петък, 2 април 2021 г.

Тайната на гения на Тесла

 В съвременната наука усърдно се насажда мнението, че времето на брилянтните самотници уж вече е отминало и сега всяко откритие е резултат от дълга и старателна работа на цели екипи от учени. Това отчасти е вярно, но въпросът не е в промяната на самата наука, а във факта, че съвременното образование създава стандартни биороботи за системата и тези биороботи са просто добри изпълнители на чуждите идеи и нищо повече. Но всички фундаментални открития през всички епохи са направени от изключителни учени в резултат на блестящо научно прозрение, което има пряка връзка с променените състояния на съзнанието.

Ето как, например, блестящият сръбски учен Н. Тесла би могъл да направи своите удивителни открития, черпейки идеи от информационните полета. В същото време, ако при по-голямата част от други блестящи учени тази дарба на научно прозрение, в резултат на което има „връзка“ с информационните полета, възниква спонтанно, то Н. Тесла я използва съвсем съзнателно. Ето например, докторът на медицинските науки, професор Н. Свидерская пише за този дар на Тесла съзнателно да се потопи в специално изменено състояние на съзнанието:

"Човек в изменено състояние на съзнанието може да усети и възприеме това, което е извън зрителното му поле. Може да бъде прехвърлен в други пространства, в други епохи, тоест няма ограничения ... По този начин, влизайки в променено състояние на съзнание, той би могъл да получи тази информация, която не e достъпна. Това му позволява да открие, първо, необходимите явления, обекти ... Да погледне света от позиция, различна от позицията на обикновените хора. И поради факта, че той преминава после в нормално състояние на съзнанието, той би могъл да фиксира всичко това и да го предаде на други хора".

Самият Н. Тесла многократно е отбелязвал, че може визуално да съзерцава своите открития, без да се нуждае от чертежи, модели и дори експерименти. Визуализирайки такива „ментални картини“ в изменено състояние, той може да провери работоспособността и да подобри разработките си, без да прибягва до изчисления и формули, което позволява значително да се намали времето за изпълнение на устройството, намалявайки фазата на експериментите.

Ето как самият той обяснява всичко: "Нямам нужда от модели, рисунки, експерименти. Когато ми се роди идея, аз изграждам устройство с въображението си, променям конструкцията, подобрявам го и го включвам. Безразлично ми е дали изпитанието на устройството става в мислите ми или в лаборатория - резултатите ще бъдат едни и същи. От двадесет години не съм имал нито едно изключение ...

Моментът, в който някой конструира въображаемо устройство, е свързан с проблема за преминаване от сурова идея към практика. Следователно при всяко откритие, направено по този начин, липсват подробности, което означава, че обикновено е непълно. Моят метод е различен. Не бързам да тествам емпирично. Когато се появи идея, веднага започвам да я усъвършенствам във въображението си: променям дизайна, усъвършенствам и „включвам“ устройството, така че да ми узрее в главата. Дори успявам да забележа, че нещо пречи на правилната работа ...

По този начин мога да развия идеята до съвършенство, без да докосвам нищо с ръцете си. Всички мои изобретения са работили по този начин ... Едва ли има научно откритие, което да може да се предскаже чисто математически, без спекулации. Внедряването на недовършени, груби идеи на практика винаги е загуба на енергия и време ... "

Неслучайно, позовавайки се на гениалния дар на Тесла, академик В. Вернадски, президент на Академията на науките на СССР, твърди, че съществува един вид „глобална банка данни“, която се нарича още информационното поле на Вселената. А творческият метод на гениалния сърбин се състоеше именно в способността съзнателно да се свърже с тази „банка данни“.

Това признава самият Тесла, който заявява: "Моят мозък е само приемащо устройство. В космическото пространство има някакво "Ядро", откъдето черпим знания, сила, вдъхновение. Не съм проникнал в тайната на това "Ядро", но знам, че съществува".

Тесла мечтаеше за време, когато всеки човек ще може съзнателно да се свърже с този източник, извличайки от него директно универсални знания, без тълкуватели и фалшификатори да го изкривяват. Но това вече е било в далечните времена на ведическите цивилизации от „златната епоха“, преди властта на нашата планета да бъде завзета от паразитните сатанински сили, които създадоха престъпната Пирамида на властта.

Именно техните слуги се опитаха да лишат хората от изконното изкуство да работят с образи, а след това и образността на езика, а след това истинското образование беше заменено от тъпо зубрене и сляпа вяра в съмнителни догми и необосновани изявления на „авторитети“. Именно те се опитват да потушат напълно духа на творчеството у хората и да ги превърнат в биороботи, послушни на паразитната система.

Но това е задънена улица и ако човечеството иска да оцелее в началния период на растеж на природни и причинени от човека катаклизми и бедствия, то трябва да се върне към първоначалната си способност да чете необходимата информация от информационните полета и да спре сляпо да вярва във всички лъжи, идващи от паразитната Пирамида на властта ... Всеки, който не иска или не може да направи това, неизбежно ще умре при тези катаклизми, както и слугите на паразитната система. Точно по този начин ще се осъществи „отделянето на плявата от зърната“ и обновеното човечество, за което е мечтал гениалният сърбин, ще навлезе в новия си „златен век“, изчиствайки се от паразитния и сатанински „гнилоч и мръсотия“.



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.