четвъртък, 22 април 2021 г.

Г. Сидоров за провала на плана на самозванците

 В продължение на много хилядолетия нехуманоидна сила води тайна война срещу човечеството и особено срещу народите от бялата раса, които са потомци на арктическата цивилизация. След поражението в открита конфронтация, тази сила действа чрез подчинението на съзнанието на хората и превръщането им в свои слуги. Точно това се е случило първо с първожреците на Атлантида, а след това с нейния „елит“ и народи, превърнали се в паразитни хищници-консуматори, стремящи се към материални удоволствия и световно господство.

Някога това неизменно е довело до разрушителни световни войни между Атлантида и Арктида-Хиперборея, която в някои древни руски източници се нарича още Ориана. Древните континенти загиват и човешката цивилизация в своето развитие всеки път се плъзга все по-надолу, докато не се оказа в каменната ера.

Това е, което наследниците на традициите на Атлантида се опитват да продължат и сега, като се стремят през всички последни векове и хилядолетия да унищожават преките потомци на „белите богове“, и които са създали Нова Атлантида на основата на англо-американската империя. Неслучайно НАТО се нарича "северноатлантически" блок и винаги е бил насочен точно срещу Русия и нейните съюзници. Това е един вид „пушечно месо“, обслужващо интересите дори не на собствените им хибридни „елити“, а на нехуманоидна сила, опитваща се да получи контрол над нашата планета.

Но все пак не само план „А“, но и план „Б“, разработен от служителите на силите на злото, продължават да се провалят, въпреки привидно отделните временни успехи на самозванците. Ето какво разказа за това един от сибирските отшелници на руския пътешественик, биолог, антрополог Г. Сидоров. За по-голяма яснота цитирам фрагмент от книгата на Г. Сидоров „Сиянието на върховните богове и самозванците“:


"Мислиш ли сериозно, че свещените градове на маите са построени от индианците? Не, тези градове са построени от имигранти от Атлантида. Колонията им процъфтява там. Точно както тук, в Сибир, някога е имало селища и пирамиди на орианците. Част от населението се премести там от умиращия континент. А няма какво да се каже за животните. Те усетиха неприятностите много по-рано от хората.

- И после какво се случи с бежанците? - попитах.

- Те бяха убити от цунамито. То се претърколи по целия полуостров. А тези, които оцеляха, бяха уловени и изядени от предците на маите, толтеките и чичемеките. Но ти отново ме отдалечаваш от предвидената тема.

- Няма повече - изчервих се.

- Искам да оцениш мащаба на случилото се. За да се изкорени заразата, беше необходимо да се поеме курс за унищожаването на огромни площи земя, за унищожаването на велика култура. Всъщност войните между атлантите и орианците трябва да се разглеждат като борба между земляни и извънземни. Защото Атлантида се оказа пушечно месо за последните. Ето какво означава умелото боравене с перфектното информационно оръжие.

А сега за нас, за орианците. Нашите предци са спечелили както първата Велика война, така и втората. Но проблемът е, че победите се оказаха „пирови“. Едно утешава, че Атлантида умря заедно с колониите си. Орианските колонии оцеляха. Те оцеляха и в Сибир, и в европейския север, и дори в южната част на Европа. Съжалявам за орианската колония в тихоокеанския Му. Съжалявам за колонията на Луната и колонията на нашите хора на Марс. Вярно е, че на Марс, под неговата повърхност, животът все още проблясва. Но на Луната всичко е сведено до нула. Базите на нашите врагове сега са върху нея. Това е реалността. Но не това исках да ти кажа. След голяма катастрофа и всеобщо дивачество започна нов етап от борбата между хората и гущероглавите за планетата. Докато популяризираха своя проект "А", гущероглавите се надяваха, че расата на белите богове ще се унищожи напълно. Но те сгрешиха. Нашите предци са успели да оцелеят. Спомняш ли си авестанската легенда за царя и мъдреца Има.

- Как да не помня.

- Това е само ехо от случилото се в онова далечно време. Какво представлява Вара? Земя, заобиколена от планини. Нашите предци са оцелели върху нея. Затова гущероглавите пуснаха план "Б". Този, с който се опитвам да те запозная. Както всеки сатанински проект, той е многопластов. Ето ние с теб се запознаваме с неговите слоеве.

- И колко от тези слоеве имаме пред себе си? - попитах.

- Много, наистина много. Но не се притеснявай. Ще ги подредим по ред. Какво е план Б? Тотално информационно и икономическо въздействие. Мисля, че си запознат с информационната преса и то добре, но ще ти помогна с разбирането на икономическата преса. Трябва да знаеш, че в ерата на Златния век хората не са мислили за материални блага, дори робите са били добре хранени и облечени. Обществото ги разделя по равно между хората. Ясно е, че това състояние на нещата не е устройвало извънземните, защото противоречи на техния проект за материализиране на съзнанието. Сам разбираш колко е ужасно оръжието, което споменах по-горе. Ако съзнанието на човека е насочено към получаване само на материални неща, тогава няма нужда да се говори за някаква духовна еволюция.

Има закон, който ти знаеш. Ако системата спре да се развива и започне да паразитира върху други системи, тогава тя е обречена на изчезване. Човешкото общество също е система. Наоколо е свят на различни системи. И този, когото наричаме Създател, не прави изключение. И така, Създателят се развива. И той не се срамува от това. И човекът, неговото производно, надарено със съзнание, изведнъж напуска този път. Можеш ли да си представиш как изглежда това?

- Естествено предизвикателство. Предизвикателство към Вселената и природата на самия Създател. Сякаш казва - вашите закони не важат за мен, аз стоя по-високо. И дойдох на този свят не с цел да раста духовно, не за знания и висок морален потенциал, а за да се напрягам възможно най-малко и да получа възможно най-голямо удоволствие от живота.

- Точно така, добре го каза. Разбираш ли какво ще направи Създателят с такова общество?

- Отива под ножа!

- Сега трябва сам да се досетиш защо механизмът за икономическо неравенство е стартиран на Земята и защо са създадени парите. Първото беше направено, за да се върне човешкото съзнание обратно към животинските инстинкти. Според принципа: колкото повече грабя за себе си, толкова по-комфортно ми е. И не ме интересува, че някой, на когото съм отнел, умира от глад. А второто стана новият икономически бог. Тази псевдоценност, която позволява на някои хора да властват над други. Ето го, материализацията на съзнанието. Сега животът на човека, по негово дълбоко убеждение, започна да зависи само от материала. Всичко духовно: и знанието, и моралът, всичко е химера, която не дава нищо полезно, само отнема време. Но трябва да разбереш, че както информационното въздействие, така и икономическото са взаимосвързани. Едното не работи без другото.

- Разбирам това много добре.

- Това е отлично. И сега въпрос към теб: как мислиш, защо Западът, който чрез информационно въздействие и икономическа революция се превърна в нова Атлантида, така мрази нас, руснаците, нашата регионална цивилизация?

- Говорихме за това с теб, вероятно поради големия брой хора с орианската хаплогрупа R1A1 сред нашите хора. Западът не харесва психиката на носителите на тази хаплогрупа. На практика те не се поддават на информационно влияние.

- Може да се добави, че информационните вируси или червеи не се вкореняват в техните ментални планове. Миметични оръжия върху хора с такава хаплогрупа дава неизправност. Но трябва да знаеш, че винаги има няколко фактора. Видимият фактор е, че сме много богати. Дори след разпадането на Съюза.

- Може би ги ядосва това, че руснаците са преки потомци на орианците, техните стари врагове? - попитах.

- Не се лъжеш, така е. Има още един фактор. Както казвам, има много от тях. Западняците ни мразят, също и защото са загубили всички войни с нас. Нито Турция, нито феноменът Наполеон, нито третият Райх на Хитлер помогнаха. Мразят ни заради нашия мелодичен, въображаем, най-древен език на Земята, който искаха да унищожат. Но не успяха. Защото ние сме с няколко порядъка по-талантливи от тях. Но най-вече те ни мразят и се страхуват от факта, че не сме станали напълно християни. Трябва не само да разбереш това, но и да го осъзнаеш дълбоко. Виждаш ли, основното им идеологическо оръжие, върху което са заложили, не работи. Скоро ще разбереш защо провалът на християнската програма предизвиква страх на Запад. Ние, руснаците, не можем да разберем това, защото стоим над това разбиране. Те също така са наясно как може да завърши това за тях. Затова Алън Дълес пропадна, когато обяви плана си, наричайки руския народ най-непокорен в света.

- Не разбирам за какво говориш? Доколкото знам, проектът на Сергий Радонежки така и не бе осъществен!

- Напротив! Факт е, че Сергий Радонежки успя във всичко! Нека да разгледаме нашето руско християнство и ще разбереш много. Изоставили ли сме елементалите? Въпреки че свещениците ги наричат ​​дяволи, малко хора слушат свещениците. Досега на нашата земя се почитат малките феи, дворните и таванските духове. Разбира се, това всичко е по селата. Но, както виждаш, старата традиция е жива. В гората нашите хора познават Стопанина. Помнят русалки и водни духове. Дори Светобор, богът на руските гори, е запомнен. Виждаш ли, същностите от долния астрален план са останали за нашите хора. Ние, въпреки всичко, никога не ги предадохме. Сега да видим какво се случва с по-висшия план. Разпознават ли нашите хора Йехова като свой Бог? Племенния еврейски бог? Руските хора не ходят на църква, за да се покланят на егрегора на Сатана, а на своя Бог, от когото не са се отказали в сърцата си. И Исус е почитан като Сварог, синът на Рода. Не е ли така? Някои имена са се променили. Лада се превърна в Богородица, Перун се превърна в Пророк Илия в съзнанието на руския народ. И така с всички останали. Разбираш ли какво се случи?

- Схванах!

- Не, още нищо не си разбрал. Но скоро ще разбереш всичко. Благодарение на дейностите на Сергий Радонежки, сме усвоили и адаптирали за себе си идеологията на обитателите на пустинята, чужда на нашия манталитет. Формално руският народ прие християнството. Всъщност в дълбините на колективното си съзнание той остана такъв, какъвто беше винаги ...

- Християнството предполагало равенството на всички състояния! - сетих се.

- Добре! Виж, въпреки че религията е примитивна, самата идея за един Бог е нелепа. Но тя обещава равенство с трите висши класи и това е надеждата за пробив към властта, а оттам и към коритото. Спомни си древния Рим. Кой пръв прие християнството в империята?

- Доколкото си спомням - робите.

- Разбираш ли сега защо в Рим имаше повече роби от самите граждани?

- Подготвял се е трамплин за бъдещата религия“, - казах аз. - Примитивна, неотразяваща реалността. Религия, която с помощта на самозванците, от корпуса на хибридните Анунаки, измисли номадски, изкуствено създаден етнос от техните племенни вярвания.

- Виждаш ли къде са попаднали семената на християнската идеология? До самия център, на точното място. От робите християнството се предава на първите по-висши и след това има подмяна. Вече я знаеш. И сега имам въпрос: кажи ми защо беше необходимо да се налага примитивна религия и идеология на високо организирана раса? Нека оставим социалната страна настрана. Нека се спрем само на биологията.

- За да я понижат генетично до нивото на създателите й. Току-що ми каза как това се случва с примера на чужда култура.

- Тъй като си спомни културата, покажи ми етапите на това унищожение.

- Моля - погледнах в избледнелите очи на хранителя. - Първо, на бялата раса бяха наложени примитивна извънземна религия и същата идеология. Онези, които се съпротивлявали, които не били съгласни, били поставяни под ножа. И процесът, както казваше „най-добрият ни приятел“ Горби, започна. Примитивната религия и идеология си свършиха работата, летвата на съзнанието на европейските народи падна рязко. Очевидно чуждата на арийския дух идеология започна да влияе върху колективното съзнание на масите като информационно оръжие.

- Не очевидно, а беше точно така, - прекъсна ме магьосникът.

- Вероятно това се дължи на промени в ДНК.

- Не вероятно, но всъщност е свързано. Ти просто не познаваш механизма - отново каза старецът.

- Това беше първият етап от разрушаването на съзнанието на бялата раса. Вторият етап беше налагането на европейците вече не на религията и културата на семитите, а на културната традиция на негрите. В момента и Европа, и Америка са под влиянието на такава инфекция.

- А какво ще кажеш за Русия? - блесна очите му дядо. - Мислиш ли, че имаме малко глупаци? Те са видими и невидими. Всички тези рокери и рапъри! Виждаш ли, в песните им има добри думи! Наистина, понякога думите не са във веждата, а в окото, но смисълът не е в тях, а в музикалната аранжировка. В разрушителния фон, през който звучат. Честоти на смъртта, така го наричам.

Старецът мълча няколко секунди, след това, като ме погледна, каза:

- Сега ти стана ясно защо Западът толкова мрази нас, руснаците? Разгледах всичко детайлно за теб.

- Разбрах - усмихнах се на разгорещения дядо. - От гледна точка на Запада, ние го измамихме. Самозванците, представени от хибридните Анунаки-Илюминати, от поддръжниците на масоните и Ватикана, колкото и да се опитваха да ни наложат генетично християнство, така и не успяха.

- Генетично християнство, казваш? - пазачът се усмихна на моя термин. - Добре казано. Е, какво от това, че не са успели с налагането на лудостта? Помисли? Възможно ли е да мразиш векове наред поради такава дреболия?

- Омразата възниква по друга причина. Християнската идеология в Русия не работи. Ти сам ми доказа, че ние, руснаците, сме само формално християни, но всъщност сме тези, които винаги са били. Лошата новина е, че нямаме ведическото жречество и двете други висши класи.

- Да предположим, че не ти казах последното.

- И тъй като ние не сме се "огънали" пред тяхното „ноу-хау“, - продължих аз, - а сме го адаптирали за себе си, това означава, че на генетичен план останахме същите орианци. Няма сривове на софтуера. Въпреки че сред нашия народ има огромен брой шудри. И заедно с евреите те вече са на власт. Така да се каже, сродни души: И ако е така, тогава културни инжекции под формата на рок, рап и всякакви авангарди, нашите хора възприемат повече като забавление, но не и като нова традиция. Отново провал. Как да не мразиш руснаците? Ако бях на тяхно място, щях да направя същото".


По този начин патологичната русофобия на западната паразитна цивилизация и техните поддръжници, както и желанието на тези слуги на гущероглавите през всички епохи да унищожат нас и страната ни или чрез пряка военна намеса, или да я унищожат отвътре с помощта информационна война и продажната „пета колона“, стават съвсем разбираеми. А крахът на всичките им планове за унищожаване на преките потомци на Арктида-Хиперборея неизменно приближава гибелта на всички слуги на тъмния сатанински паразитен егрегор.



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.