петък, 9 април 2021 г.

Мащабните терористични атаки са планирани жертвоприношения на световния сатанински "елит"

 Вече много независими изследователи забелязват нещо невероятно: много мащабни терористични атаки или странни техногенни катастрофи се случват на конкретни дати, свързани с окултното и особено с еврейската „Кабала“. Ето например какво каза кандидатът по физико-математически науки С. Сал за планирания характер на мащабни терористични атаки и някои катастрофи по време на една от речите си по "Славянско радио":


"... това не е случайност, а изпълнение на плана. Същият е случаят, например, с мащабните терористични атаки. Ако те са свързани с окултни дати или окултни числа, тогава вероятно имаме работа със специални служби, т.е. с ЦРУ, МИ-6 или „Мосад“ - масонски организации, които винаги са били под управлението на окултистите.

Според инсайдерите сега до 80% от катастрофите на пътнически самолети са свързани изобщо не с ислямистите, а с тези специални служби. А известният екстрасенс от Кремъл, Изолда Карловна Вигман твърди, че 95% от катастрофите на пътнически самолети са кабалистически жертвоприношения. Но мисля, че въпреки това цифрата от 80%, дадена от инсайдерите, е по-реалистична.

През последните години се появи ново явление - това е инсценирането на самолетни катастрофи. Пример за такава постановка е катастрофата на Boeing-777 през 2014 г. в Донецка област. Факт е, че имаше демонстрирани снимки на това, което падна. И се оказа, че има двигатели и турбини не от Boeing-777, а от Boeing-737, който е няколко пъти по-малък ...

На мястото на катастрофата имаше стари трупове, обезкървени, много стари. Игор Стрелков заяви това директно. Но той веднага каза, че му е забранено да говори за това събитие ... Е, ясно е, че всъщност това е кабалистичен акт, в който са замесени както украинските, така и руските олигарси “.


Изглежда сякаш твърдението, че се организират някои терористични атаки и катастрофи, е доста неправдоподобно. Но това е, ако не вземете предвид някои странности. Например, известно е, че нито един евреин или голям финансист не е пострадал по време на „терористичната атака“ в Световния търговски център в Ню Йорк през 2001 г., въпреки факта, че много от тях са имали офиси там. Но всички те не дойдоха на работа този ден, т.е. са били предупредени за това предварително.

Така че в случая с „катастрофата“ на руския военнотранспортен самолет, на който оркестърът на Александров летеше за Сирия, се видя същата „странност“. Доколкото си спомняме, известният певец И. Кобзон също "чисто случайно" отлетя за лечение в Швейцария, вместо с този полет. Случайно ли е? Или неговите съплеменници-единоверци го предупредиха навреме, че не трябва да лети в този самолет?

А версията за „пилотска грешка“ изглежда очевидно пресилена. В крайна сметка, ако самолетът наистина се е срутил от удара във водата, тогава ще има много големи фрагменти от фюзелажа. Всъщност имаше много малки. И те се разпръснаха на много голяма площ, което показва, че самолетът се е срутил още във въздуха, т.е. от експлозия или удар от ПЗРК.

Следователно имаше терористична атака, която беше изпълнена много професионално. Само специалисти от MI6 или Mossad могат да действат по този начин. А за лековерните глупаци, които са свикнали да вярват на „зомби кутията“ и да не мислят самостоятелно, те измислиха версия на „грешката на пилота“. За щастие загиналите пилоти вече не могат да го опровергаят.

Нещо подобно беше „размазано“ от същите специални служби през 2014 г. и в Донбас. Но изпълнителите, които трябваше да направят всичко, така че вината да падне изцяло върху "руския Бук", оставиха много "плитчини", които косвено опровергават тази версия. Няма да се спирам повече на тях, тъй като вече съм писал за тях много пъти. Въпросите за това кой конкретен Boeing е бил унищожен над Донбас и дали хората на борда са били все още живи по това време остават отворени.

И е ясно, че самата тази провокация е „измислена“ от същите кабалистични еврейски структури, за да се опита да спаси Въоръжените сили на Украйна от поражението и да се опита да обвини ЛДНР в „терористични“ военни операции в Донбас, а в по-далечна перспектива - да обяви Русия за "агресор" и да включи в бойните действия в Донбас НАТО и Русия. Въпросът е защо? Защото всички тези войни, революции, бунтове, които водят до кръвопролития - и съответно има кабалистични сатанински жертви на тъмния егрегор.

Ето защо например в Донбас както олигархичните ЧВК, така и израелските снайперски групи са действали и продължават да действат и от двете страни на конфликта. Ето защо в Одеса радикалите бяха обстрелвани от странни хора в камуфлаж и маски с израелско оръжие в ръце. Ето защо във въоръжените сили на Украйна в Донбас има абсолютно същите крематориуми, както в руската армия през 1994 г. по време на първата чеченска война, и процъфтява същата търговия с органи, която процъфтяваше през първата чеченска война на територията на Руската федерация.

И очевидно не е случайно и в двата случая: в Русия тогава и в Украйна сега проамериканският еврейски режим беше на власт. А „неизвестните снайперисти“, които стреляха по двете страни на конфликта в Москва през 1993 г. и в Киев през 2014 г., принадлежаха към едни и същи сили, изправяйки нации една срещу друга и действайки на принципа „Разделяй и владей“.

И ако съберете всички тези отделни пъзели в една картина, тогава твърдението на С. Сал, че свалянето на Boeing-777 над Донбас е инсценировка с използване на друг самолет, вече не изглежда толкова абсурдно.



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.