сряда, 28 април 2021 г.

Р.Доля за същността на болестта

 Всъщност всяко заболяване, преди да се развие във физическото тяло на човек, прониква в неговите енергийно-информационни полета под формата на информационно поле, засягащо съответните човешки тела. Ето защо всички кампании за разпространение на нови щамове вируси, създадени в биологичните лаборатории на Пентагона, са придружени от мощна информационна подкрепа чрез водещите световни медии, контролирани от световната глобалокрация. Такъв беше случаят с появата на "птичи" и "свински" щамове на грип и същата история се случва сега с разпространението на настоящия коронавирус.

Основната задача на социалните паразити и техните корумпирани наети говорители е да парализират колкото се може повече хора волята да се противопоставят на инфекцията и да предизвикат паника. Следователно паникьорите са една от основните „рискови групи“ не само за инфекция, но и за смърт. Междувременно, за да победи някое заболяване, човек трябва да се бори не със симптомите му, както прави съвременната медицина заедно със съвременната фармакология, а с неговата причина. След като унищожим енергийно-информационния компонент на вируса, ние причиняваме смърт както на неговия физически носител, така и на вируса, а човекът се връща към здравословен живот. В същото време не трябва да се забравя, че именно позитивното отношение, хуморът и смехът допринасят за успешното излекуване от всяка болест.

Но как можете да победите енергийно-информационния компонент на вируса? Руският лечител и изследовател на езотеричните знания Р. Доля предлага за тази цел да се използва „работа с образи“. Ето какво той пише за това в книгата си "Пътуване през вътрешните светове на съзнанието": "Същностите на болестите са много интелигентни същества. Те живеят на различни нива на астралния свят. Химерите са реални, като теб и мен, и имат инстинкти за самосъхранение и възпроизвеждане. Тъй като те са невидими за нормалното зрение, повечето хора дори не са наясно с подобна симбиоза.

Поради преобладаващия консерватизъм, много лекари не знаят за съществената картина на света. Особено си струва да се спомене за психиатрите, които възприемат всяка проява на свръхсетивни качества като отклонение от нормата. Ще направя уговорката, че всеки човек сам привлича химери в сферата на живота. Всичко се случва на подсъзнателно ниво. Въпреки всичко, за това беше необходимо да се работи усилено, но с това, както се казва, няма проблеми. Колко струва ежедневната „работа“ на нашите роднини и приятели, „дъвчещи“  нашите грешни кости!

Не е тайна, че всеки човек има достатъчно здравословни проблеми. Един от методите за работа с болестта е работата с астрални образи. За по-голяма яснота ще го опиша, използвайки конкретен пример от моята практика.

Работих с онкологично болен. Химерите, които изпълваха и източваха аурата на пациента, изглеждаха като петна от нокти на ракообразни на вътрешния ми екран. Пациентът буквално се сриваше за часове. Единствената утеха беше желанието му да живее и да не се предаде на болестта. В случая не ставаше дума за някакво осъзнание. След като научих подопечния си на методите за релаксация и съзерцание на вътрешния свят, аз заедно с него започнах да пречиствам съзнанието му. За да направи това, пациентът трябва да се съсредоточи изцяло върху енергиите на заболяването. Концентрирайки се върху своите усещания, той трябваше да открие полетата на болестите в пространството на съзнанието и да определи техните граници.

Такава работа не се удава на всички, а само на чувстващите хора. Сама по себе си тя е изключително ефективна, защото ви позволява да видите или почувствате болестта като вид интелигентна енергийна формация. Докосването до тези енергии със съзнанието вече е елемент на изцеление - възниква посоката на работата на тялото по неговото възстановяване. Докосването на полетата на болестта със съзнанието дава на пациента мощен положителен ефект. След сеанса той спеше в дълбок сън в продължение на двадесет часа. След пробуждането пациентът се почувства енергичен и изпълнен с енергия".

Разбира се, за пълно излекуване, едно докосване на съзнанието към такива структури няма да е достатъчно. Но подсъзнанието, разпознавайки виновника за плачевното здравословно състояние, ще бъде мобилизирано. Най-добре е обаче да му помогнете със силата на вашето съзнание. Като подобна съзнателна работа с образите на болестта искам да цитирам случая на изцеление на 8-годишно момче от времената на СССР от прогресиращ рак на мозъка, който прочетох в една от книгите. За да мобилизира тялото за борба с болестта, лечителят му предлага да играе тази „игра“ по няколко часа на ден - със силата на въображението да си представи болестта в мозъка като орди от зли духове на Хитлер и психически да изгори тези зли духове с помощта на Катюши, бомбени и артилерийски удари. А защитните сили на организма да си представи като атакуващи този зъл дух съветски войници, които са подкрепени от танкове и самолети.

Основното условие беше просто редовни (поне 2-3 пъти на ден) едночасови сесии с тези изображения. И момчето прие много сериозно тази задача, докато всеки ден обсъждаха с лечителя „ситуацията на фронтовете“, където съветските войници не само отблъскваха всички атаки на нацистите, но и постепенно преминаха към контранастъпление, което се развивало все повече всеки ден. И заедно с това състоянието на момчето се подобрило. Няколко месеца по-късно момчето каза, че вижда на вътрешния си екран снимка на напълно победен и унищожен враг. Представете си изненадата на лекарите и родителите, когато проведените тестове не разкриват онкология и се оказва, че той е напълно излекуван от болестта. А това било рак, а не някакъв вид коронавирус.

А сега помислете защо наетите слуги на паразитите ви плашат всеки ден чрез масовите медии за „офанзивата по всички фронтове“ на този коронавирус и как цялата тази информационна негативност влияе върху способността на организма ви да устои на болестите. Сега обаче знаете как може да бъде победен, но все пак е по-добре изобщо да не го пускате във вашите енергийно-информационни тела. Вярно е, че за много хора там вече присъстват адски паразитни образувания. И сега знаете как да ги изгоните оттам. Но ако не се отворите към Светлината и доброто, ако продължите да излъчвате гняв и завист, омраза и презрение, важност и арогантност, страх и униние, както и други негативни чувства и емоции, тогава те определено ще се върнат, защото това е тяхната храна.



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.