервеното лъчение. Тези същества не търпят излишък от него. Дори обикновените скокове над огъня ги изгарят. И, разбира се, нашия руски обред за баня. Когато след парната баня човек се облива с ледена вода или се търкаля в снега. Какво се случва по това време? Тялото ни изхвърля толкова много енергия, че е достатъчно да изгорим всичките тези зли духове на Анунаките в аурата му ... Сега разбираш ли защо християнството е било наложено на нас, потомците на белите богове? Имам предвид на всички негови представители, както тук, така и на Запад.

- Да обявим очистващите процедури и процедурите за баня за демонични.

- Браво, разбрал си! Не си толкова глупав, колкото изглеждаш! Ами нашата руска печка? Можеш ли да кажеш нещо за нея?

И чак тогава, след като чух въпроса на магьосника, най-сетне ми стана ясно каква е нашата руска печка! Голямо изобретение на нашите предци.

- Значи това е инфрачервен генератор за пречистване на менталното ни поле!

- И ментално, и астрално, накратко - на целия ни пашкул, - посочи дядото с очите към руската си печка. - Ето защо всички руснаци обичаха да спят на печките си. Руската печка сред славяните беше най-важното място за тяхното пречистване. Всъщност - сърцето му. И ставаше дума не само за топлината и мястото, където се приготвяше храната, но и за здравето на хората, за запазване на психическото им адекватно състояние.

- Първо ми каза за отровата, а след това посочи противоотровата. Оказва се, че всичко е толкова просто. Те изобретиха полеви червеи, ние измислихме огнени ритуали, бани и руската печка. Така ли е?

- Точно така, приятелю. Така е! Сега в главата ти се е образувала мозайка. Само не забравяй, нашите предци винаги са имали руски бани. Още преди пристигането на гущероглавите на нашата планета. А плазмената печка наистина е изобретена не толкова отдавна. Преди около 40 хиляди години".


Както можете да видите, въпреки факта, че „информационният червей“ е много мощно оръжие за унищожаването на човечеството, нашите предци от древни времена са знаели как да се борят с него. И всички тези методи са запазени само от нашия народ. Ето защо срещу него е насочена цялата сила на паразитната сатанинска машина на Запада, чиито народи, загубили древните си знания, не са в състояние да противодействат на информационните червеи на гущероглавите и са се превърнали в техни верни слуги, притежавани от тъмния егрегор.



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.