неделя, 18 април 2021 г.

E. Фриланд за плановете на световния „елит“

 Мнозина трябва да разберат факта, че докато продължават да „спят“ в тъмнината, наложена на съзнанието им, която не им позволява да осъзнаят огромността и нечовечността на плана за установяване на „нов световен ред“, самото им съществуване се поставя под въпрос през следващите години. Никой няма да може да отседне в „крайната хижа“, като се има предвид, че една от задължителните точки на този план е да се намали броят на човечеството до 500 милиона души, което вече се изпълнява активно от слугите на паразитите с помощта на ГМО, геоинженеринг, климатични и метеорологични оръжия, изкуствено провокирани природни и причинени от човека бедствия, епидемии, ваксинации и много други.

Точно за това разказа на света американската журналистка Елана Фридланд, която посвети повече от една година на независимо разследване по тази тема. И ето какво каза тя: "Много от явленията около нас, които са свързани с климата и се считат за естествени, всъщност са резултат от геоинженерството. Те не са резултат нито от глобалното затопляне, нито от изменението на климата. Всичко това се провокира умишлено. Те умишлено кликват върху "спусъка" на глобалното изменение на климата.

Тази технология има двойно предназначение. Изстреляна е във военната сфера и се използва от много години, обяснявана с „целесъобразност“, „подобряване на отношенията“ и всичко, което „има за цел да бъде в полза на обществото“, докато всъщност се използва като оръжие. Аз също причислявам сред такива оръжия лазерните технологии, които вероятно се използват в Калифорния, Гърция и другаде, за да активират инфраструктурата, която вече е създадена в резултат на безжичната "революция".

Мисля и за пожарите и наводненията, които се случват в Европа - те просто са ужасяващи. Наблюдавах ги и заедно с ужаса и шока забелязах в тях отличителна черта, показваща участието на тайни общества, или дори може да се каже - пълният им контрол при управлението на „червения бутон“ на геоинженерството.

Целта им е да нанесат страдания на целия свят, докато те разпространяват хаос навсякъде, предшестващ "новия световен ред", който се опитват да установят. Всичките им планове се свеждат до жертва на човешки животи, провокиране на пожари, изгаряне на сгради и принуждаване на хората да напускат домовете си, които никога повече няма да видят. Програмата на ООН "Адженда - 21" и програмата "2030 г." също предвиждат промяна във формата на управление в обществото в резултат на тези събития. Става въпрос за налагането на новото им "световно правителство" на хората чрез хаоса.

Геоинженерингът всъщност се състои в това, да се поеме контрола над Земята, която ни принадлежи, да ни принудят да отидем в "интелигентните градове" и да ни накарат да умрем от липса на ресурси. Отчасти те успяват да направят това благодарение на горските пожари. Мисля, че метеорологията сега се използва като оръжие, което е строго контролирано за установяване на „нов световен ред“, разпространяващ страха и ужаса навсякъде“.

Както можете да видите, независими изследователи и журналисти се опитват да достигнат до спящото съзнание на човечеството, което по същество бива „клано“ като безмозъчен добитък заради изпълнението на антихуманните планове на паразитите в света - най-богатите кланове и управляващите династии на Земята , контролирана от враждебна към човечеството сила. Въпреки това е не само възможно, но и необходимо да се унищожат тези планове на паразитите. Нещо повече, именно онези, които не искат да се „събудят“, ще бъдат първите, които ще са пожертвани пред олтара на сатанинския „нов световен ред“.



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.