сряда, 7 април 2021 г.

Отговорът на много тайни на нашето време се намира в паралелните светове?

 Многоизмерният модел на Вселената, възприет в съвременната теоретична физика като теория, обосновава съществуването на паралелни светове. В древни времена хората много добре са знаели, че има и други светове, в които живеят различни същества, и поради това тези знания са в основата на митологията и фолклора на много народи по света. После започна период на отричане на съществуването на тези светове. И точно за тази цел силите, които се интересуваха от това, изобретиха „официалните“ религии и наука.

Например - каква е истинската причина за изгарянето на Джордано Бруно по решението на "Светата инквизиция"? Съвсем не в пропагандата му на хелиоцентризъм, а в изявлението му за множеството разумни светове във Вселената. И той имаше предвид преди всичко точно паралелните светове. Очевидно силите, които завзеха властта на нашата планета и контролират както официалните религии, така и официалната наука, създадена от масоните, имаха пряка връзка с тези светове. Затова те се опитват да запазят тази своя тайна възможно най-дълго. И, разбира се, с помощта на своите слуги те направиха всичко възможно, така че знанието за това да не стане достояние на официалната наука.

Междувременно сега много учени вече започнаха да говорят за възможността за съществуване на паралелни светове в рамките на многоизмерния модел на Вселената. Ето и това, което руският учен, доктор на техническите науки, Н. Лапшин каза относно истинските причини за унищожаването от слугите на тъмнината на Джордано Бруно: „Той дори не просто е считал, че има определен паралелен свят, а че има много такива светове. Т.е., ето идеята за множественост на световете, но тя не е официално призната днес от никого. В сравнение с Галилей, когото Ватикана реабилитира, Бруно не е реабилитиран и до днес".

Това показва колко е важно за тези античовешки сили, които по религиозната терминология могат спокойно да се нарекат демонични, да се крие всяко знание за паралелните светове от човечеството. И именно с дискредитирането на такива „забранени“ знания за човечеството слугите на тези сили са ангажирани в специално създадените за тази цел „комисии за борба с псевдонауката“ по света, които по своята същност са аналогични на средновековната „свещена инквизиция“.

Но защо знанието за паралелните светове е толкова внимателно скрито от нас? Дали точно от тях в нашия свят е дошла паразитната и сатанинска сила, която го завладя? Например, американският изследовател в областта на метафизиката Стюард Свердлов, коментирайки масовите изчезвания на хора, случващи се в нашия свят, каза: „Хората изчезват поради сатанинските ритуали, при които илюминатите вземат кръв, органи и т.н. Те вземат деца в робство в тайни зони. Според експерти всяка година пет милиона души изчезват безследно и повечето от тях са отвлечени с цел генетични експерименти, създаване на колонии в други светове или за много други цели".

Неговите думи показват съществуването на тайни програми за "колонизация на други светове", извършвани от илюминатите в тайна от обикновените смъртни. От своя страна илюминатите контролират всички специални служби и правителства чрез развитата мрежа от различни тайни общества, които те са създали, всяко от които има своя роля и възложени задачи. Но в същото време, според изследователя, самите илюминати не са хора, а извънземни от друг свят.

Характерно е, че руският изследовател Г. Сидоров също твърди, че истинските илюминати не са „външният кръг“, който те са създали от различни тайни човешки общества, включително едноименното общество на илюминатите, чиято задача е да бъде „фалшива следа", отдалечавайки изследователите от истинските виновници за процесите и събитията, протичащи на Земята. Истинските илюминати са нечовеци, които обаче са в състояние да придобият облика на хората. И, както виждаме, мненията на двамата изследователи са съзвучни тук.

С. Свердлов твърди, че е успял не само да изучи добре илюминатите, но и да общува с тях в продължение на няколко години. Той също така твърди, че те са от извънземен произход и знанията, които притежават, са внимателно скрити от обикновените смъртни. Ето какво казва той за техните възможности:

"Земетресението в Индонезия през 2004 г., където цунамито, което уби стотици хиляди хора, беше извършено с ядрено оръжие. Защо? Защото само на Земята има дванадесет огромни тектонически плочи. Те счупиха индийско-австралийската плоча на две. Така че те сега са тринадесет, за да съответстват на броя на семействата на илюминатите. Илюминатите могат да създават урагани. Например, ураганът "Катрина" е създаден от електромагнитно оръжие със сателитно предаване".

По този начин именно тези сили стоят не само зад масовите отвличания на хора, но и зад много ръкотворни природни бедствия, които сега се случват в нашия свят. Целите на създаването на тези катаклизми са съвсем ясни. Първо, да намали населението на Земята до 500 милиона души, декларирани от слугите на илюминатите. На второ място, да се сее хаос и паника сред населението, така че хората сами да поискат от „могъщите на този свят“ да възстановят реда в света и да възстановят закона. И всички "могъщи на този свят" всъщност са под контрола на илюминатите.

По този начин те се опитват да постигнат легитимност при установяването на своя „нов световен ред“ с глобална тоталитарна държава на тотален контрол, в която световният „елит“ ще играе ролята на техни слуги, а останалата част от човечеството, оцеляло от катаклизмите - на електронни роби. Това са плановете на тези демонични същества, дошли в нашия свят от други светове и контролиращи световния „елит“, върху който попадат всички „подутини“ за случващото се на Земята. В същото време истинските виновници за случващото се продължават да остават „в сянка“.



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.